Torta

Kép
Promóciók

Friss hír! Itt találkozhatsz a Tortakirállyal!

Elképesztően jó hírünk van! Októberben végre hazánkba is ellátogat kedvenc sztárcukrászunk, Buddy Valastro! És most már azt is tudjuk hol, és mikor találkozhattok vele!

Kép
Sztárok

Titkos részletek Jennifer Aniston esküvőjéről

Végre megtörtént az, amire oly sok éve vártunk, Jennifer Aniston egy titkos szertartás keretében hozzáment kedveséhez, Justin Therouxhoz. :)

Kép
Sztárok

Ezek a szülinapi fotók bizonyítják, hogy Jennifer Lopez nem öregszik

Szinte lehetetlen elhinni, hogy Jennifer Lopez a hétvégén ünnepelte negyvenhatodik születésnapját, hiszen a szépséges sztáron az öregedés legkisebb jelét sem látni.

Kép
Sztárok

10 vintage esküvői fotó minden idők legnagyobb divatikonjairól

Nincs is romantikusabb és inspirálóbb dolog az esküvői ruha kiválasztása előtt, mint a történelem legstílusosabb menyasszonyainak vintage esküvői képeiet nézegetni, hiszen remek tippeket leshetünk el tőlük.

Kép
Sztárok

Taylor Swift letaszította Beyoncét a trónról

Az idei év kétségkívül Taylor Swift éve, hiszen ő lett 2015 legszexibb nője, zenei karriere sorra dönti az eladási rekordokat és a legfrissebb hírek szerint a szerelem is rátalált Calvin Harris személyében. De mindez még semmi, hiszen a hab a tortán, hogy a huszonöt éves énekesnő már Beyoncét is maga mögé utasította, már ami a sztárgázsikat illeti.

Kép
Életmód

Mihalik Enikő gluténmentes, cukormentes sajttorta receptje

Nem csak szép, de sütni is tud! Magyar modellünk, Mihalik Enikő elárulta kedvenc sajttortájának titkát! Ráadásul egészséges, gluténmentes és cukormentes is!

Kép
Életmód

Isteni répatorta cupcake recept

A cupcake egy igazi jolly joker: a tésztája százféle lehet, hamarabb elkészül, mint egy tepsi sütemény, és ezerféle módon lehet díszíteni. A júniusi InStyle-ban bemutatunk néhány elképesztően gusztusos minitortacsodát a legjobb üzletekből, most pedig egy exkluzív cupcake receptet osztunk meg veletek a Cuppcake jóvoltából.

Kép
Életmód

Filmajánló: Műkincsvadászok

George Clooney hét év után új csapatot szervez, és nem is akármilyet! Az összeállítása parádés, feladatuk sem lett kisebb a korábbiakhoz képest, az pedig, hogy a rendezői feladatokat is magára vállalta új filmjében, csak hab a tortán. Brunner Ágnes ajánlja.

Kép
Életmód

Egy laza kis főzés? - Máktorta

Azoknak, akik nemcsak főzni meg enni szeretnek, de élvezik azt a minőségi időt, ami ezzel a tevékenységgel együtt jár, és tudják, minden elkészített étel/ital/desszert olyan finom lesz, amennyire szeretjük azt, akinek készítjük. Rózsa Szonja rovata.

Kép
Életmód

Gasztro: Pavlova cappuccino

Egy gourmet hűsítővel biztos sikert arathatsz a legkifinomultabb társaságban is. Íme a következő kávékülönlegeségünk, melyet a legolcsóbb, mégis legelegánsabb torta ihletett. Visnyei Kata ajánlja.

Előző oldal