Nanushka

Kép
Stílus

"Fantasztikus csapatunk van" - Nanushka-nagyinterjú

Sándor Szandra tíz év alatt megcsinálta azt, ami sokáig lehetetlennek tűnt Magyarországon. A legsikeresebb magyar márka, a Nanushka alapítójával beszélgettünk.

Kép
Stílus

Az InStyle 10 kedvenc összeállítása a budapesti divathétről

Idén először csatlakozhatott hazánk a divathetekhez, és a Mercedes Benz Fashion Week Central Europe kifutóján végre bemutatkozhattak Magyarország, és egész Közép-Európa legtehetségesebb dizájnerei. Több mint 50 tervező 2016-os tavasz/nyári kollekcióját csodálhattuk meg a hétvégén - íme, a mi kedvenceink a budapesti divathétről!

Kép
Stílus

Büszkeség: Először Magyarországon a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe

Fantasztikus hír: idén ősszel a Design Terminál és a Mercedes-Benz Hungária Kft. összefogásából megszületik a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe. Közel 50 tervező mutatja be a legújabb kollekcióját október 10. és 11. között a Várkert Bazárban.

Kép
Stílus

Öltözz úgy, mint egy stylist #8 - Egy ingruha és más semmi

Legstílusosabb munkatársaink segítenek abban, hogy olyan rafináltan állíthasd össze te is a napi outfitedet, ahogyan csak egy stylist tudja. Most ismét fashion market editorunk, Tankó Tekla rafinált szettjéből inspirálódhattok.

Kép
Stílus

9 stílusos must-have darab minden idő esetén

Az áprilisi tavasz mindig kiszámíthatatlan: eső, szél és napsütés váltogatja egymást. Hogy mégis stílusosan vészelhesd át ezt az időszakot, megmutatjuk neked azokat a stílusos must-have darabokat, amiknek később is bérelt helye lesz a gardróbodban!

Kép
Stílus

Fantasztikus hír: Nanushka az amerikai InStyle-ban

Magyar tervező ruháját ajánlják a világ egyik legmenőbb stílusmagazinjában, az amerikai InStyle-ban. Nanushka ezzel újabb trófeát gyűjtött be már eddig is szépen csillogó gyűjteményébe.

Kép
Stílus

Öltözz úgy, mint egy stylist #3 - Alapdarabok egy kis csavarral

Új rovat az InStyle.hu-n! Mostantól legstílusosabb munkatársaink segítenek abban, hogy olyan rafináltan állíthasd össze te is a napi outfitedet, ahogyan csak egy stylist tudja. Most vezető divatszerkesztőnk, Gönczy Andrea rafinált szettjéből inspirálódhattok.

Kép
Sztárok

Magyar tervező ruhájában partizott Mihalik Enikő

Mihalik Enikő a Muse magazin és a Vionnet Paris közös partijára volt hivatalos a milánói divathéten. A partin olyan sztármodellek is részt vettek, mint Eva Herzigova és Karmen Pedaru.

Kép
Stílus

Nanushka az ausztrál InStyle-t is meghódította

Egyre erőteljesebb léptekkel menetel a világhír felé egyik kedvenc magyar divatmárkánk, a Nanushka. Úgy tűnik, Sándor Szandra nem ismer lehetetlent: Drew Barrymore és Taylor Swift után most az ausztrál InStyle-t hódította meg.

Kép
Sztárok

Taylor Swift Nanushka kabátban

Mindig is tudtuk, hogy Nanushka fantasztikus, de nagy örömünkre most már külföldön is egyre többen rajonganak érte.

Kép
Stílus

Ők a Gombold újra! Közép-Európa nyertesei

Szombat este kihirdették a Gombold újra! Közép-Európa öltözék- és kiegészítő-tervezői pályázat eredményeit: a régió legjobb tervezője öltözék kategóriában Domi Grzybek lengyel designer, kiegészítő kategóriában pedig Balázs Viola és Szécsi Tamás lett. A Design Terminál díját a legjobb magyar tervező, Hársfalvi Réka, Schütz Nikolett és Szenteczki Boldizsár nyerte el a November formációban.

Kép
Sztárok

Mihalik Enikő a Gombold újra! kifutóján

A Gombold újra! Közép-Európa döntőjének divatbemutatóját a világ egyik legkeresettebb topmodellje, Mihalik Enikő nyitja meg szombat este, aki 5 év után lép először magyar kifutóra.

Kép
Stílus

CEFD: Közép-Európa legnagyobb divateseménye Budapesten

A Design Terminál minden eddiginél szélesebb körű összefogás mellett rendezi meg a régió legrangosabb divateseményét, a Central European Fashion Days-t (CEFD) október 3-5. között, a Városligeti Műjégpályán. Az esemény fő médiapartnere az InStyle.

