#Képesvagyok...
Fejezd be Te a mondatot!

A #képesvagyok kampány a korlátaikat legyűrő, álmaikért töretlenül dolgozó nőket ünnepli. Az inspiráló történetek példaként szolgálnak sokak számára, akiket mentális állapotuk, fogyatékosságuk, a társadalmi elvárások, önbizalomhiányuk, belső démonjaik akadályoznak abban, hogy képesek legyenek küzdeni céljaikért. Hozzájuk, hozzátok szól a #képesvagyok kampány! Hiszünk abban, hogy a közösség erőt, támogatást és inspirációt ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz.

„Az InStyle-lal, csakúgy, mint ezzel a kampánnyal is, szeretjük átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat. A márka nemzetközi és hazai szinten is kiemelten fontosnak tartja a belevaló, erős és példaértékű nők bemutatását a címlapon és a magazinban egyaránt. Reméljük, hogy a bemutatott történetek sokakat bátorítanak majd arra, hogy elfogadóak és támogatóak legyenek másokkal és önmagukkal szemben is – mert sokszor a legnagyobb korlátot az jelenti, hogy félünk hinni önmagunkban.” - mondta Alberti Petra Bianka főszerkesztő.

Az InStyle kedvenc hazai mozgóképes alakításai 2023-ban - te kinek adnád az év #képesvagyok díját?

Az InStyle kedvenc hazai mozgóképes alakításai 2023-ban - te kinek adnád az év #képesvagyok díját?

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Ismerd meg a #KÉPESVAGYOK díj 2023-as jelöltjeit!

Kép

A 2021-ben indult #képesvagyok kampánnyal szerettük volna átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat, és az álmaikért töretlenül dolgozókat ünnepelni. A kezdeményezés 2022-re díjátadóvá nőtte ki magát, ami idén, 2023-ban is megrendezésre kerül: most is az inspiráló történetek és személyek kerülnek a középpontba. Azok a példaként szolgáló emberek, akik fizikai vagy mentális állapotuk, múltjuk, a társadalmi elvárások, belső démonjaik ellenére képesek küzdeni céljaikért, tenni az elfogadásért és a sokszínűségért, beszélni a nehéz témákról és kiállni a fontos ügyek mellett. Hiszünk abban, hogy ez a közösség erőt, támogatást ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz. A mi szemünkben mindenki győztes, aki szót emel magáért és másokért, így most olvasóinkhoz fordulunk. Te kinek adnád a 2023-as év #KÉPESVAGYOK díját? Téged ki inspirál a jelöltek közül? Ismerd meg őket és szavazz!

Kép

Az InStyle elkötelezett támogatója és rajongója a magyar filmeknek és magyar filmes tehetségeknek a kamera mindkét oldalán. Ebben a kategóriában a 2023-as év kiemelkedő alakításaira szeretne a szerkesztőség visszajelezni a jelöléssel.

Pál Emőke

Már kislányként is színésznőként képzelte el a jövőjét Pál Emőke, akit magával ragadott a színpadi léttel, a szerepléssel járó adrenalin. Bár a gyergyószentmiklósi származású Emőke úgy érezte, nem alkalmas arra, hogy filmekben játsszon, mégis Csoma Sándor Magasságok és mélységek című mozija hozta el számára az áttörést a karrierjében, melyben Erőss Zsolt hegymászó özvegyét alakítja. A rendező-forgatókönyvíró kifejezetten neki szánta Sterczer Hilda karakterét és az idő a direktort igazolja: az önmagával szemben maximalista Emőke talán elégedetlen volt a teljesítményével, a kritikusokat viszont kétségtelenül meggyőzte és idén a legjobb női főszereplőnek járó Magyar Mozgókép Díjat is odaítélték neki.

Kép

Schell Judit

Schell Judit szereti az olyan sokoldalú karaktereket, mint amilyen Zámbó Edité A Király című sorozatban, mert ezek a szerepek kimozdítják őt a komfortzónájából színésznőként. Az alakításával nem csak a nézők szívébe lopta be magát: a szakmai zsűri idén neki szavazta meg a legjobb színésznőnek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díján Zámbó Jimmy feleségének megformálásáért. A Jászai Mari-díjas színésznő és érdemes művész egyébként közel két évtized után búcsút intett a társulati létnek, jelenleg szabadúszóként dolgozik: eldöntötte, hogy ezentúl csak magának fog megfelelni és kizárólag olyan felkérésekre mond igent, ami valóban megfogja őt.

Kép

Törőcsik Franciska

Törőcsik Franciska éneklés és zongorázás közben szeretett bele a szereplésbe kislányként, a színészetben pedig rálelt arra a szakmára, ami folyamatosan lehetőséget ad neki a tanulásra és a fejlődésre. „Szeretem az olyan filmeket, amikben mindig valami újat kell mutatni, amihez új képességeket kell elsajátítani, és ami kicsit sem klisés” – mesélte az InStyle magazin korábbi interjújában a Hazatalálsz sorozat szereplője, aki legújabb mozija, a Cicaverzum kedvéért például macskatrénerhez járt filmbéli négylábú partnerével. „A jó dolgok jó energiát vonzanak be, ami ugyancsak lényeges összetevője az eddigi sikereimnek” – tudtuk meg Franciskától, aki 2017 óta szabadúszóként dolgozik.

Kép

Udvaros Dorottya

Csupán tizenkét művész viselheti egyidőben a kimagasló tevékenységét elismerő Nemzet Színésze címet, amit legutóbb Udvaros Dorottyának ítéltek oda 2023 júniusában. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművésznő nem is számított arra, hogy ő veheti át Máthé Erzsi helyét a testületben, de a szavazás eredménye természetesen hihetetlenül boldoggá tette, és ahogy minden sikerét, úgy ezt is az édesanyjának, Dévay Camillának ajánlotta, akit a példaképének tart a munkához való hozzáállásban. Udvaros Dorottya már több mint húsz éve a Nemzeti Színház társulatának tagja és a pályafutása során olyan filmekben szerepelt, mint a Ripacsok, a Szívzűr, az Elveszett illúziók, a Te rongyos élet, A miniszter félrelép, vagy a Zárójelentés, októberben pedig Törőcsik Franciska oldalán tűnik fel a mozivásznakon Szeleczki Rozália Cicaverzum című romantikus vígjátékában.

Kép

Ismerd meg a többi kategória jelöltjeit is és szavazz arra, akinek te adnád 2023-ban a #KÉPESVAGYOK díjat - ITT!

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

El se hisszük! Sztárok, akik idén ünneplik 60. születésnapjukat - sokuk közülük úgy ragyog, mint 20 évvel ezelőtt!

Sokukon nem is látszik az öregedés! Íme azok a sztárok, akik 2024-ben ünneplik 60. születésnapjukat.

Kép
Sztárok

Harry herceg elárulta: ez volt az a pillanat, amikor tudta, örökre elveszítette Vilmos herceget

Harry herceg és Vilmos herceg 2020 óta nem beszélnek egymással. Mit szólna ehhez Diana hercegné?

Kép
Életmód
Kép
Sztárok

Amikor a pénz beszél: sztárok, akik csak a gázsiért vállalták a szerepet

Pénzből élünk, így hát fontos, mennyit kapunk a munkánkért. Van, amikor a sztárok is csak ez alapján döntenek egy szerepről.

Kép
Életmód

Külföldön vadásszák, itthon könnyen elérhető: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel ebből a zöldségből

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 13 izgalmas gasztroarc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány gasztroarcot!