Exkluzív videó: Pillants be Lakatos Márkkal a Dreamworld Show lenyűgöző táncpróbájára

Exkluzív videó: Pillants be Lakatos Márkkal a Dreamworld Show lenyűgöző táncpróbájára
2016. július 28.

A látványos táncmozdulatoktól a lélegzetünk is elállt!

A Wonderland Show Company és az Actual Art közös produkciója meghívást kapott a 2016-os Monte Carlo Nyári Fesztiválra. A Salle des Etoiles-ban megrendezett eseménysorozat olyan világsztárokat lát vendégül, mint Rod Stewart, Tom Jones, Lana del Rey, de fellépett már a híres show szinpadán az idén a Sziget fesztiválon koncertező Rihanna, de maga a nagy Michael Jackson is.

A magyar produkció Dreamworld címmel nyűgozte le a válogatott közonseget, akik a világhírű kaszinóváros luxus programjai között is állva tapsoltak és virágokat dobáltak a 28 táncosbol álló magyar csapatnak. A műsor koreográfusa Szabó Tamás, rendezője Lukács Gabriella, stylistja es művészeti vezetője Lakatos Márk volt.

Vannak az ember életében nagy mérföldkövek. A Monte Carlo-i szereplésünk biztosan az egyik ilyen számomra. Varázslatos helyszínen mutattuk be a show-t, egy olyan színpadon, ahol a legnagyobb világsztárok léptek és lépnek fel. És a legnagyobb dicséret, amikor a színház dolgozói, a műszak gratulál, mert elmondásuk szerint kevés hasonló energiájú tánc show fordult meg náluk. Ez nagyon jól esett!

- mesélte Márk az InStyle.hu-nak.

Legszívesebben mi is az első sorból csodáltuk volna ezt az izgalmas és látányos táncprodukciót, ez a kulisszák mögött készült werkvideó azért reméljük mindenkit kárpótol!

3 Jordán Adél és a Puszi szám, amitől mindig jobb kedvünk lesz

Az énekes-/színésznő és a Puszi zenekar koncertjei igazi boldogságbombák és szerencsére egyre többször lehet őket elcsípni – legközelebb a március 10-én a Muzikumban – de a köztes időkre összeválogattuk egy kis csomagba a kedvenceinket. Viduljatok!

Rendhagyó sajtóeseményen mutatta be legújabb kollekcióját a CUKOVY!

Számtalan izgalmat rejt a CUKOVY új, Coexist névre keresztelt kollekciója!

Emilia Clarke sosem volt még ilyen jó nő, mint új frizurájával

A színésznő jól tette, hogy megvált tincsitől!

Előfizetés