Iroda

Kép
Életmód

10 dolog, amire akkor döbbensz rá, ha egyedül élsz

Nincs a közelben senki, aki segíteni eltenni láb alól egy veszedelmes pókot, a fürdőszobán sem kell másokkal osztoznod, még is ugyan úgy elkésel mindenhonnan. Milyen régóta álmodozol arról, hogy végre a magad ura legyél a saját kis birodalmadban? Egyedül lakni tanulságos, de nem mindig habostorta!

Kép
Sztárok

Kylie eladta 600 millió dollárért cége felét

A realitysztár a legfiatalabb gazdag, aki felépítette magát és a birodalmát.

Kép
Stílus

A romantikus író, aki rajongott a belsőépítészetért

A Csatorna-szigeteken álló háromemeletes ház, amelyet a világirodalom egyik legzseniálisabb írója tervezett és rendezett be önmagában is műalkotás.

Kép
Sztárok

Az orosz divattervezőnő, akiért Hollywoodban is rajonganak

A tervezőnő összetéveszthetetlen kreációi varázslatos irodalmi és filmművészeti klasszikusokat elevenítenek fel.

Kép
Életmód

5 dolog, amit soha ne írj bele egy munkahelyi e-mailbe

Egy nő elveszik az üzleti világban. Mondják, nyilván férfiak, de valljuk be, a mai napig nem sikerült leküzdenünk azokat a berögzült képzeteket, hogy érzelmeinket félretéve, mi is megálljuk a helyünket az irodai cápák között. Milyen hibákat rejthet például egy egyszerű e-mail?

Kép
Szépség

Hogyan szakíts időt az arctisztításra a rohanós hétköznapokon? FOREO LUNA mini 3 teszt

Húzós nap az irodában, de az élet nem állhat meg, ahogy kikapcsolatd a laptopot, már rohansz is, hiszen hamarosan kezdődik az edzés, utána pedig egy barátnőddel találkozol? Bármilyen pörgős volt a nap, mielőtt este az ágyba zuhannál, le kell mosnod az arcodat!

Kép
Szépség

Ezt az 5 illatot bátran viselheti az irodában is a pasid

A parfüm egy remek eszköz arra, hogy kifejezze a személyiségét. Az, hogy milyen illatra esik a választása, sokat elárul róla, próbál olyat találni, ami leginkább passzol hozzá, felhívja rá a figyelmet vagy kiegészíti a megjelenését.

Kép
Promóciók

A közösségi irodák új állomása - magyar betonburkolattal

Lenyűgöző kilátás nyílik Manhattanre és Brooklynra a Dock 72 óriási ablakaiból, amelynek homlokzatát az IVANKA készítette.

Kép
Promóciók

Szorít az idő és éhes vagy? Ebédelj a Gozsduban!

Mind ismerjük, amikor napi feladatok között enni is alig marad időnk. A Gozsdu-udvar jó választás egy pörgős napon, a Spíler Original és a Jamie Oliver's Pizzeria gyors és friss napi ebéd ajánlatokkal készül minden hétköznap. Fél órád van? Nem gond, de ebédedet akár el is viheted az irodába.

Kép
Életmód

Menő iroda – több motiváció! Tedd stílusosabbá a dolgozósarkodat!

Ha káosz uralkodik az íróasztalodon, és épp valami változtatáson gondolkodsz, itt az ideje, hogy a stílusos ötleteinkkel segítsünk rendet tenni. A galériában bemutatott ötletekkel megvalósítodhatod az inspiráló és szép munkakörnyezetet.

Kép
Stílus

Keira Knightley élete legszebb ruhájában állt a vörös szőnyegre - FOTÓK

Akár egy Disney hercegnő, ez volt az első, ami eszünkbe jutott, mikor megpillantottuk, mit viselt Keira Knightley új filmje premierjén! Volt már valaha ilyen gyönyörű?

Kép
Stílus

Amal Clooney bemutatja: így viseli stílusosan a farmert egy vagány anyuka

Amal Clooney a tökéletes inspirációs forrás, ha irodai szettekről van szó, de most a rohangálós hétköznapra is adott egy szuper tippet!

Kép
Életmód

Ez varázslatos lesz: karácsonyi klasszikust filmesít meg a Disney, itt az első előzetes!

