Katalin hercegné nagyon akart menni a Diana szoboravatására, mégis kihagyta az eseményt - fény derült az okokra

sztár, sztárok,
Forrás: Phil Noble - Pool/Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Vilmos herceg családja és felesége nélkül vett részt a héten Diana hercegnő szobrának avatásán - most kiderült, Katalin hercegné valójában miért nem volt ott az eseményen.

Vilmos és Harry herceg természetesen ott volt a Diana hercegné 60. születésnapja alkalmából rendezett szoboravatáson - ám mindketten feleségük és családjuk nélkül jelentek meg a nagy napon.

Azt sejteni lehetett, hogy Meghan Markle kihagyja az utazást, hiszen pár hete született csak meg második babája, és egy alig egy hónapos bébivel, illetve két éves fiával nem akarta átszelni az óceánt.

Katalin hercegnééknél azonban más a helyzet: ott nincs pici baba, ráadásul nem is kellett volna sokat utazni, a hercegné mégis kihagyta az eseményt - tette mindezt annak ellenére, hogy a hírek szerint nagyon szeretett volna férjével lenni.

Tekintettel Harryre és Vilmosra, a királyi család szerette volna, ha ez most főképp Diana fiairól szól, és nem lesz belőle nagy esemény. Kate természetesen úgy is támogatta Vilmost, hogy fizikailag nem jelent meg, és bár nagyon szeretett volna menni, ám a családdal úgy érezték, a legjobb lesz, ha ő és a gyerekek otthon maradnak.

- mesélte egy bennfenntes.

Az informátor azt is hozzátette, Katalin természetesen meg fogja nézni a szobrot a gyerekekkel, de ez egy másik alkalommal lesz, amikor csak ők lesznek ott.

Vilmos és Harry viszont megjelent az eseményen, és mivel mostanság nem volt felhőtlen a viszonyuk, az elemzők rögtön megnézték, mit lehetett kiolvasni a két testvér testbeszédéből.

Olvasnál még a témában?

Galéria / 14 kép

9 dolog, amivel Harry és Vilmos emléket állít Dianának

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

Az 5 legfontosabb vitamin, amire a nőknek szükségük van - ezeknek hiánya komoly kockázattal járhat!

Minden nő számára fontos a megfelelő vitaminok bevitelének biztosítása annak érdekében, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessenek!

Kép
Stílus

Erősen ajánlott! Egy szín ami 2024 tavaszán minden farmeres szettet stílusosabbá tesz

2024 tavaszára ennek az színtalálkozásnak virágzó heteket jósolnak.

Kép
Életmód

Az eper jótékony hatásai! Ezért egyél minél többet belőle az egészséged szempontjából

Az eper egy ízletes gyümölcs, amely nemcsak finom, hanem nagyon egészséges is. Az epernek magas a víztartalma, ami segít hidratáltan tartani a testet. Emellett gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ami fontos a megfelelő egészség fenntartásához.

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.