#Képesvagyok...
Fejezd be Te a mondatot!

A #képesvagyok kampány a korlátaikat legyűrő, álmaikért töretlenül dolgozó nőket ünnepli. Az inspiráló történetek példaként szolgálnak sokak számára, akiket mentális állapotuk, fogyatékosságuk, a társadalmi elvárások, önbizalomhiányuk, belső démonjaik akadályoznak abban, hogy képesek legyenek küzdeni céljaikért. Hozzájuk, hozzátok szól a #képesvagyok kampány! Hiszünk abban, hogy a közösség erőt, támogatást és inspirációt ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz.

„Az InStyle-lal, csakúgy, mint ezzel a kampánnyal is, szeretjük átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat. A márka nemzetközi és hazai szinten is kiemelten fontosnak tartja a belevaló, erős és példaértékű nők bemutatását a címlapon és a magazinban egyaránt. Reméljük, hogy a bemutatott történetek sokakat bátorítanak majd arra, hogy elfogadóak és támogatóak legyenek másokkal és önmagukkal szemben is – mert sokszor a legnagyobb korlátot az jelenti, hogy félünk hinni önmagunkban.” - mondta Alberti Petra Bianka főszerkesztő.

Képes vagyok megmutatni a szépség kortalanságát! Ismerd meg 4 #képesvagyok jelöltünket, akik bizonyítják: a kor csak egy szám

Képes vagyok megmutatni a szépség kortalanságát! Ismerd meg 4 #képesvagyok jelöltünket, akik bizonyítják: a kor csak egy szám

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Ismerd meg a #KÉPESVAGYOK díj 2023-as jelöltjeit!

Kép

A 2021-ben indult #képesvagyok kampánnyal szerettük volna átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat, és az álmaikért töretlenül dolgozókat ünnepelni. A kezdeményezés 2022-re díjátadóvá nőtte ki magát, ami idén, 2023-ban is megrendezésre kerül: most is az inspiráló történetek és személyek kerülnek a középpontba. Azok a példaként szolgáló emberek, akik fizikai vagy mentális állapotuk, múltjuk, a társadalmi elvárások, belső démonjaik ellenére képesek küzdeni céljaikért, tenni az elfogadásért és a sokszínűségért, beszélni a nehéz témákról és kiállni a fontos ügyek mellett. Hiszünk abban, hogy ez a közösség erőt, támogatást ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz. A mi szemünkben mindenki győztes, aki szót emel magáért és másokért, így most olvasóinkhoz fordulunk. Te kinek adnád a 2023-as év #KÉPESVAGYOK díját? Téged ki inspirál a jelöltek közül? Ismerd meg őket és szavazz!

Kép

Ebben a kategóriában olyan szépségeket emelünk ki, akik az “Age Positivity” jegyében bizonyítják: a kor csak egy szám, korántsem ez határoz meg egy nőt, és tesznek azért, hogy az ageizmust és a témát övező tévhitek, tabuk eloszlatódjanak.

Esztergályos Cecília

Esztergályos Cecília gyermekkora óta imád játszani, rajong azokért a szerepekért, amelyek miatt ki kell fordulnia önmagából: ilyen például az a karakter is, amit a 80. születésnapja alkalmából kapott az Újszínház igazgatójától, Dörner Györgytől a Se itt, se ott című előadásban. De nagy becsben őrzi az elismeréseket is, amelyeket a közönségtől, illetve a szakmától kapott, büszkeségre pedig bőven van is oka, mivel karrierje során Kossuth- és Jászai Mari díjakat is hazavihetett, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja lett, ráadásul 2023-ban ő vehette át a Magyar Mozgókép Fesztivál életműdíját.

