Az év sokkja: Jenna Dewan és Channing Tatum válnak

Az év sokkja: Jenna Dewan és Channing Tatum válnak
Forrás: Getty Images

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Az álompár külön folytatja.

Vannak olyan párok Hollywoodban, akikről a képernyőn és fotókon keresztül is sugárzik, mennyire szeretik egymást, és hogy valódi, mély szerelem van közöttük. Ezek a párok adnak hitet nekünk, hogy még az őrült sztárvilágban is létezik igazi szerelem. Aztán, amikor szakítanak, minden rajongó összeomlik, hiszen "ha ők nem maradnak együtt, akkor ki?"

Éppen ezért sokkol most mindenkit a hír, hogy Jenna Dewan-Tatum és Channing Tatum bejelentették a válásukat.

Ők egy igazi álompár voltak, akikről már a találkozásuk első pillanatában tudta mindenki, hogy egymásnak teremtették őket, úgy izzott a levegő. A Step Up forgatásán ismerkedtek meg, és egyértelműen látszott, hogy ez nagy szerelem lesz:

Most pedig bombaként robbant a hír, hogy válnak. A páros 2006-ban ismerkedett meg és 2009-ben házasodtak össze, jövő hónapban pedig 5 éves lesz közös lányuk, Everly. Boldogságban és szeretetben éltek, nem volt nyoma sosem annak, hogy bármi gond lenne közöttük, épp ezért is volt megdöbbentő, amikor Jenna kitette az alábbi posztot:

„Helló, világ! Szeretnénk valamit megosztani veletek...
Először is, nem mindennapi, hogy ezt a dolgot meg kell osztanunk mindenkivel, de az életünk következménye, amit mi választottunk, és amiért nagyon hálásak vagyunk. Jelenleg egészen elképesztő időszakot élünk, de egy olyan időszakot, amikor az igazság könnyen eltorzulhat alternatív tényekbe. Ezért mi magunk szeretnénk megosztani az igazságot, és tudhatjátok, hogy ha nem itt olvassátok, akkor valószínűleg kitaláció.

Szeretettel, de amellett döntöttünk, hogy különválunk, mint pár. Hatalmas szerelembe estünk évekkel ezelőtt, és csodálatos utunk volt együtt. Abban abszolút semmi sem változott, hogy mennyire szeretjük egymást, de a szerelem egy csodás kaland, ami most más utakon vezet minket. Nincsenek titkok a döntésünk gyökerében – csupán két legjobb barát rádöbbent, hogy térre és időre van szükségük ahhoz, hogy segíthessék egymást abban, hogy boldog és teljes életük lehessen. Még mindig egy család vagyunk, és mindig is szerető szülei leszünk Everly-nek. Nem szeretnénk a továbbiakban kommentelni ezt a hírt, és köszönjük, hogy tisztelitek a családunk magánéletét. Szeretettel: Chan és Jenna.”

Egész egyszerűen hihetetlen, és derült égből villámcsapásként érkezett a hír, hiszen folyamatosan okot adtak arra a posztjaikkal és egyéb megnyilvánulásaikkal, hogy azt higgyük, minden rendben. Újra kiderült, hogy sosem tudhatni, mi van a színfalak mögött... Nagyon sajnáljuk, reméljük, hamar sikerül megoldaniuk problémát, és rendbe tenniük a lelküket!


Galéria / 5 kép

Ezek a fotók bizonyítják, hogy Channing és felesége mennyire összeillenek!

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép
Életmód

Hivatalos: Ez minden idők 10 legjobb filmje - több százezer szavazat érkezett!

Ha még nem láttad ezeket, akkor muszáj lesz! Íme minden idők 10 legjobb filmje a nézők szerint!

Kép
Életmód

Ezt teszi a testeddel napi 10 ezer lépés egy éven át: nem fogod elhinni

Michelle King influencer egy éve mindennap 10 000 lépést sétál. Beszámolójából kiderül, jobb-e ez, mint edzeni járni!

Kép
Sztárok

Brad Pitt új barátnője kísértetiesen hasonlít Angelina Jolie-ra - FOTÓ

Bradt Pitt női ideálja most már egyértelmű, ugyanis frissen elvált barátnője kiköpött hasonmása Angelina Jolie-nak!

Kép
Életmód

7 ingyenes mozgásforma, ami fogyaszt és a szív egészségének is jót tesz

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az egészséges életmód, és milyen hatalmas szerepe van az egészségünk megőrzésében a mozgásnak. Persze sokan idő- és pénzhiányra hivatkozva megpróbálják megmagyarázni önmaguknak, hogy pontosan miért nincs idejük mozogni. Nos, van egy rossz hírünk, most olyan mozgásformákat szedtünk össze, amelyek nemcsak ingyenesek, de olyanok is, melyek mindössze fél/egy órát vesznek igénybe.

Kép
Shopping

A Szex és New York átveszi az uralmat tavasszal: Így alkosd újra Carrie Bradshaw ikonikus szettjeit!

Carrie Bradshaw 2024-ben is legalább annyira trendi, mint a Szex és New York sorozat indulásakor. Most segítünk lemásolni a stílusát.