Trendjelentés: Ha csak egy ruhát veszel ezen a nyáron, ez legyen az

Trendjelentés: Ha csak egy ruhát veszel ezen a nyáron, ez legyen az
Forrás: GettyImages

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Ez az oversize ruha a legjobb dolog, ami a nyári hőségben történhet veled!

A trendek változásával a bővebb szabásvonalak szerepe is átértékelődött az évek során. Már nem egy zsákként tekintünk az oversize ruhákra - persze minden gúnyolódás nélkül, még sokszor emlegetjük őket így-, amikből kihalt a szexi báj és az előnyösség minden apró szikrája, inkább egy olyan instant mentőövként, ami nem csak a reggeli kapkodásból ránthat ki minket egy pillanat alatt, hanem a legforróbb napokat is szellőssé varázsolja, és amiknek minden nő ruhatárában helye van. És ha ez rólad még nem elmondható, akkor nincs is most jobb alkalomra erre, mint a május 13. és 16. közötti JOY-Napok!

A oversize fazonokban pedig pont az a jó, hogy egy övvel, vagy akár egy színes kendővel bármikor szűkebbé, és ezzel együtt az adott alkalomhoz formázhatod őket és olyannyira időtállók, hogy nem kell attól félned, hogy pár kiló plusz majd kiszorítja a gardróbod választékából.

Egy szó, mint száz, az egyik legjobb befektetés, ha valami sokoldalú, szuper darabot keresel, amiben a nagy meleg is sokkal elviselhetőbb értelmet nyer! Most pedig mutatjuk is a mi kedvenceinket, amikre most kedvezményesen csaphatsz le!

Az About You oldalán 20% kedvezménnyel csaphatsz le erre a darabra!

Az Answear oldalán 25% kedvezménnyel vásárolhatod meg ezt a cuki virágos darabot!

A Modivo oldalán a JOY-Napok kuponod 20-30% kedvezményt ér!

A koronavírus hozta rendkívüli helyzet idején kérjük, hogy legyél fokozott figyelemmel a biztonsági óvintézkedésekre. Minden esetben tarts megfelelő távolságot ( 1,5 méter) másoktól, és természetesen viselj maszkot. Ha netán úgy érzed, hogy beteg vagy, akkor maradj otthon! Vásárlásodat a lakásod nyugalmából, online is könnyedén elintézheted!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.