Fekete

Kép
Sztárok

Jennifer Lopez brutál combvillantásai

Az INSTYLE júniusi címlapsztárja a testével is jóban van.

Kép
Szépség

Michelle Rodriguez sosem volt még ennyire lányos

Jobbára csak arról írnak, hogy éppen ki a barátnője és hogy lesz-e új akciófilm, amiben majd sokat lövöldözik, pedig ő egy ennél jóval több.

Kép
Sztárok

Kinek formásabbak az idomai?

Kim Kardashain és Jennifer Lopez egyformán dögösek és rengeteget tesznek az alakjukért. Szerinted melyikük volt ragyogóbb a MET-gálán idén?

Kép
Sztárok

Sztárok, akik transznemű vagy gendersemleges gyereket nevelnek

A napokban attól volt hangos a sajtó, hogy Charlize Theron lenyilatkozta, miszerint „két gyönyörű, fekete afrikai lányt” nevel. Na de mi ebben a pláne? Hát az, hogy az idősebb lányról, Jacksonról eddig úgy tudtuk, hogy fiú...

Kép
Sztárok

Zoë Kravitz tetoválásai – 55 az annyi

Az az érdekes Zoë Kravitz tetoválásaiban, hogy összeadva soknak tűnik, de ha ránézünk nem is látjuk őket. Hogy csinálja ezt?

Kép
Stílus

Partiszett, mert flitterből sosem elég...

Ha Lana Del Rey-ről van szó, semmi sem lehet elég kihívó és elég látványos. Most sincs hiány flitterből és csillogásból...

Kép
Szépség

Milyenre fessem a hajam?

Ezt a kérdést mi is sokszor feltesszük és közben kérdőn nézünk a barátnőinkre. Egyszer ez a trend, másszor pedig más. Néha meg egyik divatos fazon sem tetszik igazán, csak jó lenne egy kis változás.

Kép
Stílus

Lupita Nyong'o hajmeresztőbe stílussal

Az Oscar-díjas színésznő az utóbbi időben fittyet hány mindenre és brutális sminkekben jelenik meg. Ezt ki érti.

Kép
Sztárok

Wow, nem is emlékeztünk, hogy milyen csinos Sia paróka nélkül!

Az ausztrál énekesnő és zeneszerző védjegye a fekete-szőke paróka, amely nélkü elégl ritkán látni. Most azonban szupercsinos volt feltűzött hajjal(!) egy Los Angeles-i eseményen.

Kép
Szépség

Ezt minden nőnek tudnia kell!

A beauty guru most elmondja a tutit. Az A-listás hírességek ezekkel a minimális időbefeketetést igénylő trükkökkel válnak még szebbé.

Kép
Sztárok

Mennyit ér Karl Lagerfeld?

A tervező ikonikus megjelenéséhez hozzátartozik fehér haja és állandóan viselt fekete szemüvege. Rajongott a cicájáért és sosem fogta vissza véleményét.

Kép
Stílus

Brutál bőrszettek és fekete outfitek a Hollywood Beauty Awards-on

Az eseményen, amin Kim Kardashian ledér ruházatával csak átvitt értelemben öltözött mindenkit túl, még tartogatott néhány szuper szettet.

Kép
Életmód

Így lehet jótékony hatással kávé a szervezetedre

A kávé sokak számára életelixír, és van, akinek még az ereiben is a fekete csörgedezik. Pedig a kávéfogyasztás alapvetően káros szenvedély ként él köztudatban. Mi még sem tudunk ellenállni neki, de kell egyáltalán?

Kép
Promóciók

Valentin-napi kávészeminárium a Starbuckstól

A kávé ismertebb élettani hatásaival a legtöbben tisztában vannak, kevesen tudják azonban, hogy kedvenc fekete italunk az egyik legtermészetesebb afrodiziákum, amely nemcsak az ébredésben, hanem a vágyak felkeltésében is szerepet játszik. A különböző kávéfajtákban rejlő gyümölcsös, természetes ízaromák vérkeringésünket serkentve termelnek endorfint, így egy jó kávé még emlékezetesebbé teheti a Valentin-napot.

Kép
Egyéb

Még mindig feketében jár!

Kicsit sovány is, de mi inkább arra kerestük a választ, vajon miért így öltözködik.

