Gal Gadot szettjét látva azonnal te is együtt akarod viselni a rózsaszínt és a pirosat

Gal Gadot szettjét látva azonnal te is együtt akarod viselni a rózsaszínt és a pirosat
2018. január 5.
Szerző: Zsófi

Másold le Gal Gadot legújabb vörös szőnyeges szettjét!

Vannak olyan elavult divatszabályok, amelyek egyszerűen nem akarnak kikopni a köztudatból. Azt már sokan belátták, hogy a cipő színét nem kell a táskáéhoz passzintani, vagy hogy a zokni igenis megfér a szandállal, de egyes színpárokat még mindig nem tudunk elfogadni. Ilyen például, hogy a sötétkék nem illik a feketéhez vagy a rózsaszín a piroshoz. Ha te is eddig ebben a hitben éltél, akkor most nagyon figyelj: Gal Gadot mindenre rácáfolt!

A Wonder Woman szépséges sztárja már többször bizonyította az évben, hogy bizony nagyon is ért a divathoz, és a trendekkel is nagyon képben van, hiszen mint ahogyan már mi is elárultuk, e szezonban szabad lehet a rózsaszínt a pirossal vegyíteni egy szetten belül.

És hogy ez mennyire jól működik, azt most Gal be is mutatta!

Kép
Kép

Talán a 70-es években volt utoljára ennyire népszerű a mi idei kedvencünk a piros rózsaszínnel, amiért azért rajongunk annyira, mert látványos, nőies és játékos egyszerre. A legjobb párosítás most talán az élénk világospiros, de nem pasztellrózsaszínnel, bár mindkettőnek szinte minden árnyalata működik egymással. Sőt, meg is toldhatjuk a párost a színskála következő színével a bordóval, az is csodásan működik velük.

Nézd meg a galériánkat> 6 kép
Tredelőrejelzés a szezonra: pirosra rózsaszínt!
Napi horoszkóp április 26.: az Ikreknek végre jut idejük a kikapcsolódásra is, a Szüzek motivációt keresnek

Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

Ezt a salátát eszi többek között Julia Roberts és Giselle Bündchen is, hogy mindig bomba formában legyenek

Hogy mitől néznek ki ilyen jól a színészek és színésznők, modellek és egyéb hírességek a magazinok címlapjain? Nyilván a photoshopnak köszönhetően. A való életben viszont az egészséges életmódnak, a heti többórás edzéseknek és a diétás, szuper egészséges fogásoknak köszönhetően - legalábbis mindegyikük ezt állítja, amikor felteszik nekik ezt a bizonyos kérdést.

Napi horoszkóp április 25.: a Bikáknak komoly ügyben kell állást foglalniuk, a Szüzek számára fontos mások boldogsága

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, mert izgalmas dolgokat tudhatsz meg a csillagok állásából!