Adidas

Kép
Stílus

Yeezy Boost 350: A cipő, amit mindenki akar

Az egész világ odáig van a Kanye West által tervezett extravagáns Yeezy Boost sneakerért, aminek a napokban jelent meg a harmadik modellje.

Kép
Stílus

Ilyenek lettek a riói magyar olimpiai csapat ruhái - FOTÓK

Az Adidas a napokban mutatta be a Várkert Bazárban a 2016-os magyar olimpiai csapat számára tervezett új kollekcióját, amit a következő olimpia helyszíne, Rió inspirált.

Kép
Sztárok

Selena Gomez büszkén vállalja teltebb idomait az Adidas új fotóin

Selena Gomezt sokan bántják mostanában azért, mert felszedett néhány kilót, azonban az ifjú sztár mindenkinek boldogan és magabiztosan meri mondani, sosem volt még ilyen boldog a testében. Nos, ezt nemcsak az Adidas, de mi is elhisszük neki a képek alapján!:)

Kép
Stílus

Ők most a legdivatosabb sztárpárok Hollywoodban

Kép
Sztárok

5 divatmárka, amiért megőrülnek az Instagram felhasználók

Manapság már mindenről a közösségi média felületein alkotunk véleményt, előbb olvassuk el a kommenteket mint, hogy kikérnénk a barátaink véleményét egy-egy termékkel kapcsolatban. Éppen ezért mindenki szeretne a legnépszerűbb lenni, a legtöbb követővel és lájkolóval büszkélkedni.

Kép
Stílus

Öltözz úgy, mint egy stylist #5 - Kis fekete kicsit másképp

Legstílusosabb munkatársaink segítenek abban, hogy olyan rafináltan állíthasd össze te is a napi outfitedet, ahogyan csak egy stylist tudja. Most ismét vezető divatszerkesztőnk, Gönczy Andrea rafinált szettjéből inspirálódhattok.

Kép
Stílus

Öltözz úgy, mint egy stylist #3 - Alapdarabok egy kis csavarral

Új rovat az InStyle.hu-n! Mostantól legstílusosabb munkatársaink segítenek abban, hogy olyan rafináltan állíthasd össze te is a napi outfitedet, ahogyan csak egy stylist tudja. Most vezető divatszerkesztőnk, Gönczy Andrea rafinált szettjéből inspirálódhattok.

Kép
Stílus

Öltözz úgy, mint egy stylist #2 - Tavaszra hangolva

Új rovat az InStyle.hu-n! Mostantól legstílusosabb munkatársaink segítenek abban, hogy olyan rafináltan állíthasd össze te is a napi outfitedet, ahogyan csak egy stylist tudja. Most Kazal Viki jóidő-köszöntő szettjével folytatjuk.

Kép
Shopping

Fuss stílusosan - a 10 legjobb futócipő

A 21. század sportcipői egyre könnyebbek és kényelmesebbek. Eli van Poeyer összegyűjötte a 10 legjobbat (és legszebbet).

Kép
Shopping

Isabel Marant vs. Adidas

Isabel Marant nevéhez több ikonikussá vált cipő fűződik, most még is úgy tűnik, a francia tervező máshol kereste az "inspirációt."

Kép
Stílus

A te stílusod: Pazár Krisztina #4

"Világos Hollister farmer és neon festékfröccsenésekkel díszített felső. Azt hiszem, kijelenthetem, hogy farmerőrült vagyok. Rengeteg farmerem van, azt hordom a legszívesebben. A blúzom Gilly Hicks, a cipőm Adidas. A piros és a rózsaszín legtöbb árnyalatát imádom. Azt hiszem, ez öltöztet a legjobban."

Előző oldal