„Minden űr ad egy lehetőséget arra, hogy elkezdj valami újat” - interjú Gryllus Dorkával, az idei #képesvagyok díjátadó gála egyik jelöltjével

„Minden űr ad egy lehetőséget arra, hogy elkezdj valami újat” - interjú Gryllus Dorkával, az idei #képesvagyok díjátadó gála egyik jelöltjével
Forrás: Ódor Dorottya

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Gryllus Dorkával a #képesvagyok díjátadó gálán az idő múlásáról, az ageizmusról, a nehézségekről és az újrakezdésről beszélgettünk!

Gryllus Dorkát az InStyle magazin a #képesvagyok megmutatni a szépség kortalanságát kategóriában jelölte idén. Ebben a kategóriában olyan szépségeket emelünk ki, akik az “Age Positivity” jegyében bizonyítják: a kor csak egy szám, korántsem ez határoz meg egy nőt, és tesznek azért, hogy az ageizmust és a témát övező tévhitek, tabuk eloszlatódjanak.
A kutatások szerint az ötven feletti nő karaktereket többnyire magányosnak, morcosnak vagy makacsnak ábrázolják a forgatókönyvben, mellékszereplőkké fokozzák őket. Gryllus Dorka pedig nem hajlandó tabuként kezelni a kérdést, hogy a korosztályának színésznői egyszerűen eltűnnek a vászonról. Dorka nem titkolja, már őt is más típusú felkérések találják meg, mint korábban, és kevésnek tartja azokat a főszerepeket, amiket negyvenes-ötvenes nőkre írnak. Az Arany Medál-díjas színésznő szeretné, ha végre több nőközpontú alkotás születhetne a szórakoztatóiparban, mert ezek által új perspektívákat ismerhetnének meg a nézők. A nézőpontok bővítéséből Dorka máris kivette a részét: ő rendezte például a Trojka Színházi Társulás: SZX_MCHN, avagy vágyaink meghurcoltatása című zenés showműsorát, amiben a másság, az intimitás és a szexualitás tabuit döntögeti le.

Gryllus Dorkával a #képesvagyok díjátadó gálán beszélgettünk, nézd most vissza itt a vele készült interjúnkat!

A hazai szépségek mellett, mint Gryllus Dorka, Hollywoodban is bőven akadnak olyan kortalan szépségű nők, akiktől érdemes eltanulni néhány szépségtrükköt, íme!

Galéria / 5 kép

5 kortalan sztár titkos szépségtrükkje

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

3 gyulladáscsökkentő étel, amit minden 40 év feletti nőnek ennie kellene: így kerülheted el a menopauzával járó hízást

Te is a menopauza kellemetlen tüneteivel küzdesz? Mutatjuk milyen gyulladáscsökkentő ételeket fogyassz, amikkel enyhítheted őket, ráadásul a súlygyarapodást is elkerülheted!

Kép
Életmód

A vitamininfúzió előnyei: Minden, amit tudni érdemes erről az új terápiáról

Szeretnéd fokozni az egészségedet és feltöltődni energiával? Akkor a vitamininfúzió lehet a megoldás számodra: íme minden, amit tudni érdemes róla!

Kép
Stílus

Utazz velünk a múltba: Nosztalgikus fotók a MET-gála történetéből

Május 6-án kerül megrendezésre a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum adománygyűjtő estje, ismertebb nevén MET-gála, ami az év egyik legnívósabb és ruhák szempontjából minden bizonnyal az egyik leglátványosabb sztáreseménye.

Kép
Sztárok

„Az egész olyan, mint egy idióták parádéja” - 8 híresség, akit nem látnak szívesen a MET-gálán (és nem is szívesen mennének el)

A MET-gála nem minden hírességnek van benne a top 10-es programlistájában - sőt még a top 1000-ben sem.

Kép
Sztárok

Akit nem lehet felülmúlni! Blake Lively 10 legcsodásabb MET-gálás megjelenése

A hagyományos filmbemutatókhoz illő klasszikus eleganciával ellentétben a MET-gálát minden évben inkább a drámai, túlzó öltözékek teszik emlékezetessé. Ebben a játékban pedig Blake Lively évek óta verhetetlen!

Kép
Életmód

10 csodás európai úti cél, ha nem szereted a zsúfoltságot

Ezeken a helyeken legalább olyan jól érezheted magad, mint a slágercélpontokon, csak tömeg nélkül.