Felelősségteljes luxus a hajnak

Felelősségteljes luxus a hajnak

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Jakabos Zsuzsanna úszó jól tudja, hogy mennyire fontos a természetes hajápolás, ha száraz, fénytelen hajunkat gyönyörűvé akarjuk varázsolni.

Lényeges számodra, hogy natúr és egészséges dolgokkal vedd körbe magad?
Az élet minden területén igyekszem erre figyelni. Az étkezés például egy sarkalatos pont. Sokan kérdezik, mit kell enni, van-e speciális diétám. Mindig azt mondom, hogy nem az úszás miatt eszem jól, hanem mert szeretnék egészséges lenni. A szépségápolással is ez a helyzet: szeretem a természetes dolgokat.
A hajápolásban is figyelsz a természetességre, vagy csak az eredmény számít?Figyelek, és egyébként a tapasztalatom mindig is az volt, hogy a természetes összetevőjű samponoktól szebb a hajam.
A klór erősen roncsolja a hajat. Nehéz fenntartani hosszú hajad szépségét?
Nagyon sokat vagyok vízben, ami nem tesz jót a hajamnak. Bajlódtam is sokat ezzel régebben, hosszú ideig rövid frizurám volt. A Kérastase termékeket a fodrászom, Szabó Bea szakértelme teszi még jobbá – az ő tanácsait követem, így mindig annyi tápanyagot biztosítok a hajamnak, amennyire éppen szüksége van.

Kép

A Kérastase – amelynek szépségnagykövete vagy – Aura Botanica termékcsaládja természetes és fair trade összetevőkből áll, vagyis méltányos kereskedelemből származnak.
Ez a kérdés igazán közel áll hozzám, még a szakdolgozatomat is ebből írtam! Fontos számomra, hogy társadalmi felelősségvállalást gyakoroljunk. Először nem is tudtam, hogy van ilyen vonala a Kérastase-nak, de nagyon megörültem, mert tényleg sok-sok évnyi keresgélés után lyukadtam ki a természetes termékei mellett.
Stylingtermékeket mennyire használsz?
Azt ritkábban, hiszen két edzés között nincs szükségem ilyesmire. De ezek a stylingtermékek egyúttal ápolnak is, így szeretem őket. Külön tetszik, hogy a texturáló Eau de Vagues tengerparti hullámokat biztosító spray nem sóval készül, hanem cukorral.
Van személyes hajtrükköd?
Az Aura Botanica olajból pár cseppet beleteszek a balzsamba, és ezzel kondicionálom a tincseimet samponozás után. Nagyon jót tesz a száraz hajvégeimnek!

Kép

LENYŰGÖZŐ TERMÉSZETESSÉG
A Kérastase Aura Botanica termékcsaládja minimum 96%-ban természetes összetevőkből készül, amelyek fenntarthatósági programok, vagyis fair trade keretében szerzik be. Márciustól pedig a hajápolási termékeket egészítik ki az új stylingtermékek, amelyek min. 98%-ban tartalmaznak természetes összetevőket, és ezen felül mind a három termék 230 fokig hővédelmet is biztosít a hajnak. Csakúgy, mint az eddigiek, az új hajformázó termékek is szulfát- és szilikonmentesek, és az illatuk is mennyei, így a valódi luxus érzését varázsolják az otthonokba. Korszakalkotó tudományos ismeretek és a természet csodája – ez a Kérastase Aura Botanica termékcsalád.

Kép

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Ez a néhány ezer forintos eszköz forradalmasította a reggeli hajrutinom: nincs több lelapult, elaludt frizura!

Most 3 olyan szuper hajformázó eszközt mutatunk, amikkel bármilyen hajtrendet elkészíthetsz pillanatok alatt: legyen szó hullámokról, loknikról vagy szög egyenes frizurákról!

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!

Kép
Életmód

Ezeket próbáld ki reggel: 9 étel, ami nagyobb energialöketet ad, mint a kávé

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép
Sztárok

Újabb baleset! Chris Pratt komolyan megsérült legújabb filmjének forgatásán, maga osztott meg fotót az állapotáról

Chris Pratt tegnap megsérült a Mercy 4. forgatási napján! Lehet csúszni fog a premier?

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!