Gym etikett: A 11 legidegesítőbb típus az edzőteremben

Gym etikett: A 11 legidegesítőbb típus az edzőteremben
Forrás: InterCom

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Aki először, sokadik először, másodszor és ha elég kitartó, akár harmadszor is elmerészkedik sportolni kicsit, azoknak itt egy gyorstalpaló gym etikettből, hiszen ki akarna az edzőterem réme lenni? Nem mentség, hogy ismeretlen számodra terep, tartsd be a legalapvetőbb szabályokat, vagy te is felkerülsz a listára!

1. Néma gyerek

Köszönj, ha belépsz az öltözőbe és a terembe, hiszen ez alapvető udvariasság. Lehet, hogy senki nem fogja viszonozni, vagy meg sem hallják, de akkor is illik. Amúgy is nagyon fontos a kommunikáció, hiszen közösségben vagy. Ne viselkedj úgy, mint aki némasági fogadalmat tett - ha kérdésed van, tedd fel, de mindezek előtt kezdj egy jól hallható köszönéssel.

gif

2. World is mine

Mindig tartsd szem előtt, hogy nem te vagy egyedül az edzőteremben. Igen, mi is imádjuk szétpakolni a cuccaikat az öltözőben, órákig zuhanyozni, és jó lenne mindig minden gépet elsőként használni, de nem otthon vagy. Ne viselkedj úgy, mint aki még sosem volt emberek között.


3. Friss a hús

Nagyon fontos a helyes ruházat megválasztása. Reméljük nem kell hangsúlyoznunk, hogy mindig tiszta ruhában menj le edzeni, viszont a miben már egy másik kérdés. Röviden: ez nem a húspiac, és az edzés sem lesz hatékonyabb attól, hogy mindenedet megmutatod az amúgy villantásra fogékony közönségednek.

gif

4. Gym királynő

Az már régen rossz, ha az illatfelhődről ismernek fel az edzőteremben, legyen ez pozitívan vagy negatívan értendő. Csak óvatosan parfümmel, hiszen másokat kifejezetten zavarhatsz vele. Ugyan ez igaz a sminkre is, ami ebben az esteben teljesen indokolatlan. Mondjuk, legalább jókat lehet nevetni rajtad és a maszatos arcodon.


5. Stip-stop!

Valamilyen oknál fogva, a világ minden edzőtermében az Ellipszis gép a legnagyobb sláger. Egy szerencsésebb napon még ki is foghatsz egy szabad gépet a teremben, de maradjunk annyiban, hogy fél óra bőven elég lesz belőle. Ha más is vár rá, akkor illik jelezni neki, hogy te még kb. meddig tervezed használni, és ha letelt az idő, add át a helyed.


6. Aki után kéne egy takarítónő

A legtöbb edzőteremben már van kihelyezve fertőtlenítő folyadék és papírtörlő, szóval használd őket, ha befejeztétek az edzést valamelyik eszközön. Te is izzadsz, főleg ha jó munkát végeztél, szóval töröld le magad után a fogantyúkat és az izzadságfoltokat, annak reményében, hogy ezt mások is megteszik majd - de amúgy is, ez tök alap.

gif

7. A rendetlen

Abban a pillanatban, hogy végeztél egy eszközzel, tedd is vissza a helyére. Egyértelműnek tűnik, de sokan erre sem veszik a fáradtságot. Most komolyan, szerinted ki másnak kellene visszatenni?


8. "Használod még ezt a gépet?"


Ha éppen pihenni szeretnél egy kicsit, akkor még véletlenül se az egyik gépre ülj le a telefonodat nyomkodni, zenét válogatni, az edzésfigyelő applikációdat ellenőrizni, vagy bepúderezni az orrod.

gif

9. Gym-DJ

Senki nem kíváncsi arra, hogy milyen számok vannak a playlisteden. Lejjebb azzal a hangerővel!


10. Akinek be nem áll a szája

Az csak egy dolog, hogy a saját edzésedet hogyan teszed tönkre, de legalább másokéra legyél tekintettel. Nyomkodhatod a telefonod, egész nyugodtan csinálhatsz magadról pár képet az Instára, sőt, egy konkrét szakítást is levezényelhetsz SMS-ben - csak maradj csendben. Ha valami halaszthatatlan megbeszélni valód van az anyukáddal/a pasiddal/a barátnőddel, vagy mindenkivel egymás után, akkor menj ki a teremből, és ne mások füle hallatára kezdj el drámázni.

gif

11. Szerelmes gerlicék

Ha valami elborult ötlet folytán úgy döntenétek, hogy a barátoddal együtt mennétek edzeni, akkor még otthon szeretgessétek meg egymást. Az edzőterembe sportolni mentek, nem enyelegni. Köszönjük!


És ezt láttad már?

Galéria / 5 kép

5 tipp, hogy magabiztosabban érezd magad a konditeremben

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Ez a 15 legjobb mikrobiom-helyreállító étel: azt is mutatjuk, miket kerülj beleid egészségének érdekében!

Az egészséges bélrendszer támogatja az immunrendszert és segít megelőzni a betegségeket. Cikkünkben mikrobiom-helyreállító és -tápláló élelmiszereket mutatunk, amiket érdemes gyakran fogyasztanod!

Kép
Stílus

Katie Holmes bemutatja: ha idén tavasszal csak egy új cipőt vennél, akkor ez legyen az

Katie Holmes is ebben a tavaszi cipőtrendben látta meg a fantáziát!

Kép
Életmód

6 zseniális film, ami nagyot ütött, de senki nem akarná soha újranézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép
Életmód

Ez a néhány ezer forintos eszköz forradalmasította a reggeli hajrutinom: nincs több lelapult, elaludt frizura!

Most 3 olyan szuper hajformázó eszközt mutatunk, amikkel bármilyen hajtrendet elkészíthetsz pillanatok alatt: legyen szó hullámokról, loknikról vagy szög egyenes frizurákról!

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!