2019

Kép
Stílus

A férfiak szerint is őrjítően szexi ezek a ruhadarab

Időről időre előkerülnek a vállat szabadon hagyó fölsők és ruhák és ez nagyon jó, mert ha még nem is vagy teljesen elégedett magaddal, a válladra biztosan nincs kifogásod!

Kép
Stílus

Partiszett, mert flitterből sosem elég...

Ha Lana Del Rey-ről van szó, semmi sem lehet elég kihívó és elég látványos. Most sincs hiány flitterből és csillogásból...

Kép
Stílus

Mitől olyan szexi a masnibikini és miért hordja mindenki?

A bowkini sokkal népszerűbb, mint a sima bikini, pedig bizonyos mellméretek esetében nem biztos, hogy a legelőnyösebb.

Kép
Shopping

Állati nagy csatokat kell a hajba rakni, mert ez most a divat

Visszatért a grandiózus hajcsatok ideje. Ezek szuper kiegészítők bármilyen eseményre, nagyon látványosak. Nézd meg a legjobbakat street style összeállításomban!

Kép
Stílus

13 tipp, hogy 50 fölött is stílusos legyél!

2019-ben már nincsenek szabályok. Vannak azonban tökéletesen működő öltözködési tippek, amelyek segítségével alaktól és pénztárcánk vastagságától függetlenül is időtlen és stílusos lehet a megjelenésünk.

Kép
Stílus

Rosie és a szafarioverál

Bár a vadonban kissé kényelmetlen lenne ez a szett, Los Angelesben pont elég stílusos... Rosie Huntington-Whiteley vad outfitjébe rögtön beleszerettünk.

Kép
Shopping

A legsikkesebb hétvégi táskák

Hosszú hétvégére lehet, hogy jobb ha elutazol, de nem csak azt találd ki, hova mész, hanem azt is, hogy mibe csomagolsz.

Kép
Stílus

2019 tavaszi táskái elvarázsoltak minket!

Mutatjuk a 2019-es év legszuperebb tavaszi-nyári táskatrendjeit.

Kép
Shopping

35 fölött jól gondold meg, hogy mit vislesz!

Okos nő minden korban tudja, hogy mit vegyen fel! 35 fölött már a sneakert is illik átgondoltan kiválasztani.

Kép
Promóciók

Nyári vándortúrára hív a Fjällräven

Hatodik alkalommal rendezi meg idén nyáron Magyarország emblematikus, többnapos közösségi túráját a Fjällräven, a népszerű svéd outdoor márka. Az ötnapos Fjällräven Vándortúra a Balaton-felvidék legszebb tájait járja be 2019. július 29. és augusztus 2. között, ezúttal egy új, Zánkától Badacsonyörsig tartó útvonalon.

Kép
Promóciók

Mutatjuk, mi lesz a divat a magyar tervezők szerint

Áprilisban tartották meg a régió egyik legnagyobb divateseményét, a Budapest Central European Fashion Week-et (BCEFW) a Várkert Bazárban. A szervezők legnagyobb örömére a 2019 / 20 – as őszi-téli kollekciókra minden eddiginél nagyobb volt a hazai és a nemzetközi érdeklődés.

Kép
Promóciók

Itt a RESERVED 2019 tavaszi/nyári kapszulakollakciója

Irány észak! A pasztell vidék harmóniája, nyers szépsége és az északi építészet minimalizmusa adja a hátterét a legújabb Re.Design kollekciónak, melyet a természet, valamint Észt- és Lettország kultúrája inspirált

Kép
Stílus

Stílusos sztárok a Budapest Central European Fashion Week zárónapján

A 2019/20-as Budapest Central European Fashion Week zárónapján is minden az újdonságokról és a sikkes megjelenésről szólt.

Kép
Stílus

Rengeteg magyar sztár egy helyen a Budapest Central European Fashion Week második napján

A 2019/20-as Budapest Central European Fashion Week második napján is helyszínről jelentettünk. Neves sztárokkal készítettünk interjút, most pedig mutatjuk a jobbnál jobb outfiteket.

