Ha Gwen felkérne, valószínűleg pont ilyen otthont terveztem volna neki – nézz be te is lenyűgöző házába!

Ha Gwen felkérne, valószínűleg pont ilyen otthont terveztem volna neki – nézz be te is lenyűgöző házába!
Forrás: pinterest

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Gwen Stefani és Gavin Rossdale 2006-ban vásárolták azt az 1100 nm-es ingatlant, amit 2015-ös válásuk óta próbálnak eladni - eddig nem túl nagy sikerrel. A hét hálószobával, tizenegy fürdőszobával, moziszobával, külön vendégházzal, lélegzetelállító kilátással, hatalmas feszített víztükrű medencével, saját teniszpályával, fittness teremmel és tyúkóllal rendelkező birtok éppolyan kifinomult, játékos és szexi, mint maga Gwen!

Ha az ő szíve nem is, az enyém szinte megszakad a tudattól, hogy túladnak az ingatlanon. Azon az ingatlanon, amely belsőépítészeti tervezésére anno egy igazi nagyágyút kértek fel: Kelly Wearstler-t. Gwen munkássága mellett Kellyért is odáig vagyok, akinek többek között olyan hírességek köszönhetik otthonukat, mint Cameron Diaz.

Nem tudom, a tulajdonosok mennyire adtak szabad kezet a tervezőnőnek, de sikerült egy olyan otthont létrehoznia számukra, ami annak ellenére sem lett rideg, hogy szinte padlótól a mennyezetig márvány borítja, és attól sem lett frusztráló múzeumi hangulat, hogy erősen érezhető rajta az Art Deco stílus – ami egyébként a létező legkedvesebb stílus.

Kép
forrás: pinterest

Olyan bravúros szakmaisággal sikerül ötvöznie a vibráló kortárs bútorokat a már említett Art Decoval, az óriási graffitiszerű grafikákkal és a meghökkentő gegekkel, mint a magasfényű, fekete orrszarvú szobor, hogy szinte kedvem lenne nekem is azonnal beköltözni ebbe a már-már futurisztikus otthonba.

Az már más kérdés, hogy mit szól ehhez egy férfi. Na, nem az én férfim, hanem hogy mit szólt ehhez a térhez Gavin.

A színek ugyan egészen visszafogottak, hiszen a legtöbb helyen a fekete, a fehér és a szürke árnyalatok dominálnak némi arannyal kiegészítve, azért olyan darabok is megtalálhatóak a térben, mint a pink kanapé, ami minden, csak nem egy férfias bútordarab.

Míg azt mondhatnám, ez a rengeteg geometrikus elem akár lehetne pasis is, olyannyira játékosak és olyan szintű mintadömpinget alkotnak együtt, hogy férfi legyen a talpán, aki ezek után nem kap fel magára valami dögös rucit felesége, bocsánat exfelesége óriási márvány gardróbjából.

Viccet félretéve, valóban úgy gondolom, hogy ez az otthon igazából Gwennek szólt és szól a mai napig, hiszen egyes források szerint még mindig sok időt tölt itt. Olyan, mintha a The Sweet Escape című klipje keveredne egy cseppnyi Hollaback girl dögösséggel. Ez pedig még inkább hitelessé teszi számomra ezt a lenyűgöző énekesnőt.

Kép
forrás: pinterest

Hogy mi jön le nekem lakberendezőként erről a Beverly hills-i birtokról?

Hogy Gwen Stefani egy igazi független nő, még akkor is, ha épp mellette van egy erős férfi. életvidám és fiatalos, önazonos, és nem utolsó sorban, hiteles!

Pályájuk elején a legtöbb sztárra ráhúznak a managereik és stylistjaik egy stílust, beteszik őket egy skatulyába. Nem állítom, hogy a No Doubt után nem ez történt Gwennel, de a dívasága ellenére ugyanúgy megmaradt lázadó csajnak is, mint luxusban élő kifogástalan nőnek. Lehet, hogy az évek alatt vált ilyenné, lehet, hogy ő mindig is ilyen volt, nem véletlenül húzták rá ezt a két merőben eltérő image-t. Legyen így vagy úgy, engem legalább annyira ámulatba ejt újra és újra, mint Kellyvel közös gyermekük, ez az eladásra szánt 29 millió dolláros birtok.

Még több képet a galériára kattintva találsz!

Galéria / 18 kép

Gwen Stefani és Gavin Rossdale Beverly hills-i birtoka

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Sztárok

Újabb baleset! Chris Pratt komolyan megsérült legújabb filmjének forgatásán, maga osztott meg fotót az állapotáról

Chris Pratt tegnap megsérült a Mercy 4. forgatási napján! Lehet csúszni fog a premier?

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!

Kép
Életmód

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép
Életmód

Hivatalos: Ez minden idők 10 legjobb filmje - több százezer szavazat érkezett!

Ha még nem láttad ezeket, akkor muszáj lesz! Íme minden idők 10 legjobb filmje a nézők szerint!

Kép
Életmód

Ezt teszi a testeddel napi 10 ezer lépés egy éven át: nem fogod elhinni

Michelle King influencer egy éve mindennap 10 000 lépést sétál. Beszámolójából kiderül, jobb-e ez, mint edzeni járni!