Csobot Adél lett a H&M magyar múzsája – Egyedi videóban mutatja a be a kollekció kulcsdarabjait

Forrás: Éva magazin

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

A mindig vidám és sugárzóan szép Csobot Adél lett a főszereplője az Éva magazin és a H&M közös kampányának, amiben a fiatal édesanya mutatja be a 2017-es őszi kollekció kulcsdarabjait.

Csobot Adél új szakmát választott: dobta az éneklést és fotósnak állt!

Persze nem véglegesen intett búcsút a színpadnak, csak egy kisfilm erejéig. A videóban Adél fotográfus, aki analóg gépével próbálja képbe foglalni az épület páratlan szépségű részleteit, majd párhuzamosan láthatjuk, ahogyan az előhívott képeket vizsgálja.

Adél és az H&M Fall Fashion kollekciója által életre hívott karakter egyaránt képviseli a modern nő határozott, magabiztos attitűdjét,

valamint a világban otthonosan mozgó, és saját értékeivel tisztában levő, önkifejező női princípiumot.

Adél nem először dolgozik együtt az Éva magazinnal, 2016 májusában Thummerer Ildikóval szerepelt közösen a borítón, mindketten épp állapotosak voltak, Adél akkor 22, címlaptársa pedig 45 éves kismama volt.

Kép

Adél az akkor vele készült interjúban elmondta: kifejezetten örül, hogy ilyen fiatalon esett teherbe, mindig is úgy képzelte, hogy korán szeretne édesanyává válni. Nem sokkal a fotózás után pedig megérkezett Istenes Nátán.

Kép

Adél egy évvel az Éva címlapszereplése után új szerepben tér vissza. Továbbra is nagyra tartjuk tehetségéért, és tökéletes választásnak tartjuk erre a kampányra.

- Pócsik Anita, az Éva magazin főszerkesztője

Az énekesnő immáron egyéves kisfia büszke édesanyja, de ahogyan a videóban is látható, bombaformában van, vékony alakján mesésen állnak a H&M új kreációi.

A H&M 2017-es őszi-téli kollekciójáról


  • A határozott szabásvonalak látni engedik a nőies formát az egyébként maszkulin jegyeket mutató ruhadarabok alatt – mintha a kifinomult városi nő kölcsönvett volna néhány elemet a férfi gardróbból.
  • A 80-as évek csillogása köszön vissza az izgalmas ezüst nadrágon, csizmán és a csillámos zakón, emellett pedig teret enged a 90-es évek legvagányabb stílusjegyeinek is: válltömés, műszőrme, pöttyök és fodros gallérok.
  • Az elmúlt évtizedek örök kedvenceinek visszatérése mellett teret enged a szezon legmenőbb újdonságainak is, amilyen például a hegyes orrú fehér csizma.

Az őszi kollekció darabjai szeptember 21-től kaphatóak a H&M üzleteiben.

evamagazin.hu

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.