Karl Lagerfeld sminkkollekciót ad ki: Less bele!

Karl Lagerfeld sminkkollekciót ad ki: Less bele!
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Imádni fogod!

Mi sül ki abból, ha Karl Lagerfeld és az ausztrál smink cég, a ModelCo összefog? Hát persze, hogy egy gyönyörű és izgalmas sminkkollekció!

A divattervező ruháiért, kiegészítőiért és táskáiért milliók rajonganak, így igazán nagy érdeklődésre számítanak a sminkkollekcióját illetően is. Főleg, hogy a macskája, Choupette inspirálta az egyik palettát.

Nem csak egy mikro-kollekcióról van szó, ugyanis több, mint ötven darabból áll az igencsak látványos és luxus kinézetű sminkkollekció.

A színek visszafogottak, minimalisták és elegánsak, a csomagolás pedig fiatalos és különleges. Karl Lagerfeld szerint bármelyik korosztály megtalálja a kedvenceit a sminkek között, és még olyan apróságokra is gondolt, hogy a rúzsokban beépített lámpa legyen, hogy este is nagyon egyszerű legyen a sminkelés.

Május 14-től elérhetőek a gyönyörű sminktermékek, első körben online csaphatnak le rájuk a makeup rajongók. Szuperlimitált lesz, ami azt jelenti, hogy nem fogják újra legyártani a darabokat, ha elfogynak, csak egyszer szerezheted be őket. Ha igazi sminkgyűjtő vagy, siess majd!

Kíváncsi vagy a tavasz legmenőbb sminktrendjeire? Mutatjuk!

Galéria / 5 kép

A tavasz 5 legnépszerűbb szemsminktrendje

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!