Haute couture

Kép
Sztárok

Napi cuki: Beyoncé kislánya 3 milliós ruhájával mindenkit lekörözött a vörös szőnyegen

Beyoncé és cuki kislánya, Blue Ivy a vörös szőnyeg legaranyosabb párosa.

Kép
Szépség

A legszebb sminkek a párizsi kifutóról

Ellestük a legfrissebb trendeket a couture bemutatókról.

Kép
Stílus

Street style tippek Párizsból

Amikor a divatbemutató résztvevőitől legalább annyit tanulhatsz, mint a show-ból.

Kép
Stílus

Álomszép couture ruhák a párizsi divathétről

Libbenő fodrok, fedetlen vállak, és tülltenger a couture bemutatók forgatagában.

Kép
Stílus

Kinek áll jobban? Sztárok vs. szupermodellek

A hírességek állandó vendégei a legnagyobb divatbemutatóknak, és ha egyszer megtetszik nekik valami, akkor azonnal lecsapnak a kiszemelt darabra. Minden adottságuk megvan ahhoz, hogy felvegyék a versenyt a szupermodellekkel, döntsétek el, kinek áll jobban!

Kép
Stílus

Bravó, Chanel! - A divatház menő üzenettel újított

Csendes, nyugodt hangulat lengte körül kedden a Grand Palaist-t. Egy hatalmas, gyönyörű kert fogadta a Chanel Haute Couture show-ra érkezőket, mert Karl Lagerfel legújabb kollekciójával a természetet ünnepelte!

Kép
Sztárok

Ezt látnod kell: Katie Holmes estélyiben szállt fel a New York-i vonatra - FOTÓK

A tömegközlekedései eszközök használata, olyannyira tabu a hírességek számára, hogy sokan még soha életükben nem utaztak se metrón, se villamoson. Nem úgy Katie Holmes, aki a napokban egy csodás haute couture alkotásban szállt fel a vonatra, és még az Instagramon is posztolta az esetet!

Kép
InStyle TV

Repülj el a Chanel világába - Az InStyle kedvenc bemutatói az elmúlt évekből

Karl Lagerfeld most is gondoskodott róla, hogy a párizsi divathét egy grandiózus Chanel bemutatóval záruljon. Reptéri váróteremmé alakította a Grand Palais-t, és egy exkluzív divatrepülésben részesítette a szerencsés becsekkolókat.

Kép
Sztárok

Rita Ora ultramenő volt a Chanel show-ján

Szögezzük le, hogy Rita Ora ultramenő, bármit vesz fel és bárhol jelenik meg, de ma, a Chanel haute couture show-ján különösen az volt.

Kép
Sztárok

Charlize Theron: Cannes-ban járt a végzet asszonya

Osvárt Andihoz hasonlóan Charlize Theron és Sean Penn is a Mad Max premierjén járt tegnap a cannes-i filmfesztiválon. Persze Charlize-on nem lepődünk meg annyira, hiszen ő a film egyik főszereplője.

Kép
Sztárok

Álompár stílussal: Charlize Theron és Sean Penn

Hollywood rendhagyó álompárja, Charlize Theron és Sean Penn a Mad Mex premierjén járt és szokás szerint lenyűgözőek voltak.

Kép
InStyle TV

Nézd végig a fotelből a párizsi couture divathetet!

Egyszerűen imádjuk a Youtube-ot! És nem csak azért, mert egy kattintással bármelyik kedvenc számunkat meghallgathatjuk, hanem azért is, mert vannak olyan lelkes emberek, akik egész Playlist-eket raknak össze azért, hogy még a keresgéléssel se kelljen bajlódnunk.

Kép
Stílus

A legmenőbb street style fotók Párizsból

A Couture Fashion Week-en bemutatott kollekciók mellett az elkötelezett divatrajongók és szakmabeliek az utcán is lázban tartották a fotósokat. A street style képeket böngészve Karl Lagerfeld mondása jutott eszünkbe: "A divatot csak egy hajszál választja el a közönségestől." Válogatásunk azért megmaradt az előbbinél.

