Top 10 Bridgerton inspirálta fűző 2021-ben

Top 10 Bridgerton inspirálta fűző 2021-ben
Forrás: Edward Berthelot/Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

A szexszel fűszerezett kosztümös sikersorozat hatására a nők újra fűzőt akarnak viselni. Mutatjuk kedvenc új hullámos darabjainkat!

Vannak ikonikus ruhadarabok, amelyek újra és mindig visszatérnek. A fűző egy közülük, amelybe a férfiak kényszerítették bele a nőket, majd aztán szabadították ki őket a 20. század elején – azóta is tart a dráma a testünk valódi alakjával és méretével szembeni elégedetlenségünk miatt. Ugyanis a fűző eltűnésével hirtelen kiderült, hogy az a derék nem is annyira karcsú, hogy azok a mellek nem is annyira gömbölyűek, és bizony az álomalakért meg kell dolgozni minden nap.

A fűző, mint státuszszimbólum

A fűzők szabása és díszítése a viselője származására, családi rangjára is utalt egykor. Minél gazdagabb volt egy család, annál részletgazdagabb mintákkal díszítették.

A történelem ismétli önmagát, ami 2021-ben sincs másképp

Talán elsőre sokan azt gondolhatják, milyen különös a fűző visszatérésének időzítése, hogy éppen most bukkan fel újra, amikor a világ a koronavírus ellen harcol, és már egy éve ülünk otthon a négy fal között. Kinek lehet szüksége most erre a kiegészítőre? Vajon mi lehet ennél abszurdabb? Ha emlékeztek még a divattörténelem legtöbbet idézett fotójának a történetére, akkor tudjátok, hogy a fűző legutóbbi nagy visszatérése éppen egybeesett a második világháború kitörésével.

Olvasd el ezt is!

Mindezek ellenére a siker nem maradt el, sőt hangosabb volt, mint most, bármennyire is hihetetlen. És, ami azt illeti, mi sem haragszunk, mert visszatért egy sokkal hordhatóbb és kényelmesebb kiadásban. Éljenek a Bridgerton-lányok!

A fűzők 2021-ben már meglepően sokoldalúan kombinálhatók, viselheted önmagában, kedvenc fehér pólóddal vagy ingruháddal. Kattints a galériába, és meríts inspirációt!

Galéria / 10 kép

Top 10 Bridgerton inspirálta fűző 2021-ben

Megnézem a galériát
Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Életmód

Az 5 legfontosabb vitamin, amire a nőknek szükségük van - ezeknek hiánya komoly kockázattal járhat!

Minden nő számára fontos a megfelelő vitaminok bevitelének biztosítása annak érdekében, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet élhessenek!

Kép
Stílus

Erősen ajánlott! Egy szín ami 2024 tavaszán minden farmeres szettet stílusosabbá tesz

2024 tavaszára ennek az színtalálkozásnak virágzó heteket jósolnak.

Kép
Életmód

Az eper jótékony hatásai! Ezért egyél minél többet belőle az egészséged szempontjából

Az eper egy ízletes gyümölcs, amely nemcsak finom, hanem nagyon egészséges is. Az epernek magas a víztartalma, ami segít hidratáltan tartani a testet. Emellett gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ami fontos a megfelelő egészség fenntartásához.

Kép
Életmód

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.