A céget alapító Domenico Dolce és Stefano Gabbana bár mind a ketten melegek, 2015-ben mégis képesek voltak nyilvánosan is fellépni a melegek házasságkötése ellen, és ami azt illeti, a gyerekeket örökbe fogadó meleg párok ellen is szót emeltek. Véleményükkel természetesen feldühítették az olyan hűséges vásárlóikat is, mint Elton John, aki azonnal bojkottálta is az olasz márkát.
A divatszakma 9 legbotrányosabb figurája
Ha megtaláltad az igazit, mondd ki a boldogító igent stílusosan!Az eper jótékony hatásai! Ezért egyél minél többet belőle az egészséged szempontjából
Az eper egy ízletes gyümölcs, amely nemcsak finom, hanem nagyon egészséges is. Az epernek magas a víztartalma, ami segít hidratáltan tartani a testet. Emellett gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ami fontos a megfelelő egészség fenntartásához.
6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat
Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.
4 állatjegy, akit hatalmas szerencse ér májusban: ez vár ránk a Föld-Kígyó hónapjában az asztrológus szerint!
Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!
7 tiltólistás étel reflux és gyomorégés esetén: ezek csak rontanak a helyzeten!
Neked is megvan az a kellemetlen érzés, amikor keserű vagy savanyú ízt érzel a torkodban, és mintha marná a sav az egész nyelőcsövedet? Nem vagy egyedül, hiszen a gyomorégés és a reflux sokak életét megkeseríti, és talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne találkozott volna már velük valamilyen formában.
10 étel, ami 40 év felett fontos a dietetikusok szerint
Noha fiatalabb éveikben kevesebben gondolnak a rák és a szívbetegségek kialakulásának kockázatára, a 40-es évek elérése során mindkettő kockázata fennáll. Ez ellen pedig leginkább egészséges életmóddal tehetünk, melynek központi tényezője az étkezés.