"Nem hazudhatok tovább" - Kiakadt az egyik legnépszerűbb blogger

"Nem hazudhatok tovább" - Kiakadt az egyik legnépszerűbb blogger

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

100 kép és egy napos koplalás. Másnéven a tökéletes bikinis szelfi. Mi lenne akkor, ha a köntörfalazás helyett az szerepelne a képeken, ami a valóság? Essena O'Neill megcsinálta!


Essena O'Neill népszerű a közösségi médiában, több mint fél millió követője volt, mikor úgy döntött, elég a csini beállított képekből, többet nem akar a közösségi média fogságában élni. Megvált eddigi életétől és új platformjának a Social Media is Not Real Life (A közösségi média nem a való élet) nevet adta. Ezzel háborút üzent az Instagramnak, és régi népszerű képeit újra postolta, de a címben már a kőkemény valóságot írta le. Mindent, ami a szelfi mögött van. Azt, hogy mennyit kínlódott egy-egy tökéletes képért, és a felszínesség mennyire megmérgezte az életét.


Kép


https://instagram.com/p/nzw2ZutDUI/

NEM VALÓSÁGOS - vagy 100-szor fotoztunk le ugyan abban a pózban, hogy a hasam jól nézzen ki. Alig ettem valamit aznap. Addig kiabáltam a húgommal, amíg nem készült olyan kép, amivel én is elégedett vagyok. Ja, így teljes.





Insta celeb


Divat bloggerek, fitness csillagok, érdekes vagy extrém arcok, luxus macák. Bárki lehet sztár a közösségi médiában ha elég nagyott villant, vagy ő vagy a pénztárcája. Essena egy átlagos 18 éves ausztrál tinédzser, röpke fél milliós követőtáborral az Instagrammon. A végtelen pózolással és műmájerkedéssel felépített birodalma egy kattintással dőlt össze, mikor úgy döntött, töröl több mint 2000 képet az oldaláról, a legnépszerűbbeket pedig átnevezi. Az őszinte sorok és apró anekdoták rávilágítanak arra, hogy milyen sztorik állnak a képek hátterében.


Kép


https://instagram.com/p/oc4moYtDUF/

400 dollárt fizettek, hogy viseljem ezt a ruhát. Ekkor kb 150 ezer követőm volt, mikor már elérte a fél milliót, tudtam, hogy számos online cég (nagy költségvetéssel) 2000 dollárt fizet posztonként. Ennek a fényképnek a tartalma nem etikus. (Naiv voltam akkoriban.) A KÖZÖSSÉGI MÉDIA NEM VALÓSÁG, ez a lényeg. Legyél tudatában ennek, mikor azt látod, hogy valaki támogat valamit. Kérdezd meg magadtól, vajon milyen hátsószándéka van a képpel?





Fordulat


A 18 éves lány úgy érezte, a közösségi média egyszerűen felemésztette őt. Legújabb videójában arra bíztatja követőit, hogy okosan használják a közösségi platformokat, próbálják ki, milyen nélkülük az élet, és kerüljék a felszínes életet.



"Tizenéves korom nagy részét a közösségi média, a közösségi nyomás, a társadalmi státusz és a külsőm rabságában töltöttem. A közösségi média, főleg ahogy én használtam, nem a valóság. Kiagyalt képek és szétszerkesztett posztok, amik egymással versenyeznek. A nézettségért, a követőkért, a társadalmi elismerésért, a sikerért, egy mesterséges világban."



Kép


https://instagram.com/p/kLtAJTtDSq/

Kérlek likeold ezt a képet. Kismineltem magam, begöndörítettem a hajam, szűk a ruhám, nagy és kényelmetlen az ékszer... Készítettem vagy 50 képet, mire sikerült egy olyan, ami neked is tetszene. Végül szerkesztgettem számos programmal - azért, hogy érezzek egy kis társadalmi elismerést. SEMMI SEM VALÓSÁGOS EBBŐL.





A legnépszerűbb szelfi pózok az elmúlt évekből - Kattints ide!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

4 csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: 5 kedvezményes árú arcszérum, amit imádnak a vásárlók

Hoztunk most pár olyan kedvezményes arcszérumot, amit a visszajelzések szerint tényleg érdemes kipróbálnod!

Kép
Életmód

Erre az állatjegyre különösen kaotikus időszak vár a kínai asztrológus szerint - teljesen betesz neki a Sárkány hónapja

Most mindent megtudhatsz arról, milyen emberek a kínai asztrológia szerint a Sárkány állatjegy szülöttei.

Kép
Sztárok

Elolvadtunk! 2 év után fotó készült Amber Heard kislányáról, a kis Oonagh hihetetlenül cuki

Amber Heard kislánya, Oonagh Paige már 3 éves, most pedig friss fotót láthatunk róla!

Kép
Sztárok

Tényleg együtt vannak? A Bridgerton család szereplőit együtt, kéz a kézben csípték el a fotósok - FRISS KÉPEK

Május 16-án érkezik A Bridgerton család 3. évadának első négy része, de Nicola Coughlan és Luke Newton pletykának már most is ad alapot bőven!

Kép
Életmód

A magas vérnyomás legjobb ellenszere: rengeteg vitaminban gazdag ez a szezonális étel

Valószínűleg gyermekkorunk nagy ellensége volt a sóska, aminek már csak a puszta látványától is annyira irtóztunk. Azonban felnőttünk, változunk, és egyre inkább próbálunk egészségesen étkezni, létezni, és igen, egyre inkább adunk teret az olyan ételeknek is, melyektől gyermekkorunkban egyenesen irtóztunk, hiszen belátjuk, hogy jótékony hatásai mellett még finomak is, ha a mi ízlésvilágunk szerint vannak elkészítve. A sóska pedig pontosan ebbe a kategóriába tartozik.