Az asztrológus mindenkit óva int ettől február utolsó hetén: Ha nem figyelsz, komoly következménye lehet!

Az asztrológus mindenkit óva int ettől február utolsó hetén: Ha nem figyelsz, komoly következménye lehet!
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Hogy mi vár rád február 26-március 3. között? Heti horoszkópunkból most kiderül!

HETI HOROSZKÓP FEBRUÁR 26-MÁRCIUS 3.

A hét folyamán erős hatással lehet rád a Nap és a Szaturnusz együttállása. A hétvégi Szűz Telihold már biztosan felhívta a figyelmed arra, hogy mik a legfontosabb feladataid, miket kell most már sürgősen befejezned, megcsinálnod, kijavítanod. Erre már a hét során is lehetőséged nyílik, hogy megtedd, de legyél vele tisztában, hogy bármin is dolgozz a héten, nagyon kemény munkát igényelhet és sok fegyelemre és türelemre lesz szükséged még önmagaddal kapcsolatban is. Tehernek, nyomásnak érezheted az elvégzendő dolgok nagy részét az aktuális energiák és a benned felhalmozódott stressz miatt.

Bolygócsoportosulás a Halak jegyében

Ez a stressz azért lehet rajtad úrrá, mert a Halak jegyében történő bolygócsoportosulás hatására úgy élheted meg a jelenlegi időszakot, hogy azt érzed, egy csomó minden széthullik, tönkremegy körülötted. A Szaturnusz segít abban, hogy egy új forgatókönyv szerint haladhass tovább. Gondold át a dolgaidat, mert ahogy eddig élted az életed, az már egyre inkább korlátozó lehet rád nézve. A Vízöntő Vénusznak és Marsnak köszönhetően könnyen ki tudsz most magad elé tűzni új célokat...

Február 26-március 3. között az asztrológus szerint a bolygóállások akadályokat gördítenek elénk.
forrás: Pexels
Február 26-március 3. között az asztrológus szerint a bolygóállások akadályokat gördítenek elénk.

Sok emberi kapcsolatod szomorúságot okozhat neked a héten, de a Merkúr Halakban való tartózkodása segíthet abban, hogy letisztázd az adódó félreértéseket, még ha nehezen is fejezed ki magad, fontos az őszinte kommunikáció... Segítségével sokminden megoldható+ Lehet, hogy azt fogod érezni, hogy most inkább nem vágysz nyüzsgésre, az önként vállalt magányban találhatod a békét, kicsit elzárkózhatsz másoktól.

Így hat rád a múlt hétvégi telihold

A hétvégi telihold energiáit még felhasználhatod ezen a héten egy nagytakarításra, selejtezésre, lomtalanításra, méregtelenítésre. Próbálj meg leginkább csak önmagadnak megfelelni, ne akarj olyan lenni, ami nem vagy, csak azért, hogy valaki szeressen. A hét közepén kiderülhet egy elég sok dolgot érintő információ, ami eddig valahogy el volt előled zárva... Kérlek ne a bosszút forralgasd, tekint erre úgy, mint egy nyomatékosító tényező, hogy az életednek egy bizonyos szakaszát most már ideje lezárnod!

A Halakban járó Merkúr hatására sokszor azt érezheted a héten, hogy nem tudsz koncentrálni bizonyos dolgokra, mert ide-oda visznek a gondolataid. Ezt az energiát úgy tudod a legjobban kezelni, ha nem görcsölsz rá semmilyen dologra, ha valami nem sikerül, nekifutsz mégegyszer, megpróbálod később. Ne menekülj a problémáid elől, szembe kell nézned saját magaddal, s eddigi tetteid eredményeivel. Tanulj belőle! Változtass! Mindenkit óvva intek attól, hogy a céljait fondorlatos módon próbálja meg elérni, ennek azonnali felelősségre vonás lesz az eredménye a Szaturnusz miatt. Többet buksz, mint nyersz vele.

Ha pedig részletesebben is kíváncsi vagy arra, hogy a legutóbbi telihold milyen hatással lesz rád a közeljövőben, akkor kattints galériánkra!

Galéria / 12 kép

Ilyen hatlással lesz a csillagjegyekre a februári telihold!

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!

Kép
Életmód

4 állatjegy, akit hatalmas szerencse ér májusban: ez vár ránk a Föld-Kígyó hónapjában az asztrológus szerint!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép
Stílus

Diana hercegné után most Zendaya élesztette újra ezt az elfeledett trendet - meg is van a tavasz legnagyobb slágere!

A tenniscore már egy ideje elkezdte bontogatni, hogy aztán idén tavasszal mindent meghódítson.