#Képesvagyok...
Fejezd be Te a mondatot!

A #képesvagyok kampány a korlátaikat legyűrő, álmaikért töretlenül dolgozó nőket ünnepli. Az inspiráló történetek példaként szolgálnak sokak számára, akiket mentális állapotuk, fogyatékosságuk, a társadalmi elvárások, önbizalomhiányuk, belső démonjaik akadályoznak abban, hogy képesek legyenek küzdeni céljaikért. Hozzájuk, hozzátok szól a #képesvagyok kampány! Hiszünk abban, hogy a közösség erőt, támogatást és inspirációt ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz.

„Az InStyle-lal, csakúgy, mint ezzel a kampánnyal is, szeretjük átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat. A márka nemzetközi és hazai szinten is kiemelten fontosnak tartja a belevaló, erős és példaértékű nők bemutatását a címlapon és a magazinban egyaránt. Reméljük, hogy a bemutatott történetek sokakat bátorítanak majd arra, hogy elfogadóak és támogatóak legyenek másokkal és önmagukkal szemben is – mert sokszor a legnagyobb korlátot az jelenti, hogy félünk hinni önmagunkban.” - mondta Alberti Petra Bianka főszerkesztő.

Képes vagyok túllépni a korlátaimon! Ismerd meg 3 #képesvagyok jelöltünket, akik minden nap emlékeztetnek minket arra, hogy akadályok nem léteznek

Képes vagyok túllépni a korlátaimon! Ismerd meg 3 #képesvagyok jelöltünket, akik minden nap emlékeztetnek minket arra, hogy akadályok nem léteznek
Forrás: Instyle

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Életmód

10 szokás olyan nőktől, akiknek mindig tiszta az otthonuk

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Ismerd meg a #KÉPESVAGYOK díj 2023-as jelöltjeit!

Kép

A 2021-ben indult #képesvagyok kampánnyal szerettük volna átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat, és az álmaikért töretlenül dolgozókat ünnepelni. A kezdeményezés 2022-re díjátadóvá nőtte ki magát, ami idén, 2023-ban is megrendezésre kerül: most is az inspiráló történetek és személyek kerülnek a középpontba. Azok a példaként szolgáló emberek, akik fizikai vagy mentális állapotuk, múltjuk, a társadalmi elvárások, belső démonjaik ellenére képesek küzdeni céljaikért, tenni az elfogadásért és a sokszínűségért, beszélni a nehéz témákról és kiállni a fontos ügyek mellett. Hiszünk abban, hogy ez a közösség erőt, támogatást ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz. A mi szemünkben mindenki győztes, aki szót emel magáért és másokért, így most olvasóinkhoz fordulunk. Te kinek adnád a 2023-as év #KÉPESVAGYOK díját? Téged ki inspirál a jelöltek közül? Ismerd meg őket és szavazz!

Kép

Ebben a kategóriában olyan példaértékű embereket díjazunk, akik kiváló példák rá, hogy fizikai vagy mentális korláttal, nehézséggel együtt élve sem ismernek lehetetlent, történetük pedig erőt és motivációt ad másoknak is.

Ekler Luca

"A szívem mélyén mindig tudtam, hogy valami nagy dolog vár rám. Ahogy egyre nagyobb álmaim lettek, az motivált, hogy napról napra jobb legyek, és fogyatékkal élőként is kihozzam magamból a legtöbbet, mert képes vagyok rá. Szeretem, amit csinálok, szerintem ez a legnagyobb titka a paralimpiai, világ- és Európa-bajnoki címemnek. Mert minden nap újra és újra ezt választanám, bármennyi akadályt is kell leküzdenem” – vallja Ekler Luca paraatléta, akinek 2009 októberében bénult le a bal oldala stroke miatt, ezért abba kellett hagynia a teniszezést, amit korábban versenyszerűen űzött. A sportról azonban nem volt hajlandó lemondani: beleszeretett az atlétikába, és a parasportnak hála elfogadta önmagát, továbbá mindazt, amin keresztülment.

