Így készült a tavaszi InStyle magazin címlapja: Farkas Franciska, Szilágyi Szilvi és Wilson Luca együtt hirdeti a kulturális sokszínűséget - VIDEÓ

Így készült a tavaszi InStyle magazin címlapja: Farkas Franciska, Szilágyi Szilvi és Wilson Luca együtt hirdeti a kulturális sokszínűséget - VIDEÓ
Forrás: Zsólyomi Norbert/InStyle

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

A kulturális sokszínűséget ünnepli legújabb lapszámával az InStyle magazin. Most less bele a fotózásba, és ismerd meg történetüket és pozitív, inspiráló gondolataikat a velük készült interjúból!

A tavaszi InStyle címlapján három különleges nő szerepel – bár páratlan szépségek, mégsem a külsejük teszi őket egyedülállóvá, hanem történetük, tetteik és gondolataik. Farkas Franciska, Molnár-Szilágyi Szilvi és Wilson Luca mind megtapasztalták, hogy milyen az, amikor „skatulyába” helyezik az embert, és közös bennük az is, hogy mernek beszélni, tenni a változásért.

Farkas Franciska szerint a világot nem tudod megváltoztatni, amin tudsz változtatni, az a te saját hozzáállásod. Molnár-Szilágyi Szilvi influenszer szerint a gyerekeket azzal tudjuk leginkább elfogadóvá és nyitottá nevelni, ha beszélgetünk velük: a világ nagyon színes, és nincs abban semmi különös, hogy különbözőek vagyunk – mindegy, hogy az ember honnan jön, honnan származik, csak az a fontos, hogy milyen ember, a tettei alapján. Wilson Luca, a Mi a femme podcast társalapító-műsorvezetője az őszinte párbeszédben hisz, és azt vallja, előfeltevéseinket és előítéleteinket beszélgetésekkel tudjuk leginkább lebontani. Három címlaplányunkkal három inspiráló történet, három csodás interjú, amit a legújabb lapszámban olvashatsz, de előtte még less be a kulisszák mögé, és nézd meg, hogyan zajlott legújabb címlapanyagunk fotózása!

Galériánkban pedig megmutatjuk,
hogy milyen lett a végeredmény!

Galéria / 5 kép

Molnár-Szilágyi Szilvi, Farkas Franciska és Wilson Luca a tavaszi InStyle-ban

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!