Hozzávalók a töltelékhez: 3 nagy alma, 3 ek. barna cukor, 1 tk. fahéj, pár csepp citromHozzávalók a palacsintához: 2 db tojás, 50 dkg liszt, 2,5 dl víz, 5 dl tej, 1 csipet só, 2 ek. olaj, 2 ek. cukor, és végül porcukor a tálaláshoz
Almás-fahéjas palacsinta recept (4 adagra)
Blake instagramján gyakran lehet olyan ételekbe botlani, amit ő maga, vagy épp kedves ura készített el. Ha figyelmesen követed a posztjait, többször is belefuthattál már az almás-fahéjas pitéjébe, amit gyakran elkészít. Ebben a receptben az alma és a fahéj házassága, éppoly tökéletes, mint Blake és Ryan Reynolds kapcsolata. Nem éri meg kihagyni!A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre
A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!
4 állatjegy, akit hatalmas szerencse ér májusban: ez vár ránk a Föld-Kígyó hónapjában az asztrológus szerint!
Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!
7 tiltólistás étel reflux és gyomorégés esetén: ezek csak rontanak a helyzeten!
Neked is megvan az a kellemetlen érzés, amikor keserű vagy savanyú ízt érzel a torkodban, és mintha marná a sav az egész nyelőcsövedet? Nem vagy egyedül, hiszen a gyomorégés és a reflux sokak életét megkeseríti, és talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne találkozott volna már velük valamilyen formában.
Külföldön vadásszák, itthon könnyen elérhető: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel ebből a zöldségből
Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.