Kép

Mazzag Izabella

A Magyar Táncművészeti Egyetemen szerzett alapdiplomát, mégis a rendezés lett Mazzag Izabella végzete, aki az évek során olyan népszerű előadóknak készített már videóklipet, mint például a Margaret Island, a Halott Pénz, Beton.Hofi vagy Krúbi és a munkáival több díjat is bezsebelhetett az 5., illetve a 6. Magyar Klipszemlén. A Színház- és Filmművészeti Egyetem dokumentumfilm-rendező művész mesterszakán végzett direktort huszonegy évesen diagnosztizálták borderline személyiségzavarral, amit ma már egyáltalán nem titkol. Izabella büszkén vállalja állapotát, és dokumentumfilmet is forgatott a betegségéről Falkám címmel, mert úgy érezte, kevés hiteles leírást találhat róla az ember az interneten: a jelenetek egy részét a pszichiátria zárt osztályán rögzítette az iPad-jével, az alkotás pedig terápiás hatással volt az életére.

Kép

Pápai Rómeó

Izomsorvadással él a Drága örökösök és a Háromezer számozott darab szereplője, Pápai Rómeó, ám a főként a lábát érintő betegség sem állíthatta meg abban, hogy nagyot álmodjon. Sőt, éppen ennek köszönheti a karrierjét! Mindössze tízéves volt, amikor részt vett a Gyógyító Jószándék Alapítvány táborában, ahol a gyerekek színdarabot készítettek és verseket mondtak: az egyébként is a figyelem középpontjába vágyó Rómeó ekkor határozta el, hogy színész lesz. Ezután színjátszó táborokban töltötte a nyarait, majd tizennyolc évesen Budapestre költözött, ahol csatlakozott a Tudás Hatalom társulathoz, 2018-ban pedig többek között Mucsi Zoltán oldalán debütálhatott a Scherer Péter által rendezett A piszkosak című előadás szereplőjeként a Karinthy Színház színpadán.

Kép

Ismerd meg a többi kategória jelöltjeit is és szavazz arra, akinek te adnád 2023-ban a #KÉPESVAGYOK díjat - ITT!

Videók

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Életmód

10 szokás olyan nőktől, akiknek mindig tiszta az otthonuk

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

A csillagjegy, akinek extra pénzt hoz a Bika uralta májusi újhold

Ezekre a csillagjegyekre nagyszerű napok várnak a májusi újholdnak köszönhetően.

Kép
Sztárok

Elképesztő átalakulások! Így néztek ki a sztárok az első és az utolsó MET-gálájukon - akkor és most fotók

Kedvenc sztárjaink is rengeteget változtak első MET-gálás megjelenésük óta: de nemcsak a kinézetük, hanem a stílusuk is! Akkor és most fotókon mutatjuk az átalakulásokat!

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: A 4 legjobb kedvezményes árú fényvédő arckrém

Segítünk most rátalálni új kedvenc fényvédő arckrémedre. Íme a legjobb ajánlatok a Notino kínálatából!

Kép
Sztárok

10 sokkoló fotó, ami bebizonyítja, hogy mennyit változott a világ 10 év alatt

A 2014-es MET-gála fotói garantáltan visszarepítenek majd a múltba!

Kép
Stílus

Nem fogod elhinni, hogy ezeket tényleg magukra húzták íme: a 2024-es MET-gála legsokkolóbb szettjei

Ha május, akkor MET-gála. Az elképesztő kreációk mellett tegnap este a megosztó szettekből sem volt hiány, lássuk a nagyközönség idén kiken akadt le!

Kép
Életmód

Demencia tünete lehet, ha így étkezel: 7 jel, ami a retteget kórra utalhat

Alapvetően a legrettegettebb betegségtípus az időskori memóriavesztés. Ennek egy formája a frontotemporális demencia, melynek jellemzője az olykor egészen megszállott, ismétlődő viselkedés, ez pedig egy friss kutatás szerint sok esetben elsősorban az étkezési szokásokban jelenik meg.