Beszóltak Gigi Hadid kapcsolatára, a modell keményen visszavágott

gigi hadid,zayn malik
Forrás: getty images

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A fiatal pár két éve van együtt, és bár néhány hónapja szakítottak egy kis időre, ma már ismét együtt vannak. Ám a neten csúnyán beszóltak nekik, Gigi pedig nem fogta vissza magát.

Még tavasz elején robbant a hír, hogy 2 év együttlét után szakított Gigi Hadid és Zayn Malik, mert eltérő életvitelüket már nem tudták tovább összeegyeztetni. Az énekes ezt követően teljesen kifordult magából, és nem elég, hogy rögtön egy új tetkót varratott magára, de még haját is azonnal hidrogén szőkére festette. Azonban nem sokkal ezután készült róluk néhány fotó, amiből egyértelművé vélt, hogy kibékültek.

Heteknek kellett viszont eltelnie, mire feltöltötték netre az első közös képüket, de ezt követően Zayn Malik máris nyilatkozott egy magazinnak arról, milyen boldog a kapcsolatuk Gigivel. Ám akadnak olyanok, akik nem annyira hiszik ezt el. Egy felhasználó az Instagramon az elmúlt időszakban folyamatosan negatív kommenteket hagyott Gigi Hadid képei alatt, sőt, saját profilján is róla készített bejegyzéseket: azt állította, hogy szerinte Gigi és Zayn pusztán csak a média kedvéért vannak együtt, és elég sokat elárul az, hogy Zayn nem követi őt a neten, sőt, sosem lájkolja a posztjait (a felhasználó azóta már egyébként privátra állította profilját).

Gigi Hadid pedig figyeli, mit kommentelnek követői, így hamar kiszúrta a profilt is. Nem kellett neki több, rögtön írt is egy hosszú üzenetet az adott profil üzenőfalára, amiben kiállt saját magáért, valamint párkapcsolatáért is, rajongói pedig imádták a frappáns választ.

Kép
forrás: Twitter

Úgy tűnik, hogy minden nap megjelöltök engem egy új posztban... Kérlek ne... Annyira negatív. Nincsenek rossz érzéseim felétek, én csak azt tudom, hogy itt van ez a gyönyörű világ, amibe kimehettek és élhettek ahelyett, hogy két olyan ember párkapcsolatát elemeznétek, akiket nem is ismertek, és aminek a 99%-át még csak nem is látjátok. Nincs szükségem olyan valakinek a követésére, aki inaktív az appon - a szemeim oda vannak tetoválva a mellkasára.

- írta Gigi Hadid arra reagálva, miért nem követi őt Zayn Malik a neten. Ezek után pedig elmondta, hogy egyáltalán nem reklám miatt posztol a szerelméről, hanem épp azért, amiért bárki más kitesz egy képet a pasijáról. Támogatják egymást, és a témáról többé nem szeretne beszélni. A rajongók imádták a reakciót!

Gigi Hadid és Zayn Malik kapcsolata megélt már néhány mérföldkövet: azt például láttad, amikor a modell fotózta szerelmét egy kampányhoz?

Galéria / 5 kép

Gigi Hadid fotózta szerelmét a Versace tavaszi kampányához

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Sztárok

Újabb baleset! Chris Pratt komolyan megsérült legújabb filmjének forgatásán, maga osztott meg fotót az állapotáról

Chris Pratt tegnap megsérült a Mercy 4. forgatási napján! Lehet csúszni fog a premier?

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!

Kép
Életmód

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép
Életmód

Hivatalos: Ez minden idők 10 legjobb filmje - több százezer szavazat érkezett!

Ha még nem láttad ezeket, akkor muszáj lesz! Íme minden idők 10 legjobb filmje a nézők szerint!

Kép
Életmód

Ezt teszi a testeddel napi 10 ezer lépés egy éven át: nem fogod elhinni

Michelle King influencer egy éve mindennap 10 000 lépést sétál. Beszámolójából kiderül, jobb-e ez, mint edzeni járni!