Bár épp a nyár legmelegebb napjait éljük, a Disney pont most adta ki karácsonyi filmjének előzetesét. Nézd meg te is velünk, és hűsítsed le magad a forróságban!

Kép
Stílus

Csak erre a 14 ruhadarabra van szükséged nyáron, ha reggel gyorsan akarsz elindulni a munkahelyedre

A nagy nyári dilemma, amit mindenki ismer, aki már éli a munkás hétköznapokat: imádnánk a lenge, falatnyi nyári ruhadarabokat, csak éppen az iroda nem engedi meg ezeket. Ismerős? Akkor ez a cikk neked szól!

Kép
Stílus

3 nyári cipő, ami nem csak divatos, de a munkahelyeden is nyugodtan viselheted

Bár a munkahelyi öltözködésre vonatkozó szabályok sok helyen már enyhültek, azért teljes mértékben nem tűntek el. A dress code még mindig szerves részét képezi életünknek, így érthető, ha kétszer is meggondolod, milyen lábbelit kapj fel aznap az irodába.

Kép
Promóciók

Három verseskötet, három regény, két esszé-, és egy paródiakötet, valamint egy memoár közül kerülnek ki az idei Libri irodalmi díjasok

A Libri Könyvkereskedelmi Kft. által 2016-ban alapított elismerés az előző év legjobb szép- és tényirodalmi könyveit díjazza.

Kép
Stílus

Azt szeretnéd, hogy komolyabban vegyenek az irodában? Akkor ezt a 4 dolgot mindenképpen próbáld ki!

Az irodai outfit néha sajnos sokkal több fejtörést okozhat, mint amennyit szeretnél rászánni a rohanós reggeleidből.

Kép
Életmód

Ezt árulja el a személyiségedről az, hogy milyen az íróasztalod

Tény, hogy nehéz rajta rendet tartani, de lehet, hogy te inkább a szétszórt papírok között tudsz hatékonyabban dolgozni.

Kép
Promóciók

Lépj be a szépség birodalmába!

Varázslatos karácsonyi szettek és illatok a Douglas Csodaországában.

Kép
Shopping

Ez az ősz legvagányabb táskája: tűnj ki a tömegből, és mutasd meg az állatias oldaladat

Egyetlen jól megválasztott kiegészítő elég hozzá, hogy feldobd az irodai szettedet vagy egy hétköznapi póló-farmer összeállítást, és aki szereti diktálni a trendeket jól tudja: egy nő a táskájával tud igazán elismerő pillantásokat kiváltani!

Kép
Shopping

Neked még nincs meg? Íme 8 érv, amiért megéri beszerezned az októberi InStyle-t

Az InStyle októberi száma segít visszarázódni az őszi hétköznapokba. Segítséget nyújtunk az irodai gardróbod összeállításában, és a ruhatárad alapdarabjainak beszerzésében is.

Kép
Promóciók

Libri irodalmi díjak 2017 – A kortárs magyar irodalom ünnepe

A közönség április 30-ig szavazhat és döntheti el, melyik könyv kapja a Libri irodalmi közönségdíjat. Május 15-én, az ünnepélyes díjátadón mindenre fény derül…

Kép
Életmód

Csalódás! Így nézett ki a valóságban minden idők egyik legromantikusabb irodalmi alakja, Mr. Darcy

Colin Firth, Laurence Olivier és Matthew Macfadyen csúnyán becsapott minket!

Kép
Shopping

Ez a 4 új munkahelyi alapdarab teljesen feldobja a gardróbodat

Manapság már nem kell formátlan egyen-kiskosztümben munkába járnunk, átgondoltan, de megmutathatjuk a stílusunkat még egy szigorúbb dresszkóddal rendelkező irodában is! Íme négy olyan darab, amire talán nem is gondoltál volna, pedig feldobhatod velük a mindennapi szettjeidet.

Kép
Stílus

Ne száműzd tiltólistára! Így viselj átlátszó holmit az irodába

Tippjeink segítenek a dresszkód mentén kísérletezni.

Kép
Stílus

7 téli stílustipp a legjobbak közül: így legyél sikkes az irodában még a legnagyobb hidegben is

Hűvös van az irodában, viszont ilyenkor is fontos neked az elegáns megjelenés? Van néhány ötletünk, hogy a réteges öltözködés se tegye tönkre az outfitedet.

Előző oldal
Következő oldal