Így számolhat le a pasid 3 lépésben a száraz és viszkető szakállal!

Így számolhat le a pasid 3 lépésben a száraz és viszkető szakállal!

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Szakáll: stílusos, férfias viselet, vagy slampos, ápolatlanság benyomását keltő bozont? Cikkünkben adunk pár tippet, amiket szerelmednek érdemes megfogadnia, ha a legtöbbet akarja kihozni arcszőrzetéből.

Fénykorát éli a szakáll és a pár napos borosta. Mindennapos ápolásuk pedig fontos ahhoz, hogy mindig a legjobb formáját hozza. Mit tehet ezért? A szupermarketek és drogériák polcain napjainkban már kiváló kozmetikumokat lehet találni, célzottan az arcszőrzetre. Ezek között azonban kiemelkednek a kifejezetten férfiak számára kifejlesztett Bulldog Original termékcsalád szakállápolói, amelyek mesterfokon tisztítják és hidratálják az arcszőrzetet.

Kép

A Bulldogról:

A Bulldog termékei – amelyek számos országban bizonyítottak már - természetes összetevőket, például camelinaolajat, zöld teát és aloe verát tartalmaznak, mesterséges színezéket és illatanyagokat viszont nem. Emellett a Vegan Society által minősítettek, így vegetáriánusok és vegánok is bátran használhatják őket.

Szakállápolás lépésről lépésre a Bulldog Originallal:

1.lépés: Igazítsa rendszeresen, hogy igényesnek látsszon az arcszőrzete

Először is, tanácsos befektetni egy minőségi szakállvágóba vagy borotvába, valamint érdemes elsajátítani néhány szakálligazítási alapfogást is. Egy jó borotvahab pedig szintén kell ahhoz, hogy minden simán menjen. Tudtad, hogy a Bulldog Original könnyen habzó borotvagélje olyan innovatív tartályban kapható, amelyet levegő hajt, nem aeroszol? Keressétek a DM üzleteiben!

2. lépés: Mossa minden nap!

Akárcsak a haj, úgy a szakáll is magába szívja a kellemetlen szagokat és szennyeződéseket. Éppen ezért fontos a mindennapos, célzott tisztítása. A Bulldog Original 2in1 Szakállsamponja és Kondicionálója természetes összetevőivel gondoskodik arról, hogy arcszőrzet egész nap puha és illatos maradjon.

3. lépés: Szakállolaj és balzsam: ezek lesznek az új legjobb barátai

A szakáll hidratálás nélkül száraz, töredezett és korpás lesz - ez viszont elkerülhető egy jó minőségű szakállolajjal vagy szakállbalzsammal. De mi a kettő közötti különbség? A balzsam sűrűbb állagú, ezért nemcsak hidratál, hanem az arcszőrzet formázására is alkalmas. A szakállolaj pedig egyszerűbben jut el az arcbőrhöz, ezzel megelőzve a viszketést. A Bulldog Original Szakállolajba az eredeti összetevők mellett jojoba- és kókuszolaj is került, hogy a legmagasabb szinten ápolják az arcszőrzetet.

Ha készen áll arra ő is, hogy végre vagány és egészséges szakállat növesszen, keresse a Bulldog Original termékeket országszerte az összes DM és Rossmann üzleteiben!

Videók

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őket tartják minden idők legtúrértékeltebb színészeknek a világon - több tízezer szavazat érkezett!

Szerinted sem érdemlik meg a néha már túlontúl kiemelt figyelmet ezek a színészek?

Kép
Stílus

Michelle Yeoh esküvői ruhája joggal érdemelheti ki minden idők egyik legmenőbb menyasszonyi darabja címet - FOTÓ

Michelle Yeoh pár nap híján 60 éves volt, amikor másodszor is oltár elé állt. És valami igazán extra darabban tette még emlékezetesebbé életének egyik legkülönlegesebb napját.

Kép
Életmód

Toplista: A 10 legjobb tengerparti nyaralóhely Európában 2024 nyarára

Még nincs ötleted hová utazzatok a nyáron, de az biztos, hogy Európán belül tervezitek Összegyűjtöttük a kontinens legszebb tengerpartjait!

Kép
Életmód

Bebizonyítjuk, hogy a Balaton tavasszal is menő! Erre indulj, ha a magyar tengernél jársz!

Szerencsére az utóbbi időben már tényleg kezd megdőlni az a tévhit, hogy csak a főszezonban, azaz a nyári melegben érdemes ellátogatnod a Balatonhoz. Bár a víz hőmérséklete még sokak számára biztosan nem érte el az ideális szintet, adunk pár ötletet, amelyekkel biztosan meghozzuk a kedveteket, hogy mihamarabb felfedezzétek a Balcsi környékét!

Kép
Életmód

Újabb 7 elképesztően hangulatos vár Magyarországon

Ismét megmutatjuk, miért érdemes egy kirándulás alkalmával hazánk várait megcélozni!

Kép
Életmód

A hasi elhízás és a zsigeri zsír kialakulásának 4 fő oka: 6 tipp, amivel megelőzheted a bajt

A hasi elhízás napjaink egyik leggyakoribb társadalmi problémája, és sokakat érint világszerte. De miért alakul ki, és hogyan lehet megelőzni? Bemutatjuk a hasi elhízás négy fő okát és megoldásokat kínálunk a megelőzésére!