Ettől elolvadsz! Ilyen szexi apuka Jake Gyllenhaal

Ettől elolvadsz! Ilyen szexi apuka Jake Gyllenhaal
2017. október 26.
Szerző: Zsófi

Szívesen cserélnénk a hölggyel...

A Calvin Klein illatmárka a napokban leplezte le az ETERNITY Calvin Klein illat új reklámkampányát, amelynek középpontjában mint kiderült, a csodás Jake Gyllenhaal áll. De nem ám csak úgy Jake Gyllenhaal, pedig a sztár már önmagában is elég lenne nekünk, nem, most úgy láthatjuk a sztárt, ahogyan eddig még nem nagyon: apukaként.

És ezen a ponton törnek össze a női szívek!

Kép

A kampányfotók elkészítése Willy Vanderperre fotográfus nevéhez kötődik, és a kreativitását ebben a szerepben is megmutató Gyllenhaal mellett a népszerű Liya Kebede topmodell és a 4 éves Leila gyermekmodell lettek az ETERNITY Calvin Klein új kampányának arcai, avagy a idilli álomcsalád (mínusz Liya, helyére inkább magunkat képzeljük), avagy köszi, hogy már megint elhasználhatunk egy csomag zsebkendőt.

De ez még nem minden!

Imázsvideó is készült a kampányhoz, amelynek középpontjában az Eternity illatcsaládtól megszokottan a romantika, szerelem, intimitás és elköteleződés állnak. Napjainkban ezek az értékek még inkább különleges jelentőséggel bírnak, Gyllenhaal társaságában pedig valószínűleg sok nő gyakorolná őket.

Nem is létezik mégis imádják! Íme az Instagram első virtuális sztárja

A tény maga, már most is számtalan kérdést vett fel, de meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.

Gondoltad volna? Katalin hercegnét ezzel tudja leginkább felbosszantani Vilmos

Még Vilmos és Katalin kapcsolata sem mentes a veszekedésektől!

Ha Gwyneth Paltrow-t nem bírod – attól még a 15 perces tésztáját imádni fogod

Egy-két évvel ezelőtt, a csapból is Gwyneth carbonrájára folyt, miközben az akkor megjelent receptkönyve - csak úgy, mint sokszor ő maga is -, a támadások kereszttüzébe került. Ha a színésznőt nem is, az egyik receptjét mégis szerette az internet népe, amit többek között a popsugar, a delish is lehoztak. Én is sokszor elgondolkodtam azon, hogy ideje lenne végre kipróbálnom. A napokban épp carbonarára vágytam, hát megtettem!

Must have darabok! Claudia Schiffer minden izgalmas titkot elárult az ARTDECO x Claudia Schiffer kollekcióról

A 30 éves jubileumi kollekció névadója és arca Claudia Schiffer így vall a közös munkáról:

A londoni BRIT Awards legjobb vörös szőnyeges szettjei

Nekünk megint Millie a hatalmas kedvencünk, és neked kinek a szettje tetszett a legjobban?

Lakberendezőnk ajánlja: 2018 legmenőbb enteriőrmintái

Ha felfrissítenéd az otthonod berendezését, vagy csak képbe kerülnél az idei trendekkel, legújabb sorozatunkból megtudhatod, milyen színek, anyagok, formák és stílusok azok, amik idén hódítanak. A cikkből kiderül, hogy melyek az év legkelendőbb mintái az enteriőrökben, és lakberendezőként arra is adok ötleteket, hogyan használd őket egy térben, ha friss, izgalmas és divatos otthonra vágysz!