Előtte-utána: Így nézett ki Ryan Gosling, mikor még senki sem ismerte a nevét

Előtte-utána: Így nézett ki Ryan Gosling, mikor még senki sem ismerte a nevét
Forrás: gettyimages.com

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Életmód

10 szokás olyan nőktől, akiknek mindig tiszta az otthonuk

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Íme 10 olyan érdekesség Ryan Goslingról, amit lehet eddig te sem tudtál róla, és közben végigkövetheted átalakulását is!

Ryan Thomas Gosling 1980. november 12-én született a kanadai Londonban, hithű mormon szülők gyermekeként, és bár ebben a szellemiségben nevelték, a vallással a mai napig nem tud azonosulni. Édesapja a papírgyár egyik utazó ügynökeként dolgozott, így a család többször is lakhelyet változtatott az évek során. Ryan 13 éves volt, amikor a szülei elváltak és ő édesanyjával és nővérével, Mandivel maradt.

Gyermekként rajongott Dick Tracyért és már ekkor tudta, hogy színész szeretne lenni. Az iskolát egyenesen utálta, nem elég, hogy társai folyamatosan zaklatták őt, még barátai sem igen voltak. Minden bizonnyal az sem sokat dobott a népszerűségén, hogy volt olyan eset is, amikor a Rambo – Első vér című film után egy bűvészdobozba rejtve késeket vitt be az iskolába, amit aztán másokhoz vágott. A hihetetlen sztorit persze felmentés követte. Az olvasás nehezen ment neki és az orvosok pedig hiperaktívnak gondolták, így édesanyja kivette az iskolából és otthon tanította. Ryan pedig mindeközben balettozott és nagybátyja helyi Elvis Presley tribute bandájában énekelt, és minden vágya az volt, hogy színész legyen.

12 évesen beválogatták a The Mickey Mouse Club műsorába és Floridába költözött, ahol a show második évadja során hat hónapig élt együtt Justin Timberlake-kel és az anyukájával, aki nem mellesleg Ryan hivatalos gyámja is volt ekkoriban A műsor vége után 1995-ben visszaköltözött Kanadába és ekkor kapta meg élete első sorozatszerepét, amit aztán sok másik, többek közt a Váratlan utazás egyik epizódszerepe követett. 1998-tól 50 részen át játszott Herkulest Az ifjú Herkules kalandjai című sorozatban, ami után már kicsit komolyabb kihívásokra vágyott.

2000-ben szerepet kapott az Emlékezz a titánokra című filmben, amit 2001-ben A hitetlen című film követett. A fiatal zsidó származású neonáci szerepet pedig olyan jól hozta, hogy elismerő kritikák jelentek meg róla. 2002-ben kijött a Kísérleti gyilkosság, amit 2004-ben a Szerelmünk lapjai, majd 2005-ben a Maradj!, 2007-ben a Törés, 2010-ben pedig a Blue Valentine követett, a 2011-es Drive-ról, az Őrült, dilis, szerelem-ről, és a 2016-os Kaliforniai álomról nem is beszélve. Egy szó mint száz: jobbnál jobb filmjeinek listája azóta is folyamatosan bővül! Kétségtelen, hogy Ryan kiemelt helyet foglal el nemcsak Hollywood szívtiprói, de a szakma legjobbjai között is.

A Kísérleti gyilkosság forgatásán jött össze Sandra Bullockkal és majdnem egy évig, azaz 2003-ig együtt is voltak. Aztán a Szerelmünk lapjai forgatásán ismerkedett meg Rachel McAdamsszel és 2005-től 2007-ig egy párt alkottak, majd egy kisebb időre visszatértek ezután is egymáshoz, de 2008-ban végleg elváltak útjaik. 2011-ben a Túl a fenyvesen készültekor ismerte meg filmbeli partnerét, Eva Mendest, és azóta is együtt vannak. Szerelmükből két kislány született, 2014-ben Esmeralda Amada, 2016-ban pedig Amada Lee.

És itt még nincs vége, kattints tovább és mesélünk még pár érdekességet a színészről, közben pedig azt is megnézheted, hogyan változott Ryan álompasivá az évek múlásával!

Galéria / 10 kép

Akkor és most: Ryan Gosling

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Életmód

10 szokás olyan nőktől, akiknek mindig tiszta az otthonuk

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

A csillagjegy, akinek extra pénzt hoz a Bika uralta májusi újhold

Ezekre a csillagjegyekre nagyszerű napok várnak a májusi újholdnak köszönhetően.

Kép
Sztárok

Elképesztő átalakulások! Így néztek ki a sztárok az első és az utolsó MET-gálájukon - akkor és most fotók

Kedvenc sztárjaink is rengeteget változtak első MET-gálás megjelenésük óta: de nemcsak a kinézetük, hanem a stílusuk is! Akkor és most fotókon mutatjuk az átalakulásokat!

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: A 4 legjobb kedvezményes árú fényvédő arckrém

Segítünk most rátalálni új kedvenc fényvédő arckrémedre. Íme a legjobb ajánlatok a Notino kínálatából!

Kép
Sztárok

10 sokkoló fotó, ami bebizonyítja, hogy mennyit változott a világ 10 év alatt

A 2014-es MET-gála fotói garantáltan visszarepítenek majd a múltba!

Kép
Stílus

Nem fogod elhinni, hogy ezeket tényleg magukra húzták íme: a 2024-es MET-gála legsokkolóbb szettjei

Ha május, akkor MET-gála. Az elképesztő kreációk mellett tegnap este a megosztó szettekből sem volt hiány, lássuk a nagyközönség idén kiken akadt le!

Kép
Életmód

Demencia tünete lehet, ha így étkezel: 7 jel, ami a retteget kórra utalhat

Alapvetően a legrettegettebb betegségtípus az időskori memóriavesztés. Ennek egy formája a frontotemporális demencia, melynek jellemzője az olykor egészen megszállott, ismétlődő viselkedés, ez pedig egy friss kutatás szerint sok esetben elsősorban az étkezési szokásokban jelenik meg.