Sag

Kép
Stílus

Terry Richardson fotózta Mihalik Enikőt az amerikai Harper's Bazaarba

Mintha új lendületet kapott volna Mihalik Enikő karrierje. A magyar topmodell nemrég a L'Oréal kampányában debütált mesés hajzuhatagával, most pedig az amerikai Harper's Bazaarban jelent meg divatanyaga, ahova nem más, mint a világhírű fotós, Terry Richardson fotózta.

Kép
Szépség

L'Oréal-kampányban debütál Mihalik Enikő mesés hajzuhataga

Emlékeztek néhány héttel ezelőtti játékunkra, amelyben a L'Oréal új, Prodigy elnevezésű hajfestékeit tesztelhettétek? Akkor még nem is sejtettük, hogy magyar vonatkozása is van a kampánynak. Akkor ugyanis még úgy tűnt, Lara Stone topmodell egyedüliként reklámozza a terméket.

Kép
Sztárok

Lélegzetelállítóan szép kampány Mihalik Enikővel

Mihalik Enikő mindig meg tud újulni és mindig le tud nyűgözni minket, jó pár év modellkedés után is. De hát ilyen egy igazi topmodell...

Kép
Sztárok

Mihalik Enikő visszatért - itt a Kocca legújabb kampánya

Mihalik Enikő az elmúlt hónapokban visszavett kicsit a munkatempójából, és Instagram képei tanúsága szerint többet pihen, mint korábban: az új évet például a Maldív-szigeteken köszöntötte.

Kép
Életmód

A hét divatkiállítása: Bibi után a vízözön

Heilmann Anna művészettörténész, a Divatkiállítások blog szerzője ajánl izgalmas és stílusos kiállításokat a világ minden tájáról.

Kép
Sztárok

Szikszai Johanna a Springfield téli kampányának arca

A Springfield Szikszai Johannával, a Visage Model Management topmodelljével dolgozott együtt legújabb kampányában.

Kép
Stílus

Mihalik Enikő az il Bacio di Stile kampányában

Mihalik Enikő Valentino- és Céline-ruhákban pózol az Andrássy úti luxusáruház, az Il Bacio di Stile karácsonyi kampányfotóin.

Kép
Sztárok

Isabel Marant pour H&M: Audrey Tautou és Freida Pinto is a kollaborációt ünnepelte

Tegnap este lelkes közönség gyűlt össze Párizsban, hogy megünnepelje az Isabel Marant pour H&M kollekció bemutatóját. Köztük volt Audrey Tautou, January Jones, Freida Pinto, Astrid Bergès-Frisbey, Olga Kurylenko, Alice Dellal, Mélanie Doutey és Lou Lesage is.

Kép
Stílus

InStyle a mellrák ellen: Üzenj a pólóddal!

Stílus neked az egészségért: Az InStyle magazin szerkesztősége idén először pólókat tervezett neked, hogy sztárjaival együtt felhívja a figyelmet a mellrák elleni küzdelem fontosságára. Az InStyle jótékonysági kampányához neves színésznők - Pálmai Anna, Tenki Réka, Pálos Hanna, Borbély Alexandra és Törőcsik Franciska - csatlakoztak. A fotókat Emmer László készítette.

Kép
Stílus

Stílustippek: Dorci ruhatára #4

Stílustippek az InStyle-tól: stylistunk, Molnár Dorci mutatja meg nektek egy-egy outfitjét.

Kép
Shopping

A hét pólója: Red Hot Chili Puppies

Szerkesztőnk, Visnyei Kata kedvence az asos.com-ról ez a "Red Hot Chili Puppies" feliratú póló. Az eredeti ára 59 euró, de jelenleg 36 euróért rendelhető, ráadásul a szállítás ingyenes.

Előző oldal