#Képesvagyok...
Fejezd be Te a mondatot!

A #képesvagyok kampány a korlátaikat legyűrő, álmaikért töretlenül dolgozó nőket ünnepli. Az inspiráló történetek példaként szolgálnak sokak számára, akiket mentális állapotuk, fogyatékosságuk, a társadalmi elvárások, önbizalomhiányuk, belső démonjaik akadályoznak abban, hogy képesek legyenek küzdeni céljaikért. Hozzájuk, hozzátok szól a #képesvagyok kampány! Hiszünk abban, hogy a közösség erőt, támogatást és inspirációt ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz.

„Az InStyle-lal, csakúgy, mint ezzel a kampánnyal is, szeretjük átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat. A márka nemzetközi és hazai szinten is kiemelten fontosnak tartja a belevaló, erős és példaértékű nők bemutatását a címlapon és a magazinban egyaránt. Reméljük, hogy a bemutatott történetek sokakat bátorítanak majd arra, hogy elfogadóak és támogatóak legyenek másokkal és önmagukkal szemben is – mert sokszor a legnagyobb korlátot az jelenti, hogy félünk hinni önmagunkban.” - mondta Alberti Petra Bianka főszerkesztő.

#Képesvagyok podcast Nemzetközi Roma Nap különkiadása: interjú Istenesné Solti Andreával, dr. Farkas Reginával és Oláh Gergővel! - S2E3

#Képesvagyok podcast Nemzetközi Roma Nap különkiadása: interjú Istenesné Solti Andreával, dr. Farkas Reginával és Oláh Gergővel! - S2E3
Forrás: InStyle

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

A #Képesvagyok podcast egy igazán rendhagyó különkiadással készült április 8-ra, a Nemzetközi Roma Nap alkalmára! A legújabb adásban Istenesné Solti Andreával, dr. Farkas Reginával és Oláh Gergővel készítettünk interjút. Hallgasd meg az inspiráló beszélgetést!

Olah Gergő énekes 2023-ban a Shell Hungary Zrt. által támogatott #Képes vagyok tenni az elfogadásért kategóriánk nyertese volt. Gergő a Törj ki a csendből programjával tesz aktívan a hátrányos helyzetből induló gyermekekért. A célja, hogy visszamenjen abba a közegbe, ahonnan neki sikerült kitörni, és segítsen a hozzá hasonlóaknak.

Sokszor ezeknek a fiataloknak már csak egy beszélgetés is nagyon nagy dolog, az, hogy valaki kérdezi őket, az, hogy valaki elmondja nekik, hogy van kiút, más élet. Nagyon sok helyen a szülők le vannak terhelve azzal, hogy valahogy kenyeret tegyenek az asztalra a gyereknek, és ezért már nincs arra ereje a szülőnek, hogy motiválja a gyereket.

- Oláh Gergő

A #Képesvagyok podcast eheti adásában Istenesné Solti Andreával, dr. Farkas Reginával és Oláh Gergővel beszélgettünk a hátrányos helyzetű gyermekek segítéséről, a Shell Hungary Zrt. és a Hungarian Business Leaders Forum Romaster programjáról, az előítéletekről és a segítés fontosságáról. Hallgasd meg az inspiráló beszélgetést!

Istenesné Solti Andrea a Shell Hungary Zrt. Country Chair elnöke, illetve a Hungarian Business Leaders Forum elnöke. Andreának a magán- és a szakmai életében is nagyon fontos, hogy tegyen az elfogadásért, sokszínűségért, és ne csak beszéljen róla. Közel áll a szívéhez a Hungarian Business Leaders Forum és Shell Hungary Zrt. Romaster programja, akik hátrányos szociális helyzetben lévő középiskolás és felsőoktatásban tanuló roma diákok tanulmányait támogató rendszert hozott létre.

Vezetőként mentoráljuk, segítsük a következő generációnak a fejlődését, teret adjunk a tehetségnek. Nagyon fontosnak tartom a kapcsolatrendszerünknek a megosztását. A vállaltunknál 50-50% az igazgatóságban a nők és férfiak aránya, a döntéshozásban is sokszínű panel van.

- Istenesné Solti Andrea

Dr. Farkas Regina, aki a Romaster programjának az egyik résztvevője, ügyvédjelölt. Reginát másodéves egyetemi hallgatóként választotta ki a Shell Hungary Zrt. a Romaster programba. Elmondása szerint Andrea és mentora is nagyon sokat segítettek neki, és nemcsak a tanulásban, hanem a karrierépítésben is.

Bármilyen szempontból fordulhattam hozzájuk, akár szakmai tanácsot kérni, üzleti kapcsolatokban vagy munkakapcsolatokban is nagyon sok jó tanáccsal elláttak. Ez mindenképpen segített nekem!

- dr. Farkas Regina

A podcastfelvétel helyszínét a W Budapest biztosította.

A #Képesvagyok podcastról


A #Képesvagyok podcastban a kampányhoz és a díjhoz kapcsolódóan az InStyle számára inspiráló emberekkel, jelöltekkel és nyertesekkel beszélget a márka főszerkesztője, Alberti Petra Bianka. Tabutémák, társadalmi szerepvállalás, jótettek, szakmai és sportteljesítmények, korlátok átlépése - kéthetente izgalmas személyek #képesvagyok történetébe és életébe nyújtunk betekintést, akiknek tettei, küldetése sokezreknek adnak inspirációt, támogatást, vagy akár éppen a kezdő löketet, hogy ők is képesek legyenek kiállni, elmondani egy nehéz történetet, megtenni egy nehéz lépést a céljaik felé.

További adások és részletek a műsorról itt:

instyle.hu/kepesvagyokpodcast

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

4 állatjegy, akit hatalmas szerencse ér májusban: ez vár ránk a Föld-Kígyó hónapjában az asztrológus szerint!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép
Stílus

Diana hercegné után most Zendaya élesztette újra ezt az elfeledett trendet - meg is van a tavasz legnagyobb slágere!

A tenniscore már egy ideje elkezdte bontogatni, hogy aztán idén tavasszal mindent meghódítson.

Kép
Sztárok

Közel 400 millió forintos gyűrűt kapott Victoria Beckham, és nem ez az első: íme a Spice Girl 13 legszebb eljegyzési gyűrűje

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

Kép
Sztárok

Eva Longoria szűk ruhája nem sokat hagyott a képzeletre: 49 évesen megmutatta, mitől döglik a légy!

Ismét megmutatta Eva Longoria gyönyörű alakját: ebben a piros ruhában valami elképesztően szexi!

Kép
Életmód

7 tiltólistás étel reflux és gyomorégés esetén: ezek csak rontanak a helyzeten!

Neked is megvan az a kellemetlen érzés, amikor keserű vagy savanyú ízt érzel a torkodban, és mintha marná a sav az egész nyelőcsövedet? Nem vagy egyedül, hiszen a gyomorégés és a reflux sokak életét megkeseríti, és talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne találkozott volna már velük valamilyen formában.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 9 izgalmas hazai vállalkozó, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány vállalkozót!