Kép

Gryllus Dorka

A kutatások szerint az ötven feletti nő karaktereket többnyire magányosnak, morcosnak vagy makacsnak ábrázolják a forgatókönyvben, mellékszereplőkké fokozzák őket. Gryllus Dorka pedig nem hajlandó tabuként kezelni a kérdést, hogy a korosztályának színésznői egyszerűen eltűnnek a vászonról. Dorka nem titkolja, már őt is más típusú felkérések találják meg, mint korábban, és kevésnek tartja azokat a főszerepeket, amiket negyvenes-ötvenes nőkre írnak. Az Arany Medál-díjas színésznő szeretné, ha végre több nőközpontú alkotás születhetne a szórakoztatóiparban, mert ezek által új perspektívákat ismerhetnének meg a nézők. A nézőpontok bővítéséből Dorka máris kivette a részét: ő rendezte például a Trojka Színházi Társulás: SZX_MCHN, avagy vágyaink meghurcoltatása című zenés showműsorát, amiben a másság, az intimitás és a szexualitás tabuit döntögeti le.

Kép

Jakupcsek Gabriella

A napos B oldal címmel jelent meg Jakupcsek Gabriella legújabb könyve, amiben őszintén és humorral beszél a nők változókoráról, melyeket máig tabuk és tévhitek öveznek. „Igenis tudsz teljes és tartalmas életet élni 50, 60, 70 évesen is, sőt. Támogatlak benne, hogy találd meg a szépséget a mindennapokban és magadban is” – ígéri azoknak, akik a kezükbe veszik a kötetét. Az újságíró, műsorvezető nem tagadja, a nőknek valóban sok nehézséggel és kihívással kell szembenéznie az évek múlásával, hisz abban, hogy legalább ennyi örömteli pillanatban lehet részük, mert „a B oldal igenis lehet napos”, és a hasznunkra is fordítható.

Kép

Pataki Ági

Pataki Ági szerint az időtlenség az örök szépség és fiatalság titka. Úgy tartja, „nincs vonzóbb egy magabiztos, önmagát becsülő, folyamatos fejlődésre képes, a világra nyitott nőnél”, akiről sugárzik az életöröme, mert egyszerűen nem foglalkozik az életkorával. Minderre ő maga az élő példa, hiszen a Fabulon reklámarcaként híressé vált modell, üzletasszony és producer ma is képes a megújulásra, a változásra. Bebizonyította, hogy a kor valóban nem több puszta számoknál, és az évek múlásával csak egyre szabadabbnak érzi magát, a jelenre fókuszál, nem rágódik a kudarcain.

Kép

Ismerd meg a többi kategória jelöltjeit is és szavazz arra, akinek te adnád 2023-ban a #KÉPESVAGYOK díjat - ITT!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

Csökkenti a migrént, és a fogyókúrát is támogatja ez az étrend: elképesztő jótékony hatásai vannak

Egyre több étrend válik népszerűvé, köszönhetően az interneten megosztható tapasztalatoknak, és a kutatási eredményeknek. Az egyik legnépszerűbb étrend, vélhetően a számtalan jótékony hatása folytán, a növényi alapú étrend. Ugyanis nem csupán koleszterincsökkentő, gyulladáscsökkentő és környezetbarát, de még a fogyásunkat is serkenti. Sőt, egy friss kutatás még arra a megállapításra is jutott, hogy képes felvenni a harcot a kínzó migrénnel szemben.

Kép
Életmód

Az 5 legfontosabb vitamin, amire a nőknek szükségük van - ezeknek hiánya komoly kockázattal járhat!

Minden nő számára fontos a megfelelő vitaminok bevitelének biztosítása annak érdekében, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessenek!

Kép
Stílus

Erősen ajánlott! Egy szín ami 2024 tavaszán minden farmeres szettet stílusosabbá tesz

2024 tavaszára ennek az színtalálkozásnak virágzó heteket jósolnak.

Kép
Életmód

Az eper jótékony hatásai! Ezért egyél minél többet belőle az egészséged szempontjából

Az eper egy ízletes gyümölcs, amely nemcsak finom, hanem nagyon egészséges is. Az epernek magas a víztartalma, ami segít hidratáltan tartani a testet. Emellett gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ami fontos a megfelelő egészség fenntartásához.

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!