JLo és Ben Affleck a kamerák előtt romantikáztak: Jennifer a 90-es évek elfeledett trendjében tündökölt

JLo és Ben Affleck a kamerák előtt romantikáztak: Jennifer a 90-es évek elfeledett trendjében tündökölt
Forrás: Gotham/GC Images/Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Óriási a szerelem Ben és Jennifer között, ezt friss felvételek is bizonyítják.

Jennifer Lopez és Ben Affleck már hónapok óta egy párt alkotnak, a rajongók legnagyobb örömére pedig egyre többször jelennek meg kéz a kézben a kamerák előtt. Még annak ellenére is, hogy a forgatások miatt nemrég kénytelenek voltak egy kis időre távkapcsolatra váltani.

Legutóbb egy kosárlabda mérkőzésre érkeztek együtt, ahol nagyon sokan nem is a meccset, hanem őket figyelték izgatottan. Jennifer Lopez és Ben Affleck között ugyanis forrt a levegő, szinte állandóan ölelkeztek és csókot váltottak egymással. Látszik, hogy nagyon szerelmesek!

Az pedig rögtön feltűnt a divatrajongóknak, hogy Jennifer Lopez a 90-es évek egyik imádott trendjét választotta a meccsre. Ez nem más, mint a tetőtől talpig farmerszett, ami néhány évtizede még a legmenőbb összeállítás volt. Nem véletlen, hogy anno Britney és Justin Timberlake is ezt viselték ikonikus vörös szőnyeges megjelenésükön! Bár egy ideje már kifutott a divatból, úgy fest, JLo hamarosan visszahozza, hiszen amit az énekesnő visel, az gyorsan népszerűvé válik a világ minden pontján.

A farmernadrág-farmerdzseki kombó egyébként mindenkinek előnyös lehet, pláne, ha egy izgalmas cipővel dobod fel az összképet. Akárcsak Jen, aki egy magas sarkú bokacsizma mellett döntött.

És azt tudtad, hogy JLo-nak van egy testépítő hasonmása?

Galéria / 9 kép

Ez a 32 éves testépítő Jennifer Lopez hasonmása

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.