A rajongók teljesen kiakadtak Gwyneth Paltrow napozós fotóján - szerinted jogosan?

A rajongók teljesen kiakadtak Gwyneth Paltrow napozós fotóján - szerinted jogosan?
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Gwyneth Paltrow csak egy napozós fotót posztolt, a kommentelők mégis nekiestek!

Gwyneth Paltrow-val nem először fordult elő, hogy balul sült el egy posztja, de a születésnapján az Instagramra feltöltött képe még a legvadabb rajongói körében sem aratott osztatlan sikert. Ahelyett ugyanis, hogy a kommentelők agyon dicsérték volna az amúgy csúcsformában lévő sztárt, többen is negatív kritikákkal illették a bőre állapotát, és javasolták, hogy figyeljen sokkal jobban a fényvédelemre.
A szemfüles követők nem hagyták szó nélkül a színésznő pigment foltjait sem, amik leginkább az arc, a nyak- és dekoltázskörnyéken keltettek feltűnést a fényképen. Soka egyenesen aggódnak Gwyneth Paltrow egészsége iránt, és egyes hozzászólók azt állítják, hogy a sztár bőre súlyosan károsodott a naptól.

Ráadásul többen megjegyezték, hogy mint a Goop szépségápolási termékcsalád alapítója, és az egészséges életmód megrögzött szószólója, így a hollywoodi csillagtól elég ellentmondásos, hogy nem figyel a bőrápolásra, pláne a fényvédelemre, mivel nem ez volt az első olyan fényképe a közösségi médiában, ahol feltűnést keltett a bőre állapota. Már egy korábbi, tavaszi fotója alatt is záporoztak az aggódó kommentek, és többen is kiemelték, hogy a sztár teste tele van sötét foltokkal, amiket nem lehet púderrel eltüntetni. A felháborodó kommentekre reagálva Gwyneth Paltrow nemrég nyilatkozott a brit Vogue-nak, és határozottan kijelentette, hogy a bőrápolást illetően a kettős mérce híve. Egyrészt nem óhajt fiatalabbnak látszani a koránál, másrészt a tökéletességnek sem a híve, így igenis büszkén fel meri vállalni azt, hogy a kor előrehaladtával ráncosodik, vagy épp pigmentálódik a bőre. Sőt, azt sem tartja kizártnak, hogy hamarosan akár láttatni engedni ősz hajszálait is. A sztár szerint ugyanis a külsőnél sokkal fontosabb a mentális egészség, a tudatos táplálkozás és a rendszeres sport.
A híresen fanyar humorú színésznő frappáns reakcióját természetesen imádták a rajongói, de meg kell hagyni, igazán magas labda volt ez a kárörvendő kommentelők számára. Hiszen senki sem tökéletes, és ezt már Hollywoodban is tudják! Bravo Gwyneth, mi így szeretünk, ahogy vagy, maradj mindig ilyen természetes!

Az iménti nyilatkozat pedig csak egy kis ízelítő volt, íme a 10 legőrültebb mondat, ami valaha elhagyta Gwyneth Paltrow száját!

Galéria / 10 kép

A 10 legőrültebb mondat, ami valaha elhagyta Gwyneth Paltrow száját

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!

Kép
Életmód

4 állatjegy, akit hatalmas szerencse ér májusban: ez vár ránk a Föld-Kígyó hónapjában az asztrológus szerint!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép
Stílus

Diana hercegné után most Zendaya élesztette újra ezt az elfeledett trendet - meg is van a tavasz legnagyobb slágere!

A tenniscore már egy ideje elkezdte bontogatni, hogy aztán idén tavasszal mindent meghódítson.