Johnny Depp 4 legmegdöbbentőbb vallomása a rágalmazási per második napján

Johnny Depp 4 legmegdöbbentőbb vallomása a rágalmazási per második napján
Forrás: Getty Images/Steve Granitz / Contributor

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Egyre több dolog derül ki Johnny Depp és Amber Heard alig két évig tartó házasságáról.

Johnny Depp rágalmazási pert indított exfelesége, Amber Heard ellen, aminek tegnap lezajlott a második napja is. A színész tanúvallomásában több különös és hátborzongató részletre is kitért, amit alább összegzünk:

1. Amber Heardnek szüksége van az erőszakra

Johnny Depp azt állítja, volt feleségének szüksége volt a konfliktusra és az erőszakra.

„Ez a semmiből tört elő. Az egyetlen dolog, amit megtanultam, hogy tennem kell, pontosan az, amit gyerekként tettem: elvonultam”

- mondta a színész.

Mint mesélte, gyakran vitatkoztak a nővel, aki mindenfélét vágott a fejéhez. Azt állította, Johnny szörnyű apa, majd megpofozta, meglökte vagy épp megdobta a távirányítóval. A színész viszont kijelentette, hogy sosem reagált ezekre erőszakos tettekkel.

„Miért ütnél meg valakit azért, hogy egyetértsen veled? Szerintem ez nem működik”

– mondta, majd hozzátette, hogy azért maradt benne a házasságban, mert az apja is az erőszakos anyjával maradt.

„Azt akartam, hogy működjön a házasságunk. Arra gondoltam, hogy megváltoztatom, mert ez nem az az Amber Heard volt, akit másfél éve ismertem. Nem az én nőm volt.”

2. A színész veszekedés közben elvesztette az ujjbegyét

2015 márciusában Ausztráliában forgatták a Karib-tenger kalózai ötödik részét, ahol Amberrel a házassági szerződés miatt vesztek össze. Johnny a vita hevében bezárkózott a mosdóba, majd lement egyedül a bárba. Töltött magának néhány pohár vodkát, majd amikor ezt a nő meglátta, üvöltözni kezdett vele, és eldobott a színész feje mellett egy vodkás üveget, ami apró darabokra tört. Johnny először nem is érezte a fájdalmat, csak azt vette észre, hogy valami csöpögni kezdett a padlóra. Lenézett és akkor jött rá, hogy hiányzik az egyik ujjbegye és ömlik a sebből a vér.

„Nem tudom, milyen érzés az idegösszeomlás, de akkor kerültem hozzá a legközelebb. A szívem mélyén tudtam, hogy ez nem élet. Senkinek sem szabadna ilyesmin keresztül mennie”

- folytatta.

3. Amber öngyilkossággal fenyegetőzött a veszekedések után

Johnny állítása szerint a nő sokszor azzal próbálta magához láncolni őt, hogy a viták után azt mondta, megöli magát, ha a férfi elhagyja őt. Volt, hogy a liftnél állította meg őt Amber és sírt, sikoltozott, hogy ne hagyja el, mert nem tud nélküle élni.

4. Egy vita után emberi ürüléket talált az ágyában

2016 áprilisában Johnny Depp épp azon volt, hogy véget vessen a házasságának és minden értékes holmit elhozzon a feleségével közös otthonokból. Amber épp a Coachella fesztiválon bulizott és nem tartózkodott a házban, így a színész azt gondolta, ez a tökéletes alkalom arra, hogy összeszedje a cuccait. Sean Bett biztonsági őr azonban figyelmeztette, hogy nem kellene bemennie a házba, majd mutatott egy fotót az ágyról. Johnny groteszknek találta az egészet és úgy gondolta, nem érdemel ilyen bánásmódot. A nő közben megpróbálta a kutyákra fogni a dolgot.

És ezt olvastad már?

Galéria / 6 kép

Sztárok, akiket nem szívesen látnak a vörös szőnyegen botrányos tetteik miatt

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!