Kép
Stílus

Melyik sztár volt a Budapest Central European Fashion Week első napjának legjobban öltözöttje?

A 2019/20-as Budapest Central European Fashion Week első napján nem volt hiány sztárokban. Mutatjuk is, hogy ki milyen menő szettben volt, neked egy dolgod van: mondd meg, hogy ki viselte a legszuperebb outfitet!

Kép
Sztárok

Itt a Z-generációs horrorpop - már biztos, hogy Billie Eilish lesz 2019 legnagyobb sztárja

Az új generáció tinisztárja nem egy cukormázas csillámcsajszi. Sötét gondolatok, mélabús dallamok és kíméletlen őszinteség jellemzik Billie ma megjelent abumát, amellyel a legnagyobb popsztárok sorába emelkedhet. Hallgass bele az albumba!

Kép
Promóciók

BCEFW AW1920 - Minden, amit a budapesti divathétről tudnod kell

Számos újdonsággal, a hazai és nemzetközi szakma legmeghatározóbb neveivel készül a Magyar Divat & Design Ügynökség a 2019 / 20-as őszi-téli kollekciókat felvonultató divathétre.

Kép
Sztárok

A Victoria's Secret megint beégett - tényleg nem értik, miről szól 2019

Néhány nappal azután, hogy a cég elindult a "sokféleség" útján azzal, hogy a kevésbé sovány Palvin Barbit bevette az angyalai közé, most olyan modell szerződtetésével próbálja bizonyítani a sokszínűség felé nyitását, hogy leesik az állad.

Kép
Sztárok

BYEALEX Karl Lagerfeld hasitasiban menőzött

BYEALEX lett a 2019-ES ÉV INSTYLE STYLE AWARD kategóriájának Legstílusosabb férfija és ezt egy durva szettel ünnepelte meg.

Kép
Stílus

Farkas Franciska hasvillantós ruhában csavarta el a fejünket

A gyönyörű és tehetséges színésznőből sugárzott a magabiztosság és a nőiesség a 2019-es INSTYLE STYLE AWARD gálán.

Kép
Sztárok

"Vérszemet kaptam" – interjú Dobó Katával

Filmrendező vagy színésznő? Anya vagy szerelmes nő? Miért ez a sok kérdés 2019-ben? Képzeljétek el, egyszerre mindent is lehet!

Kép
Stílus

Mire gondolt a tervező? Íme 2019 legőrültebb tavaszi kampányai!

Tűkön ülve várjuk a tavaszt, ám amíg a langyos szellő és a madárcsicsergés meg nem érkezik, addig be kell érnünk a következő szezon csalogató kampányaival.

Kép
Stílus

10 zöld összeállítás Kate Middletontól

Mit is mondhatnánk... Bár a zöld hivatalosn 2017-ben volt az év színe, Kate Middleton gondoskodik róla, hogy népszerű maradjon 2019-ben is.

Kép
Stílus

Ezeket a darabokat küldd el egy kis szabadságra 2019 tavaszán

Az új trendek felbukkanása nem jelenti azt, hogy régebben vásárolt kedvenceidtől könnyes búcsút kell venned. Most csak azt kérjük, tedd őket parkolópályára.

Kép
Stílus

Hordható darabok, amikkel felfrissítheted a ruhatáradat: 5 tavaszi trend az aktuális divathetekről

Itt a tavaszi szezon, mi pedig kiválasztottunk 5 trendet, amiket szeretni fogsz. A street style hősnői segítségével bemutatjuk neked, hogy hogyan viseld őket.

Kép
Sztárok

6 megállíthatatlan Power Woman az InStyle-ban

Elképesztő nők, akik többet tesznek értünk, mint várnánk. Erősek, megállíthatatlanok, elkötelezettek. A példaképeink.

Előző oldal
Következő oldal