Kép
Stílus

Kedvenceink a Couture Divathétről

Ma ér véget a divatvilágot lázban tartó párizsi Couture Fashion Week, ahol azok a divatházak mutathatnak be kollekciót, akik tagjai a Francia Couture Szervezetnek (Fédération Française de la Couture).

Kép
Sztárok

Kate Hudson talán még sosem volt ilyen szexi

Az biztos, hogy Kate Hudson szuper géneket örökölt: a 35 éves színésznő - két gyermek édesanyja - bombaformában jelent meg a tegnapi Versace haute couture show-n.

Kép
Sztárok

Lily Collins maga a földre szállt amerikai álom

Lily Collins új filmje, a Ahol a szivárvány véget ér (Love, Rosie) római premierjén jelent meg és mindenkinek elakadt a szava a látványtól.

Kép
Stílus

Kedvenc Coco Chanel idézeteink

135 éve született a divatvilág egy kiemelt ikonja, Coco Chanel. Emlékezzünk meg róla a legjobb mondásaival, amik meghatározóak voltak a divatban és a nők gondolkodásmódjában egyaránt!

Kép
Stílus

Exkluzív beszámoló a Julien Fournié haute couture show-ról

Tóth Enikő, a Fashion Victim bloggere a párizsi haute couture divathéten járt. Fogadjátok szeretettel újabb élménybeszámolóját, amelyet az InStyle.hu olvasóinak készített.

Kép
Életmód

A hét divatkiállítása: Párizsi haute couture az 1950-es években

Heilmann Anna művészettörténész, a Divatkiállítások blog szerzője ajánl izgalmas és stílusos kiállításokat a világ minden tájáról.

Kép
Sztárok

Kristen Stewart fiús frizurával lepett meg mindenkit

Kristen Stewart gondolt egyet és fiúsra vágatta a frizuráját, hogy jól meglepjen vele mindenkit a mai Chanel haute couture show-n. A színésznő a cannes-i filmfesztiválon még vöröses, félhosszú hajjal hódított.

Kép
Sztárok

Rendhagyó álompár a Dior show-n: Charlize Theron és Sean Penn

Charlize Theron és Sean Penn már több mint fél éve hivatalosan is egy pár, szerelmük azonban ennél korábbra datálható. Az tény azonban, hogy 2014 januárja óta rendszeresen jelennek meg együtt nyilvános eseményeken: most például a párizsi Dior haute couture show első sorába szólt a meghívójuk.

Kép
Sztárok

JLo földre szállt istennő volt a Versace párizsi show-ján

Nem kérdés, hogy Jennifer Lopez maga a megtestesült a Versace-nő. Az énekesnő előszeretettel választja az olasz divatház kreációit a nyilvános megjelenéseire, nem is volt tehát kérdés, hogy az első sorból nézi végig a tegnapi párizsi Atelier Versace haute couture bemutatót.

Kép
Stílus

Exkluzív élménybeszámoló a párizsi haute couture divathétről

Tóth Enikő, a Fashion Victim bloggere a párizsi haute couture divathéten járt 2014 januárjában. Fogadjátok szeretettel első élménybeszámolóját, amelyet az InStyle.hu olvasóinak készített.

Kép
Sztárok

Emma Watsonnak még mindig hibátlan az ízlése

Emma Watson újabb csodás ruhában adta tanúbizonyságát annak, hogy remek az ízlése.

Kép
Életmód

A hét divatkiállítása: Párizsi sikk, avagy egy gardrób története

Heilmann Anna művészettörténész, a Divatkiállítások blog szerzője ajánl izgalmas és stílusos kiállításokat a világ minden tájáról.

Kép
Sztárok

Jennifer Lawrence divatba hozza a haspólót

A színésznő büszkén pózolt a tegnapi Dior haute couture show forgatagában.

Előző oldal