A legjobb körömlakkok, ha valami színesre, de mégis különlegesre vágysz – mutatjuk a szezon kedvenceit!

A legjobb körömlakkok, ha valami színesre, de mégis különlegesre vágysz – mutatjuk a szezon kedvenceit!
Forrás: Unsplash

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Életmód

10 szokás olyan nőktől, akiknek mindig tiszta az otthonuk

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Ha beszereznél néhány trendi lakkot, de nem tudod, milyen árnyalatokat válasz, akkor a legjobb helyen jársz!

A divat egy örök körforgás, trendek jönnek és mennek, mi meg csak kapkodjuk a fejünket. Ha valaki tényleg igazán divatos akar lenni, akkor minden apró részletre oda kell, hogy figyeljen: a ruházaton, a cipőkön és a táskákon kívül fontos, hogy a manikűrünk is mindig trendi legyen. Persze nem kell mindig minden esetben követned a legújabb hóbortokat, csak viseld a saját stílusod és ebbe csempész egy-két új divatelemet. Mutatjuk, mik azok a körömlakkok, amikért rajonganak ebben a szezonban, és amiket egytől egyig beszerezheted a JOY-napokon május 13-16. között kedvezményesen!

Már a nyakunkon a nyár, így ideje beszereznünk a szezon legjobbjait ahhoz, hogy igazán trendik lehessünk. Ha nehezen döntenél a sok árnyalat között, akkor segítünk, hogy olyat válasz, ami a szezont uralja. Egyre nagyobb rajongótábornak örvend a klasszikus tűzpiros mellett a kék, a sárga, a lila, a pasztel árnyalatok és a mintás manikűr trendek. Szerezd be a kedvencedet és öltöztesd nyári színekbe a körmeidet!

Íme 6 olyan körömlakk, amikkel nem nyúlhatsz mellé a szezonban - Mindenki ezt az árnyalatot akarja majd!

Ez a babakék géles körömlakk pillanatok alatt gyönyörűvé varázsolja a manikűröd. Használata egyszerű és hosszantartó, így sokáig élvezheted a kedvenc színedet! Ez az árnyalat abszolút a szezon egyik legjobbja! Szerezd be 50% kedvezménnyel a Rossmann weboldalán!

Tartós hatásra vágysz, amivel könnyen belevághatsz egy hosszú nyári napba? Válaszd a nude rózsaszín árnyalatot, ami nemcsak neked, de a környezetednek is pillanatok alatt a kedvence lesz. Egy biztos: többé nem is akarsz majd mást használni. Szerezd be 20% kedvezménnyel a Beauty Glam weboldalán.

Gyorsan száradó, szép színű, de ápoló összetevőket tartalmazó terméket keresel? Ezt a körömlakkot neked találták ki. Hidd el, mesés sárga színével nem lőhetsz mellé! Legyen a tiéd most 20% kedvezménnyel a Naillounge weboldalán.

Ez a géles körömlakk UV/LED lámpa használata nélkül néhány pillanat alatt gyönyörű és ápolt körmöket biztosít. Gél manikűr hatást kölcsönöz azonnal és sokáig fényesen tart. Ez a mesés szín nem hiányozhat egy női kézről sem! Szerezd be 50% kedvezménnyel a Rossmann weboldalán!

A kék világosabb árnyalatai mellett az erősebb színek is tarolnak a szezonban! Válaszd a királyi kobaltot, ami a mesés tengerre és tavakra emlékeztet majd. Ha te sem tudsz neki ellenállni, akkor szerencséd van, hiszen most 20% kedvezménnyel lehet a tiéd a Beauty Glam weboldalán.

Valami igazán nyárias színre vágysz, de nem tudod, hogy melyiket szerezd be? Ezzel a lila árnyalattal nem nyúlhatsz mellé. Könnyű használatában köszönhetően pillanatok alatt megszépítheted a körmeid és indulhat is a nap! Szerezd be 20% kedvezménnyel a Naillounge weboldalán.

Ha mindez nem elég, válogass a rekordmennyiségű kupon között a JOY-napokon és szerezd be a kedvenc termékeidet akár 10-50-70% kedvezménnyel!

A koronavírus hozta rendkívüli helyzet idején kérjük, hogy legyél fokozott figyelemmel a biztonsági óvintézkedésekre. Minden esetben tarts megfelelő egészségügyi távolságot ( 1,5 méter) másoktól, és természetesen viselj maszkot. Ha netán úgy érzed, hogy beteg vagy, akkor maradj otthon! Vásárlásodat a lakásod nyugalmából, online is könnyedén elintézheted!

Videók

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Életmód

10 szokás olyan nőktől, akiknek mindig tiszta az otthonuk

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

A csillagjegy, akinek extra pénzt hoz a Bika uralta májusi újhold

Ezekre a csillagjegyekre nagyszerű napok várnak a májusi újholdnak köszönhetően.

Kép
Sztárok

Elképesztő átalakulások! Így néztek ki a sztárok az első és az utolsó MET-gálájukon - akkor és most fotók

Kedvenc sztárjaink is rengeteget változtak első MET-gálás megjelenésük óta: de nemcsak a kinézetük, hanem a stílusuk is! Akkor és most fotókon mutatjuk az átalakulásokat!

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: A 4 legjobb kedvezményes árú fényvédő arckrém

Segítünk most rátalálni új kedvenc fényvédő arckrémedre. Íme a legjobb ajánlatok a Notino kínálatából!

Kép
Sztárok

10 sokkoló fotó, ami bebizonyítja, hogy mennyit változott a világ 10 év alatt

A 2014-es MET-gála fotói garantáltan visszarepítenek majd a múltba!

Kép
Stílus

Nem fogod elhinni, hogy ezeket tényleg magukra húzták íme: a 2024-es MET-gála legsokkolóbb szettjei

Ha május, akkor MET-gála. Az elképesztő kreációk mellett tegnap este a megosztó szettekből sem volt hiány, lássuk a nagyközönség idén kiken akadt le!

Kép
Életmód

Demencia tünete lehet, ha így étkezel: 7 jel, ami a retteget kórra utalhat

Alapvetően a legrettegettebb betegségtípus az időskori memóriavesztés. Ennek egy formája a frontotemporális demencia, melynek jellemzője az olykor egészen megszállott, ismétlődő viselkedés, ez pedig egy friss kutatás szerint sok esetben elsősorban az étkezési szokásokban jelenik meg.