Évek óta kínzó kérdésre kaphatsz választ: ez vár a csillagjegyekre február 19-25. között

Évek óta kínzó kérdésre kaphatsz választ: ez vár a csillagjegyekre február 19-25. között
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Hogy mi vár rád február 19-25. között? Heti horoszkópunkból most kiderül!

HETI HOROSZKÓP FEBRUÁR 19-25.

Nap a Halak jegyében

A Nap a Halak jegyében jár, így megfogalmazódik benned sok kérdés az életed azon dolgaival, életterületeivel kapcsolatban, amiket még nem látsz teljesen tisztán. A Halak egyenlő megérzések, intuíció, a gondolataid által való teremtés fizikai síkon, szóval ennek az energiának köszönhetően könnyen lehet, hogy van egy megérzésed az életed irányával kapcsolatban, amire a válasz: igen! Bármilyen érzésed legyen visszatérően jelenleg már kicsit hosszabb ideje (személy szerint változik... van akinek hónapok óta, van kinek évek óta) azzal kapcsolatosan, hogy mi fog történni, hát készülj fel rá, hogy igen, az lesz az eredmény, ami a fejedben van.
Mivel a Halak képviseli magát a hitet is, így amiért oly régóta vágysz, most valóra váltható. Azért emeljük ki ezt a szót, mert tenned kell erőfeszítéseket, de bármit elérhetsz, ami a fejedben van.

A heti horoszkópra ezúttal a februári telihold is hatással lesz.
forrás: Pexels
A heti horoszkópra ezúttal a februári telihold is hatással lesz.

Február 24-én telihold lesz, ami a Szűz energiáit közvetíti

Kezd el a héten az első lépésekkel, a legkisebb feladatokkal, amik a legrövidebb és legkönnyebb folyamattal járnak, és még ha kicsi is, de azonnal látható eredményekkel jár, aztán így haladj nehézségi, időrendi sorrendben! 24-én telihold lesz, ami a Szűz energiáit közvetítve nekünk, ezt már most érezheted, például úgy, hogy szokatlanul jól tudsz fontossági sorrendet és rendszert vinni a napi rutinjaidba, ezzel megkönnyítve a saját dolgodat. Ám hosszútávon az életminőségeden csak úgy tudsz javítani, ha az egészségedre is máshogy kezdesz figyelni, mint eddig. A kettő hozza egyensúlyba egymást. Ez fontos, mert a Szűz energiáival a sok stresszt, ami benned van a munkamániával, tökéletesség mániával vezeted le, de túllépheted az egészséges szintet és annyira túlhajszolhatod magad, hogy az az egészséged rovására megy. A héten ha elkezded az egészséges életmód elérésének egy bizonyos formáját, akkor már elég gyors szemmel látható eredménye lehet, mire telihold lesz.

AzUránusz energiáit már a hétvégén is érezhetted

Az Uránusz energiái miatt már a hétvégén elkezdődött, hogy hirtelen és a legváratlanabb helyzetekben jönnek újabbnál újabb gondolataid az életeddel kapcsolatosan, vagyis elkezdted megérteni úgy a semmiből, hogy mi történik veled. Hallgass ezekre a gondolatokra, vagy mondjuk úgy, sugallatokra, mert ez az intuíciód. A Vízöntő energiák miatt pedig azt hiheted, hogy lehetetlen elérni azt a célt, amit eddig kitűztél magad elé, de ne add lejjebb az igényeid valaki kedvéért, ne mondj le magadról, ez most nagy lehetőség! Hidd el, bármit elérhetsz, ne gondold túl a dolgokat, inkább ezt a Szűz energiát használd fel arra, hogy a héten elkezded a tavaszi nagytakarítást, gondozd egy kicsit a növényeidet, mozdulj ki a természetbe. Igyál gyógynövényes teákat, egy kicsit figyelj oda jobban magadra, a higiéniádra, a megjelenésedre és a közvetlen környezetedre, így elkerülheted a sok stresszt is.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!