Nem bírta visszafogni könnyeit a kamerák előtt Jennifer Lopez: sírva vallott nagy csalódásáról új dokumentumfilmjében

Jlo
Forrás: Amy Sussman/gettyimages

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

A színész-énekesnő közösségi oldalán jelentette be, hogy együttműködése a streaming szolgáltatóval megkezdődött és ennek eredményeképp már készül is a Halftime című műsor.

A Netflix és JLo egy dokumentarista projekttel készül, ami a sztár életét fogja bemutatni, elsősorban karrierjét, vagyis azt, hogyan vált belőle a világ egyik leghíresebb és legkedveltebb színész-énekesnője, illetve üzletasszonya. A Halftime elnevezés arra utal, hogy Jennifer 52 éves, tehát élete közepén jár már.

A Halftime premierje június 8-án, a Tribeca Fesztiválon lesz, és néhány nappal később, június 14-étől lesz elérhető a Netflixen. Jennifer Lopez a dokumentumfilm hivatalos plakátjáról készült, egyébként ikonikus portré fotójával jelentette be a hírt.

Ez még csak a kezdet!

- írta Lopez a képaláírásban, ahogy az a dokumentumfilm beharangozó mottója is.

A hamarosan debütáló film bensőséges bepillantást nyújt majd a függöny mögé, bemutatja Jennifer Lopez eltökéltségét és motiváltságát, ami azzá tette, aki ma. Láthatjuk a Super Bowl félidei show-jától kezdve a közelmúltbeli elnöki beiktatáson való szerepléséig, rengeteg mérföldkövet az életéből.

A hivatalos közlemény szerint a dokumentumfilm egy nemzetközi szupersztárra fókuszál, aki évtizedek óta inspirálta az embereket kitartásával, kreatív szellemével, ragyogásával és kulturális hozzájárulásával. És ez még csak a kezdet. A Halftime Jennifer Lopez életének második felére fókuszál, miközben bemutatja fejlődését, ahogyan latinaként, anyaként, művészként és komoly üzletasszonyként a hangját már magasztosabb célokra használja.

A filmhez megtekinthető az első trailer is, amiben már ízelítőt kapunk a szupersztár valódi énjéből, munkamoráljából és profizmusából, illetve abból is, hogyan tört ki belőle a sírás az Oscar-jelölések hallattán. Az énekesnő nagy reményeket fűzött A Wall Street pillangói című filmjében nyújtott alakításához, sőt több interjúban is elmondta, hogy úgy érzi sokat letett az asztalra ahhoz, hogy a jelöltek között lássa a nevét, de sajnos ez abban az évben sem sikerült. Ezt pedig hatalmas csalódásként élte meg, nem is titkolja.

Nehéz volt. Nagyon kevés volt az önbecsülésem... Valójában rá kellett jönnöm, hogy ki vagyok, és csak ebben kellett hinnem, semmi másban.

Ezt olvastad már?

Galéria / 4 kép

Híres nők, akiket egy fiatalabb férfi tett újra boldoggá

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!