Burberry

Kép
InStyle TV

10 meglepő pillanat a kifutón, amitől neked is eláll a lélegzeted

Egy divatbemutató nem csak a ruhákról szól. Monumentális díszletek, művészi koncepció, meglepő pillanatok és fel-felbukkanó hírességek. Összeszedtük a legemlékezetesebb kifutós pillanatokat az elmúlt évekből, amiket neked is látnod kell!

Kép
Stílus

4 stílustipp alacsony hírességektől, hogy magasabbnak tűnj

Kíváncsi vagy, hogyan tűnhetsz magasabbnak? Íme 4 stílustipp a pöttöm hírességektől, akiknek csodás hosszú lábakkal és modellekkel kell versenyeznie a vörös szőnyegen. Ahhoz, hogy nyerj pár plusz centit, tanuld el, hogyan csinálják a profik!

Kép
Stílus

A nyár 7 legmenőbb napszemüvege

A napszemüvegekkel ugyanaz a helyzet, mint a táskákkal és cipőkkel: sosem elég belőlük. Idén pedig az a szabály, hogy nincs szabály, így nem kevesebb, mint 7 stílust mutatunk, hogy biztos megtaláld a hangulatodhoz valót.

Kép
Stílus

6 alapdarab, amibe megéri befektetned

A legrégebbi stíluskérdések közé tartozik az ár-minőség egyensúlyának vitatása. Vajon melyik a jobb? A kevés, de drágább minőségi darab, amit sokáig használhatunk vagy az az okos döntés, ha mindent a lehető legolcsóbban veszünk meg, még akkor is ha ez a minőség kárára megy? Marisa Webb divatszakértő elárulja, mire érdemes nagyobb összeget költeni!

Kép
Stílus

Ők Hollywood legdivatosabb stílusnővérei

Hiába a stylistok gondos munkája, a legnagyobb sztárokkal is megesik, hogy ugyanabban a ruhában kapják őket lencsevégre, amiben nem sokkal előtte egy másik híresség is tündökölt. Ilyenkor gyakran nagy a pánik, vajon ki mutatott jobban, kiről készült előnyösebb fotó? A Harper's Bazaar összeállításában most Hollywood legdivatosabb stílusnővérei kaptak helyet, akik nem csak egyforma ruhát választottak, de mindannyian tökéletesen is viselték azt. Nektek ki a kedvenc párosotok?

Kép
Sztárok

Romeo Beckham is indult a londoni maratonon - FOTÓK

Romeo Beckham az egyik legaktívabb Beckham gyerek a családban, már ami a médiamegjelenéseit illeti. Szerepelt már Burberry-kampányban (többször is) és valahogy mindig ő kerül a figyelem középpontjába a vörös szőnyegen is (persze csak akkor, ha nincs a közelben hipercuki kishúga, Harper).

Kép
Stílus

Stílusnapló: Rosie Huntington-Whiteley

A különlegesen szép arcú Rosie Huntington-Whiteley modellként kezdte a karrierjét, mostanra azonban az egyik legimsertebb brit ikonná vált, filmszereppel és a sármos Jason Stathammel a tarsolyában.

Kép
Sztárok

Mila Kunis fantasztikus formában a szülés után

Alig fél évvel a szülés után Mila Kunis ismét káprázatos formáját mutatta a Burberry show-ján.

Kép
Sztárok

Burberry show az összes Beckham-gyerekkel

Ismét kénytelenek vagyunk elsütni a sablonos poént: ennél cukibb ma már nem lesz internet! A népes Beckham-család ugyanis a Burberry show-n járt, ahol gyakorlatilag megtöltötték az egész első sort.

Kép
Stílus

Emma Watson 20 vörös szőnyeges ruhája a kezdetektől napjainkig

Emma Watson alig több, mint egy évtized leforgása alatt mindenki Hermionéjéból oxfordi diákká és ENSZ jószolgálati nagykövetté vált, magáénak tudhat több sikeres Burberry kampányt és már színészként is bizonyított. Minket pedig az utóbbi években stílusával nyűgözött le, ezért összeszedtük Emma 20 legpompásabb szettjét.

Kép
Shopping

Fantasztikus ajándékokkal készül Valentin-napra a Burberry

A Burberry csodaszép és ötletes ajándékkereső programjával segít megkönnyíteni a tökéletes meglepetés kiválasztását.

Kép
Stílus

5 örök darab, amire érdemes gyűjtened

Az ikonikus dizájnerdarabok nem véletlenül állják ki az idők próbáját: a klasszikus szabásvonal és a nemes anyagok soha nem mennek ki a divatból. Medgyasszay Dóra ajánlja.

