Készen állsz hogy elszakadj a valóságtól? Kihagyhatatlan kiállítás nyílik most februárban az Unmute Galériában

Készen állsz hogy elszakadj a valóságtól? Kihagyhatatlan kiállítás nyílik most februárban az Unmute Galériában

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Jaszkarik, kingek, habisztik, füstszagú krimók. Az Unmute Galéria legújabb kiállító művésze, Bács Levente a jazz és a hip-hop aranykorába repít, miközben a modern világnak is görbe tükröt mutat. Zene- és street art rajongóknak kötelező!

A kizárólag graffiti és street art szubkultúrára fókuszáló galéria újonnan debütáló művésze, Bács Levente, aki február 23-án az első önálló kiállítását nyitja itt meg. A „most young kings get thier head│cut off” című tárlat „az élet káoszából épített vizuális kompozíciókat” tár elénk, amelyeken keverednek az alkalmazott és képzőművészeti tapasztalatok, valamint az alkotási szélsőségek is.

Kép
forrás: PR

A hazai graffiti és street art szcénában Bad Boy Leviként ismert alkotó már a 2000-es években megmutatta magát az itthoni street wear kultúrában nagy sikert aratott ruhamárkájával, a Pumpcity-vel. Míg napjainkban az egyik legnagyobb, magyar tulajdonú reklámügynökség (ACG) művészeti vezetőként (Head of Art) is tevékenykedik.

Kép
forrás: PR

A siker nem jön könnyen, dolgozni kell érte, de ha már elértük, akkor sokan a fejünket akarják, és le is vágják vidáman.

– olvasható a kiállítás ismertetőjében, utalva annak címére, amely egy Basquiat festményen, a Charles the First című alkotáson szerepel. A címválasztás nem véletlen: A művész előtti tisztelgés mellett utal a jazz, de a hip-hop aranykorára is, amikből a kiállított művek is építkeznek, megfűszerezve a modern korszellemmel és társadalmi feszültségekkel.

Ráadásul február 23-án mindez életre is kel, ugyanis egy igazi összművészeti eseménnyel vár minket az Unmute Galéria. A kiállítás megnyitóján fellép a Speiz zenekar akik a képekre rezonáló beatekkel szólaltatják meg a vizualizált jazzt és a falra rakott hiphopot.

Kép
forrás: PR

A kiállítás ugyanakkor nem csak a zene- és a street art rajongóknak kötelező. Kihagyhatatlan azoknak is, akik szívesen elmerülnének egy élénk, színekkel teli, mégis groteszk világban; akik szívesen veszik, ha egy alkotás képes görbe tükröt mutatni; és akik szívesen méláznak az emberi tapasztalat sokszínűségén és kontrasztján, miközben elgondolkodhatnak a modern világ sajátosságain.

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

4 állatjegy, akit hatalmas szerencse ér májusban: ez vár ránk a Föld-Kígyó hónapjában az asztrológus szerint!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép
Stílus

Diana hercegné után most Zendaya élesztette újra ezt az elfeledett trendet - meg is van a tavasz legnagyobb slágere!

A tenniscore már egy ideje elkezdte bontogatni, hogy aztán idén tavasszal mindent meghódítson.

Kép
Sztárok

Közel 400 millió forintos gyűrűt kapott Victoria Beckham, és nem ez az első: íme a Spice Girl 13 legszebb eljegyzési gyűrűje

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

Kép
Sztárok

Eva Longoria szűk ruhája nem sokat hagyott a képzeletre: 49 évesen megmutatta, mitől döglik a légy!

Ismét megmutatta Eva Longoria gyönyörű alakját: ebben a piros ruhában valami elképesztően szexi!

Kép
Életmód

7 tiltólistás étel reflux és gyomorégés esetén: ezek csak rontanak a helyzeten!

Neked is megvan az a kellemetlen érzés, amikor keserű vagy savanyú ízt érzel a torkodban, és mintha marná a sav az egész nyelőcsövedet? Nem vagy egyedül, hiszen a gyomorégés és a reflux sokak életét megkeseríti, és talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne találkozott volna már velük valamilyen formában.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 9 izgalmas hazai vállalkozó, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány vállalkozót!