Kép
Egyéb

Láttál már fekete leopárdot? Nem? 100 éve már, hogy más se.

Nagy napra ébredt Nick Pilfold, aki csapatával a Laikipia Wilderness Camp-ben helyezett ki kamerákat, hogy megfigyelje a vadon élő állatokat.

Kép
Sztárok

Kylie Jenner és pasija csókolóztak egy nagyot a Grammy-n

Randinak sem semmi egy Grammy-díjátadó! A páros a pink és fekete kombinációja szavazatt. Döntsd el te, hogy ez az outfitjük nem túlzás-e.

Kép
Stílus

Itt a tavasz legizgalmasabb kiegészítője

Lehet arany, ezüst, plasztik, színes, fekete, köves, nagy vagy még nagyobb, és tuti imádni fogod! Lassan vége a sapkaidőszaknak és eljött az óriás hajcsatok ideje!

Kép
Stílus

Tuti befutó! Ez a szín a legjobb választás az első randin

És gyakorlatilag minden helyzetben! Mindannyian tudjuk, hogy első benyomás nagyon fontos, ahogy azt is, hogy egy jól megválasztott ruha sokat javíthat a megítélésünkön. De milyen legyen a színe?

Kép
Sztárok

Golden Globe 2019: íme a hat leglangy... na jó, legviccesebb pillanat

Az idei Golden Globe gálán nem volt annyi a megosztó beszólás és a politikai áthallás, mint a korábbi években, helyette inkább a diverzitáson volt a hangsúly, amelynek köszönhetően egyre több a fekete, ázsiai, muszlim etc. jelölt a rangos hollywoodi filmes díjátadókon. Persze poénkodni még a bőrszínekkel is lehet.

Kép
Stílus

1 perc stílus: így építsd be a fekete garbót a ruhatáradba

Lassan minden alapdarab képe körvonalazódik előttünk, ám a szuper pulcsik, kabátok, nadrágok és kiegészítők közt ne feledkezz meg a fekete garbókról sem.

Kép
Promóciók

Közös kapszulakollekciót dob piacra a Puma és Karl Lagerfeld

Imádni fogod ezeket a fekete-fehér darabokat!

Kép
Életmód

5 szuperhősnő, akinek az edzésterve bárkit inspirálhat

„Eddz úgy, mint egy pasi és táplálkozz úgy, mint egy nyúl” – jellemezte Scarlett Johansson azt az időszakot, amikor a Fekete Özvegy szerepére készült (ami 2010 óta kábé folyamatosan tart, hiszen nyolc filmben játszotta el a szerepet). De az extrém fitneszéletmódnak is vannak hétköznapi vonásai, és ezek közül néhány abszolút elengedhetetlen. Összegyűjtöttünk néhány elemet szuperhősdiétákból és -edzéstervekből, amelyeket kezdők is beépíthetnek a mindennapjaikba.

Kép
Stílus

Te megtetted volna? Egyetlen divatbemutató kedvéért vált meg gyönyörű hosszú hajától ez a modell - FOTÓK

Lucan Gillespie neve valószínűleg nem ismeretlen a fekete öves divatmániások körében. A szépséges modell régóta híres hosszú hajkoronájáról. Ja nem, csak volt.

Kép
Promóciók

Mutasd meg, ki vagy! Bemutatkozott a THOMAS SABO 2018. őszi-téli Rebel at heart kollekciója

Megérkezett a 2018. őszi-téli Rebel at heart kollekció egymásra rétegzett ékszerkompozíciókkal, és kifejező szimbólumokkal. Az új szezonban a THOMAS SABO a márka hagyományait eleveníti fel egyedi, mégis könnyen variálható gyűrűk, nyakláncok és karkötők széles választékával, melyekkel viselőjük teljes egészében kifejezheti személyiségét. Fókuszban a fekete 925-ös sterling silver, a bőr és a márka egyedi, érzékletes formavilága.

Kép
Stílus

Ez a nő nem öregszik! Cate Blanchett 4 év után ugyanazt a ruhát viselte a vörös szőnyegen

Neked is nagyon ismerős volt Cate Blanchett cannes-i filmfesztiválon viselt fekete csipke szettje? Nos, ha igen, akkor nem tévedtél, ugyanis nem ez volt az első alkalom, hogy ezt a kreációt viselte.

Előző oldal
Következő oldal