Hozd ki magadból a maximumot stílustanácsadóval!

Hozd ki magadból a maximumot stílustanácsadóval!
Forrás: Frank Patrícia

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Mindannyian szeretnénk csinosak lenni, szépen felöltözni egy eseményre vagy a szürke hétköznapokra és ami a legfontosabb, szeretnénk jól érezni magunkat a bőrünkben. Ha úgy érzed elakadtál, kérd stylist segítségét!

Frank Patrícia stylist és megjelenés tréner célja, hogy visszaadja vagy felturbózza a nők önbizalmát annak segítségével, hogy öltözködésüket a lehető legelőnyösebb irányba tereli. Tapasztalata szerint 30-40 éves koruk körül a legtöbb nőnél háttérbe szorul a megjelenés, hajlamosak elengedni magukat, ami egy nagyon veszélyes spirál kezdete lehet.

15 éve foglalkozom stílussal, megjelenéssel, ebből 10 évet az RTL Klub és a Hír tv vezető stylistjaként töltöttem. Ekkor még elsősorban a hazai sztárokat, celebeket öltöztettem. Itt tapasztaltam meg, hogy mennyit jelent, ha tökéletes az outfit, a külalak, a teljesítmény és az önbizalom terén, hiszen a divat és öltözék kultúránk egységes nyelve, ami egyéniségünkről árulkodik, mondandónkat hangsúlyozza, összegezve: a benyomáskeltés legfontosabb eszköze.

- mondja Patri, aki 5 éve úgy döntött változtat és média szereplők helyett hús-vér, hétköznapi nőknek nyújt útmutatást.

Azóta többek közt a Corvin pláza személyi stylistjaként a vásárlóknak segít a személyiségüknek megfelelő harmonikus öltözék kialakításában, de holnapján keresztül egyéni megkereséseket is is szívesen vállal.

  • Stylistként, stílus coachként elsősorban az a célja, hogy figyelembe véve a kliense alkati adottságait, habitusát, megtalálja az adott karakternek, típusnak megfelelő stílust, ami életviteléhez és személyiségéhez egyaránt illeszkedik.
  • Gardrób rendezés során a klienssel közösen átvizsgálják, rendszerezik a szekényben található darabokat és különböző szetteket alakítanak ki a meglévő alapanyagokból.
  • Patri alkalmi vagy átalános vásárláshoz is szívesen nyújt segítséget, hogy a legelőnyösebb ruhákkal távozhass a boltokból.
  • Stílustanácsadás keretén belül 1-1.5 órás beszélgetéssel segít körvonalazni a hozzád passzoló stílust.
  • Megjelenés/ etikett trénerként pedig az üzleti megjelenést, etikett és protokoll alapokat tanít cégeknek, hiszen a hivatali megjelenés nem magánügy, hanem a harmonikus kapcsolatépítés eszköze.

Szakmai szolgáltatásain kívül bloggerként is aktívan formálja a nők ízlését. Írásaiban és instagram posztjaiban outfitjen keresztül szeretne tippeket, ötleteket adni, illetve megmutatni, hogy 30-40 felett is lehet izgalmas és nőies a külsőnk! Patri számára az Instagram azért is nagyon fontos, mert szeretné megcáfolni azt a téveszmét, hogy ez a platform - csakúgy mint a stílusosság - a fiatalok kiváltsága. Posztjaival itt is olyan témákat dolgoz fel, amikkel tabu mentesítheti és felszabadíthatja a célközönségének számító korosztályt.

Patri további Instagram tartalmaiért kattints ide!

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

4 állatjegy, akit hatalmas szerencse ér májusban: ez vár ránk a Föld-Kígyó hónapjában az asztrológus szerint!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép
Stílus

Diana hercegné után most Zendaya élesztette újra ezt az elfeledett trendet - meg is van a tavasz legnagyobb slágere!

A tenniscore már egy ideje elkezdte bontogatni, hogy aztán idén tavasszal mindent meghódítson.

Kép
Sztárok

Közel 400 millió forintos gyűrűt kapott Victoria Beckham, és nem ez az első: íme a Spice Girl 13 legszebb eljegyzési gyűrűje

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

Kép
Sztárok

Eva Longoria szűk ruhája nem sokat hagyott a képzeletre: 49 évesen megmutatta, mitől döglik a légy!

Ismét megmutatta Eva Longoria gyönyörű alakját: ebben a piros ruhában valami elképesztően szexi!

Kép
Életmód

7 tiltólistás étel reflux és gyomorégés esetén: ezek csak rontanak a helyzeten!

Neked is megvan az a kellemetlen érzés, amikor keserű vagy savanyú ízt érzel a torkodban, és mintha marná a sav az egész nyelőcsövedet? Nem vagy egyedül, hiszen a gyomorégés és a reflux sokak életét megkeseríti, és talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne találkozott volna már velük valamilyen formában.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 9 izgalmas hazai vállalkozó, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány vállalkozót!