Pulóver

Kép
Stílus

Imádjuk! Ezzel a trükkel dobj fel egy egyszerű kapucnis pulcsit

Hurrá, kitaláltak egy újfajta ékszert!

Kép
Shopping

4 jolly joker szín, ami minden férfinak jól áll

Sokan megmaradnak a jól bevált feketénél, a fehér pólónál, a kék farmernél és a szürke pulóvernél, noha ezek annyira semlegesek, hogy (szinte) nem is színek. Pedig van néhány olyan árnyalat, ami mindenkinek jól áll és még izgalmas is!

Kép
Shopping

Jennifer Lawrence után szabadon! 5 ünnepi pulcsi-partiszoknya kombó

Megihletett minket a színésznő különleges szettje!

Kép
Stílus

Ciki vagy menő? Jennifer Lawrence kötött pulcsiban jelent meg a vörös szőnyegen - FOTÓK

Vajon ki lehet jönni nyertesen egy ilyen helyzetből?

Kép
Shopping

Legyen vidám teled ezekben a különleges pulcsikban!

Élénk színű, szokatlan szabású, csillogó vagy fodros, lényeg, hogy ne minimalista legyen!

Kép
Shopping

Kapucnis pulcsit minden szettbe!

Csak otthon hordod, meg amikor leszaladsz a boltba? Hiba!

Kép
Shopping

A legjobb társ télen: 2X4 klasszikus pulóver

A hideg hónapok beköszöntével előtérbe kerülnek a vastagabb ruhadarabok, így elsősorban a pulóverek, a ruhatárunkban, melyekben, bár melegen tartanak sokszor érezhetjük ormótlannak magunkat. Pedig nem feltétlenül kell így lennie. Mutatunk 4 klasszikus fazont, melyek nem csak időtlenek, de csinosak is. Tankó Tekla összeállítása.

Kép
Shopping

2X5 különleges pulóver, amit imádni fogsz idén télen

Csak azért mert beköszöntött a hideg, nem kell, hogy unalmas, szürke darabokba bújjunk. Mutatunk 5 különleges pulóverfazont, melyek amellett, hogy melegen tartanak, különleges szabásukkal garantáltan kiemelnek a tömegből. Tankó Tekla összeállítása.

Kép
Shopping

JOY napok kívánságlista #7 - Művészeti vezetőnk, Vértes Lívia kedvencei

Éljen, újra JOY napok: 2015. november 12-13-14-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából már több mint 245 darab, 20-65 % kedvezményre jogosító kupont találhatsz. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet nemcsak a JOY-ban, hanem a novemberi InStyle magazinban is megtaláljátok. Most jöjjön művészeti vezetőnk, Vértes Lívia kívánságlistája!

Kép
Stílus

Örök darab: a fekete pulóver

Bár lassan kezd tavaszodni, a reggelek még hűvösek és a Nap sugarai egyelőre még inkább csak a lelkünket melengetik. Ezért úgy gondoltuk, bőven belefér egy inspiráló összeállítás a tél egyik kedvenc darabjához. Szerintünk így hordd a fekete pulóvert!

Kép
Shopping

Shoppingtippek: Otthon is stílusosan

Az ünnepi időszak főként a pihenésről, otthon, a családdal együtt töltött időről szól. Ilyenkor joggal élvezzük, hogy a lakásból ki sem kell mozdulnunk, így hát összeállításunkban olyan darabokat sorakozatunk fel, amik az otthon töltött időt még meghittebbé varázsolják. Michlo Anna tippjei.

Kép
Shopping

Készülj a hidegre: 12 stílusos pulcsi

Végre itt az ősz, és a változatos időjárással beköszöntött a változatos öltözködés ideje is. Mégis, ha eszünkbe jut a hideg, a pulcsi az első, ami után nyúlunk, és ezzel valószínűleg nem vagyunk egyedül. Íme 6 tipp stylistunk, Tankó Tekla ajánlásával, hogy stílusosan várd hideg időt is! :)

Kép
Sztárok

Kasmírpulóverben és sortban ment férjhez Olivia Palermo

Olivia Palermo, a street style koronázatlan királynője férjhez ment a hétvégén, nem is akármiben: rendhagyó módon hófehér kasmírpulóverben, sortban, tüllszoknyában és kék magas sarkúban mondta ki a boldogító igent az ő hercegének.

Kép
Shopping

Pulcsi forever - A legstílusosabb darabok tavaszra

Ezek a sportos darabok már néhány szezon óra őrzik népszerűségüket, idén tavasszal pedig szinte a kötelező darab kategóriába kerülnek. Pulcsi forever!

Kép
Stílus

A te stílusod: Dobó Kata #4

Ezen a héten Dobó Kata színésznő, a TV2-n futó StílusVadász műsorvezetője mutatja meg kedvenc ruhadarabjait. Katával az októberi InStyle-ban is találkozhattok – keressétek az újságárusoknál!

Előző oldal