Kép
Stílus

Romeo Beckham a karácsonyi Burberry kampány főszereplője

Romeo Beckham újra a Burberry kampányában bűvöl el mindenkit! A filmet a Burberry kreatív és vezérigazgatója, Chrisopher Bailey rendezte, akit az 50-es évek musicalfilmjeinek világa ihletett.

Kép
Shopping

JOY Napok kívánságlista: tervezőszerkesztőnk kedvencei

November 7-8-9-én újra kitör a JOY vásárlási láz! A JOY Napok alkalmából már 170 kuponnal vásárolhattok 20-65 % kedvezménnyel. A legjobb hír, hogy a kuponfüzetet nemcsak a novemberi JOY-ban, hanem az október 22-én megjelenő novemberi InStyle magazinban is megtaláljátok. Most következzenek tervezőszerkesztőnk, Alpek Móni tippjei!

Kép
Stílus

Minden idők 15+1 legszexibb divatkampánya

Minden szezonban nagy várakozás előzi meg a divatházak aktuális kollekciójának promotálását. Vajon milyen lesz a Louis Vuitton őszi-téli kampánya? Vajon ki lesz az arca a Calvin Klein új parfümjének?

Kép
Szépség

Kate Moss és Cara Delevingne egy kampányban - Nyerd meg a Burberry legújabb parfümjét!

Nagy nap ez a mai. Kicsit álmos, kicsit esős, dacos, kimért, cool, olyan brit. Budapesten is, és mindenhol a világon. Ilyen az, amikor új illatának bevezetéséhez a Burberry londoni időjárást rendel aláfestésnek. Ugyanis világszerte ma mutatja be a Burberry My Burberry illatkreációját. Magyarországon először nálunk, az InStyle.hu-n.

Kép
Egyéb

Marquard Media Magyarország Kft. – „Kate Moss és Cara Delevingne egy kampányban - Nyerd meg a Burberry legújabb parfümjét!” nyereményjáték hivatalos játékszabályzata

Kép
Szépség

Újabb világhírű márkákkal bővült az il Bacio di Stile kínálata

Több, mint harminc szépségápolási márkával és két új üzlethelyiséggel gyarapodott az il Bacio di Stile.

Kép
Shopping

50%-os leárazás a Net-a-Porternél

Szerezd be a legjobb designer darabokat akár 50%-os kevezménnyel! Az InStyle segít, mit érdemes beszerezni!

Kép
Sztárok

Címlapos a legidősebb Beckham-fiú

Mikor már azt gondolnánk, hogy Burberry kampányával a huncut Romeo Beckham a legdivatosabb gyerek a Beckham-családban, jön a 15 éves Brooklyn és beelőzi egy menő címlappal.

Kép
Stílus

Divatklasszikusok: A Burberry trench coat

Sorozatunkban a divattörténelem legikonikusabb darabjait mutatjuk be nektek szerzőnk, Fülöp Luca segítségével. A Burberry híres viharkabátja, a trench coat már több mint 100 éves múlttal rendelkezik, és sikeresen reprezentálja a brit stílust és azt, hogyan lehet sikeresen véghez vinni egy dizájninnovációt.

Kép
Stílus

Álomszép Burberry-csodák a kifutóról

Hétfőn délután az első sorból nézhettétek a Burberry Prorsum bemutatóját az InStyle.hu élő közvetítésének segítségével. Most megmutatjuk nektek a lenyűgöző show-n bemutatott kollekciót.

Kép
Stílus

Nézd élőben a Burberry londoni show-ját!

Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarországon kizárólag az InStyle.hu kapta meg a jogot arra, hogy a mai Burberry show-t közvetíthesse nektek. Dőljetek hátra a fotelben és élvezzétek a show-t az első sorból!

Kép
Sztárok

Ilyen a kifutók királynőjének utcai stílusa

Karlie Kloss 180 centiméter feletti magasságával (egyes helyeken 183-nak, máshol 185-nek tüntetik fel) nem csak a kifutón feltűnő jelenség, a 23 éves topmodellt magas sarkú nélkül, az utcán könnyen ki lehet szúrni a tömegből. Ezúttal a New York Fashion Weeken, a Michael Kors show után kapták lencsevégre.

Kép
Szépség

Megérkezett a Burberry új illata, a Brit Rhythm Woman

Érzéki illat, fiatalos energia, váratlan, üdítő esszencia különleges üvegcsébe zárva.

Kép
Sztárok

Így ünnepelte sminkkollekcióját Alexa Chung

Az ismert brit televíziós műsorvezető, Alexa Chung jó okkal öltözött ünneplőbe december 17-én: ezen a napon debütált ugyanis a sztár sminkkollekciója.

Előző oldal
Következő oldal