Heti AKCIÓ: 5 kedvezményes árú arcszérum, amit imádnak a vásárlók

Heti AKCIÓ: 5 kedvezményes árú arcszérum, amit imádnak a vásárlók
Forrás: SHVETS production/Pexels

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Hoztunk most pár olyan kedvezményes arcszérumot, amit a visszajelzések szerint tényleg érdemes kipróbálnod!

Minden bizonnyal veled is előfordult már az, hogy engedtél a reklámok csábításának, és úgy vásároltál meg egy arcszérumot, hogy igazából utána sem néztél annak, hogy a te bőrödnek valójában megfelelő-e az a fajta hatóanyag csomag, amit az adott termék rejt.

Sajnos sűrűn esünk abba a hibába, hogy idő híján inkább engedünk hangzatos címszavaknak és így könnyen el is tud csábítani minket egy-egy hirdetés. Pedig nem árt szélesebb körben is átfutni a véleményeket és bár nem mindig könnyű, de hosszú távon mindenképpen meghálálja majd a bőröd is. Ám mi most ezt megtettük helyetted, és kerestünk 5 olyan jelenleg akciós arcszérumot a Notino kínálatában, amik tényleg a legjobbak nemcsak ár, de a vélemények alapján is, hiszen mindet 5 csillagra értékelték az eddigi vásárlók.

Következzen 5 arcszérum, ami 5 csillagos a vélemények szerint!

1. Lancôme Génifique fiatalító szérum

„Ez a híres Lancome szérum tényleg minden dicséretet megérdemel :) Pár éve használom, és nem tudok betelni vele!”, „Imádom, folyamatosan újrarendelem” - írják a vásárlók. Mitől is olyan jó és kedvelt? A szérumban lévő 4 probiotikum és 3 prebiotikum visszaállítja a bőr mikrobiom rétegének egyensúlyát, hatékonyan tünteti el a ráncokat, feszesíti a bőrt. Az egy cseppben lévő millió hatóanyagnak köszönhetően táplálja a bőrt és fiatalos látszatot kölcsönöz neki már 7 napos használat után.

2. Bioderma Hydrabio Serum, szérum dehidratált bőrre

„Ez a szérum egy abszolút gyöngyszem - extra érzékeny és allergiás bőröm van, így szinte semmit nem tudok használni, de nagyon szeretem ezt a terméket. Reggel és este használom a krém alá, utána gyönyörűen hidratált a bőr. Remélem soha nem hagyják abba az elkészítését” - írja az egyik elégedett vásárló. A Hialuronsav és Aquagenium™ szabadalom tartalmának köszönhetően garantálja az arcbőr intenzív hidratálását, helyreállítja a rugalmasságát és szilárdságát.

3. Beauty Of Joseon Glow Deep Serum Rice + Arbutin, élénkítő szérum egységesíti a bőrszín tónusait

„Egy hét használat után megegyezték, hogy sokkal szebb a bőröm mint előtte, és én már tényleg kipróbáltam a létező összes krémet ami van. Ginseng vízzel használom együtt. Szuper a szérum” - írja az egyik fogyasztó. Kellemesen hidratálja, és ragyogóvá varázsolja az arcbőrt ez az élénkítő szérum. Egységesíti a bőrszín tónusait, könnyed textúrája azonnal felszívódik, hatása pedig hosszantartó. Táplálja az arcbőrt, erősíti a bőr védekezőképességét, és segít a hiperpigmentációtól is megszabadulni.

4. Clinique Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate, gél dehidratált bőrre

„Régóta használom, nagyon szeretem. jól hidratál, nincs illata, nem ragad, egyből beszívódik” - olvasható az egyik pozitív kommentben. Ez a koncentrált gél azonnali nedvességet nyújt az arcbőrnek, mégpedig a folyékony golyócskák technológiájának segítségével, melyek tökéletesen eltelítik vízzel azt. Ezáltal megújul a bőr hidratációs gátja, ami így egész napon át meggátolja a nedvességvesztést.

5. KORIKAHI-TECH LIPOSOME Calming solution Vitality serum, nyugtató szérum

„Tökéletesen megvagyok vele elégedve, az állaga könnyű, gyorsan felszívódik a bőr felületén és nem hagy ragacsos érzetet. A bőröm puha lesz és a pirosság is megszűnik” - írja az egyik elégedett fogyasztó. És mit is érdemes tudni erről a szérumról? Gondoskodik a száraz, érzékeny és fáradt bőr azonnali megnyugvásáról és hidratálásáról. Hatékonyan egységesíti az arcbőr színtónusát. Mindez a hi-tech liposzómák formájában tartalmazott nyugtató és hidratáló hatóanyagok kombinációjának köszönhető. Így nem csupán nyugodttá válik a bőr, megszűnik a bőrpír és a kellemetlen feszülés, de az intenzív ápolás következő lépésére is felkészül.

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!

Kép
Életmód

4 állatjegy, akit hatalmas szerencse ér májusban: ez vár ránk a Föld-Kígyó hónapjában az asztrológus szerint!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép
Stílus

Diana hercegné után most Zendaya élesztette újra ezt az elfeledett trendet - meg is van a tavasz legnagyobb slágere!

A tenniscore már egy ideje elkezdte bontogatni, hogy aztán idén tavasszal mindent meghódítson.