Kép
InStyle TV

Magyar dizájn Varsóban

Az esemény, amelyet a Magyar Kulturális Központ a Design Terminállal és a Perlage természetes ásványvízzel együttműködve szervezett Varsóban - három ismert magyar divattervezőt mutatott be.

Kép
Shopping

Hódít a szafari - Csempészd be a vadont a ruhatáradba!

Ahhoz hogy izgalmassá tedd a nyári öltözéked, mindössze egy szafari inspirálta alapdarabra van szükséged, amit tippjeink segítségével úgy kombinálhatsz, hogy egy rohanós munkanapon és az esti programon is megállja a helyét.

Kép
Életmód

A legrangosabb divathetek között a Central European Fashion Days

A régió legnagyobb divateseményét, a Cental European Fashion Days-t idén október első hétvégéjén rendezi meg a Design Terminál. Friss hír, hogy az esemény kiemelt szakmai partnere a számos nagy nemzetközi divathét megvalósításában közreműködő IMG Fashion, az esemény ezzel belép a legrangosabb divathetek sorába.

Kép
Stílus

Fashion Week Budapest - A legjobb instagramos fotók

A legnevesebb hazai tervezők 2014-15-ös őszi-téli kollekcióit vonultatta fel az elmúlt hétvégén a TONI&GUY Fashion Week Budapest. Idén is hat magyar márka – a KataSzegedi, a NUBU, a Je Suis Belle, az ANDA, a Nanushka valamint a USE unused– kreációit csodálhatta meg a szakma a kifutón.

Kép
Stílus

Szombaton ismét TONI&GUY Fashion Week Budapest!

Április 12-én a Palazzo Dorottya falai között, megújult kifutón mutatja be A/W 14-es kollekcióját Szegedi Kata, a NUBU, a Je Suis Belle, Anda Emília, Nanushka valamint a USE unused tervezőtriója! Felkészültetek?

Kép
Stílus

Londonban erősít a Nanushka

„Valahányszor Londonban jár, Sándor Szandrát, magával ragadja a város izzó hangulata” – olvasható az áprilisi InStyle-ban, amelyben a Nanushka tervezője ajánlja kedvenc helyeit az angol fővárosban.

Kép
Stílus

Magyar tervezők a London Fashion Weeken

Hatalmas öröm, hogy egyre több magyar tervező tűnik fel a nemzetközi divatheteken is. Az ÁERON és a Nanushka például New Yorkban prezentálja új kollekcióját, sokan pedig Londonban és Párizsban mutatkoznak be.

Kép
Stílus

Bennfentes: Magyar tervezők újévi álmai

Frák Peti stylist, az Attractive modellügynökség bookere igazi bennfentesként avat be titeket a hazai divatvilág kulisszatitkaiba.

Kép
Életmód

Last minute karácsonyi vásárok Budapesten

Már csak pár nap karácsonyig, és ötleted sincs, mit vásárolj a szeretteidnek? Nem szeretnél a minden évben jól-rosszul bevált ajándékokkal előrukkolni? Akkor nézz körül a legjobb budapesti last minute tervezői vásárokban!

Kép
Sztárok

Drew Barrymore Nanushka kardigánban mosolyog

Drew Barrymore a Women's Health magazin decemberi címlapján egyik legnépszerűbb magyar tervezőnk, Nanushka Salam kardigánját viseli.

Kép
InStyle TV

Ilyen volt a magyar fashion week

Idén októberben ismét megrendezték a TONI&GUY Fashion Week Budapestet, amely ez alkalommal a legismertebb hazai tervezők 2014-es tavaszi-nyári kollekcióit mutatta be a nagyközönség számára.

Kép
Stílus

Ilyen volt a Fashion Week Budapest

A legnevesebb hazai tervezők 2014-es tavasz-nyári kollekcióit vonultatta fel az elmúlt hétvégén a TONI&GUY Fashion Week Budapest. Idén hat magyar márka – a Nanushka, a Je Suis Belle, a USE unused, az Anda, a Nubu és a KataSzegedi – kreációit csodálhatta meg a szakma a kifutón.

Kép
Stílus

Exkluzív fotók: Ilyen volt az InStyle Style Award

Először rendeztük meg Magyarországon az InStyle stílusdíj-átadóját, az InStyle Style Awardot. Olvasóink bármelyik meghirdetett kategóriában javasolhattak jelölteket a szakmai zsűrinek.

Előző oldal
Következő oldal