Jóbarátok

Kép
Sztárok

Fény derült a titokra! Ez a színész játszotta a Csúnya pucér pasit a Jóbarátokban

A Csúnya pucér pasi kultusza rejtélyesebb, mint azt elsőre gondolnánk. A színész kiléte egészen mostanáig titok volt, és hidd el, felkutatása nem volt kis feladat!

Kép
Sztárok

Ennyit öregedtek a Jóbarátok szereplői az első casting óta

Nehéz elhinni, hogy a legutolsó Jóbarátok epizód 2004. május 6-án került adásba. Igen, már 12 éve elbúcsúztunk sorozattól, bár a legjobb jeleneteket a mai napig nem felejtettük!

Kép
Sztárok

Emlékszel még Emma babára a Jóbarátokból? Így néz ki most!

Olyan gyorsan felnőnek! A Ross és Rachel elképesztően cuki babáját alakító színésznő már 13 éves. Kíváncsi vagy, hogyan néz ki most? Mutatjuk!

Kép
Sztárok

„Leonardo DiCaprióval jóbarátok lettünk” - Exkluzív interjú Palvin Barbarával

Senkinek sem kell bemutatni Magyarország első számú hungarikumát, Palvin Barbarát, aki négyszer sétálhatott végig a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén a L'Oréal Paris szépségnagyköveteként. A magyar topmodellel szépségápolásról, diétáról és Leonardo DiCaprióról beszélgettünk.

Kép
Szépség

Álomhaj: Jennifer Aniston 13 legmenőbb frizurája

Mindenki, még a később született generációk is emlékeznek Jennifer Aniston ikonikus frizurájára a Jóbarátok-ból. Archívumunkat böngészve azonban kijelenthetjük: Jennifer nem csak azzal a bizonyos Rachel-vágással érte el, hogy nők milliói másolják aktuális fazonját.

Kép
Életmód

Végre jön a Jóbarátok film?

Nem fogjátok elhinni, milyen előzetesre bukkantunk. Talán végre jön a Jóbarátok sorozat megfilmesítése?

Kép
Stílus

Vicces fotók az idén 20 éves Jóbarátok sztárjairól

Gondoltátok volna, hogy idén már a 20. születésnapját ünnepli a Jóbarátok? Pedig így van: 1994 szeptemberében startolt és egészen 2004 májusáig játszották minden idők egyik legviccesebb tévésorozatát.

Előző oldal