"Az esküdtszék visszaadta az életemet" - Johnny Depp és Amber Heard is reagált a tárgyalás ítéletére

"Az esküdtszék visszaadta az életemet" - Johnny Depp és Amber Heard is reagált a tárgyalás ítéletére
Forrás: Jason Merritt/Getty Images

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Az ítélet megszületése után mindkét színész az Instagramon üzent a rajongóknak.

Tegnap pont került Amber Heard és Johnny Depp tárgyalásának végére. Az esküdtszék úgy határozott, hogy Johnny Deppnek volt igaza, és úgy vélték, a színésznek 15 millió dollár kártérítés jár (ezt a bíró végül 10.350.000 dollárra csökkentette), míg Amber Heardnek csak egy ügyben adtak igazat (ez 2 millió dollár kártérítést jelent számára).

Bár a tárgyalás végén Johnny Depp nem jelent meg a bíróságon, hiszen Londonban tartózkodott, a hír bejelentése után üzent mindenkinek, aki mellette állt.

Hat évvel ezelőtt az életem, a gyermekeim élete, a hozzám közel álló emberek élete, és azok élete, akik támogattak és hittek bennem sok-sok éven át, örökre megváltozott. Egyetlen szempillantás alatt. Hamis, nagyon szigorú és büntetendő állításokkal illettek engem a médián keresztül, ami rengeteg utálkozást váltott ki az emberekből, noha sosem emeltek vádat ellenem. Nanoszekundumok alatt az egész világot körbejárták ezek az állítások, és ez eget rengető hatással volt az életemre és a karrieremre.

Hat évvel később az esküdtszék visszaadta az életemet. Szavakhoz sem jutok.

A döntésem, miszerint ezt az ügyet nem szabad annyiban hagyni, tudván, hogy milyen terhet jelent ez jogilag, hogy szembe kell néznem az elkerülhetetlennel, és az egész világ bepillantást nyer az életembe, nagyon komoly tanakodás következménye volt. Az elejétől kezdve az volt a célom, hogy megmutassam az igazat, a végeredménytől függetlenül. Igazat mondani egy olyan dolog volt, amivel tartoztam a gyermekeimnek és mindenkinek, aki támogatott engem. Békét érzek, mert ez sikerült.

A színész nem is lehetne boldogabb a döntés miatt, és nem győzte kifejezni háláját ügyvédi csapatának, valamint az őt támogató rengeteg rajongónak. A döntés következtében egyébként Amber Heard is posztolt Instagramra, sőt, az a hír járja, hogy fel akar lebbezni a döntés miatt.

Nincsenek szavak a csalódásomra. Összetört a szívem, hogy a hatalmas hegynyi bizonyíték még mindig nem volt elég ahhoz, hogy szembeszálljon az exférjem aránytalanul nagy erejével, befolyásával és irányításával. Még csalódottabb vagyok amiatt, amit ez a döntés a nőkre nézve jelent. Visszaállítja az órát arra az időszakra, amikor egy nő kiállt a nyilvánosság elé, és mindenki megalázta ezért. Visszaveti azt az elképzelést, hogy a nők elleni erőszakot komolyan kell venni.

Úgy gondolom, Johnny ügyvédei sikeresen elérték azt, hogy az esküdtszék átnézzen a szólásszabadságon és figyelmen kívül hagyják a bizonyítékot, ami az Egyesült Királyságban egyértelműen győzedelmeskedett. Szomorú vagyok, mert elvesztettem ezt az ügyet. De még szomorúbb vagyok azért, mert úgy érzem, elvesztettem egy olyan jogot, amiről azt hittem, amerikaiként megillet engem - hogy nyíltan és őszintén felszólaljak.

Johnny Depp posztja több, mint 13 millió lájkot kapott (cikkünk megjelenésekor), Amber Heardé 238 ezret. Hogy a színésznő végül fellebbez-e, egyelőre nem tudni, de szavaiból kicseng, hogy nagyon csalódott a döntés miatt.

Ezt olvastad már?

Galéria / 13 kép

Ilyenek voltak Johnny Depp eddigi kapcsolatai

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!

Kép
Életmód

4 állatjegy, akit hatalmas szerencse ér májusban: ez vár ránk a Föld-Kígyó hónapjában az asztrológus szerint!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép
Stílus

Diana hercegné után most Zendaya élesztette újra ezt az elfeledett trendet - meg is van a tavasz legnagyobb slágere!

A tenniscore már egy ideje elkezdte bontogatni, hogy aztán idén tavasszal mindent meghódítson.