A francia nők mindennapjainak 5 nélkülözhetetlen kiegészítője, amire mindig esküsznek

A francia nők mindennapjainak 5 nélkülözhetetlen kiegészítője, amire mindig esküsznek
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

A francia nők stílusos megjelenésének titka nem is annyira megfejthetetlen, mint ahogy azt elsőre gondolnánk!

A cikk támogatója az Yves Rocher.

A francia nők mindig is jól értettek ahhoz, hogy úgy diktálják a divatot, hogy közben egy kicsit sem billenek ki abból az ikonikus és eredeti stílusvilágból, ami szinte láthatatlanul körbelengi őket.
Gardróbjuk kincsei minden szezonban terítékre kerülnek, hiszen olyan gördülékenységgel tudnak válogatni a trendek és a szépség kiegészítők között, melynek gondolatmenete inspirálóan tud hatni bárkire. A francia nők nagyon jól tudják azt, hogy az ördög a részletekben rejlik, és a rájuk jellemző hamisítatlan sikk olyan esszenciális összetevőkből áll össze, melyek nemcsak jól illeszkednek szinte bármilyen összképbe, de egyébként bárki számára könnyen elérhetők is.

Éppen ezért most mutatunk 5 olyan dolgot, amire a francia nők esküsznek és ami francia életérzés nélkülözhetetlen kiegészítője!

___

1. Vörös rúzs

Klasszikus és megunhatatlan! A francia nők pontosan ezért imádják, na meg azért, mert sem a hozzá varázsolt stíluskörnyezet, sem az alkalom nem tudja kibillenteni egy percre sem, és mindig képes hozni azt a várt hatást, ami látványos, különleges, ám valami oknál fogva mégiscsak letisztult. A szín tehát adott, az árnyalatok közötti leheletnyi különbség közötti választás pedig csak rajtad múlik!

Kép
forrás: Getty Images

2. Parfüm

Nem egyszerű ráakadni arra az illatra, amivel könnyen tudunk azonosulni, miközben minden megvan benne ahhoz, hogy kiállja az időtállóság próbáját, de azért nem is lehetetlen. A francia nők is ezen érveket helyezik előtérbe a parfümválasztásuk során, és ha kis időbe is telik az igazi felkutatása, végül mindig rátalálnak arra a darabra, ami annyira tökéletesen jellemzi is őket, hogy hosszú éveken, sőt akár évtizedeken át is kitartanak mellette.

3. Regeneráló cica krém az Yves Rocher-tól

Az 1959-ben alapított francia kozmetikai márka természetes összetevőkből, növényi hatóanyagokból álló Famille BIO termékcsaládjánál a bio alma játssza a főszerepet, amelyet Bretagne-ban, ellenőrzött körülmények között termesztenek és szüretelnek. Megvan benne minden, amiért a francia nők lelkesedni tudnak! Természetes, klasszikus és hasznos! Ezen készítményeiket három hatóanyag teszi még különlegesebbé: a cukorban és polifenolokban gazdag almakivonat, ami a bőr védelméért felel, a zsírsavakban gazdag almamag-olajat, amely táplálja a bőrt illetve a hidratáló és ásványi anyagokban gazdag almavizet, amely segít megőrizni a bőr hidratáltságát. A Yves Rocher regeneráló cica krémje egy olyan speciális ápoló termék, amely regenerálja és nyugtatja az elgyengült, irritált bőr felületét. Krémes textúrája 28 napos rendszeres használat után korrigálja a bőr textúráját.

Regeneráló cica krém, Yves Rocher, 5490 Ft - itt!
Regeneráló cica krém, Yves Rocher, 5490 Ft - itt!

4. Fehér ing

A sokoldalúság a textilek terén is nagy erény! Az egyszerű, sima pólók mellett a francia nők előszeretettel kapják fel szinte bármivel imádott fehér ingjüket, ami mivel az év bármely napján képes beleolvadni a köré alkotott lehetőségekbe, így alapdarabnak sem utolsó. Szerencsére a nadrágok és a szoknyák mellett pont annyira jól boldogul, mint a hozzá variált cipellőkkel vagy a rá pakolt különféle rétegekkel.

Kép
forrás: Getty Images

5. Balerina cipő

A trendek körében elfoglalt helyük évről évre változik, bár most ideje ismét széles körben élvezik a rájuk irányuló figyelmet, ettől függetlenül könnyen lehet, hogy ez az új erőre kapott rajongás hamarosan újfent elhalványul majd, de nem a francia nők körében! Ragaszkodásukat ugyanis az aktuális stílushullámoktól függetlenül is képesek fenntartani ezen lábbelik felé, pontosan azért, mert az élet bármelyik pillanatában jól tudnak működni.

Kép

És ha már a francia nők stílusvilágánál tartunk, akkor ezt se hagyd ki!

Galéria / 5 kép

5 cipő, ami nem hiányozhat a francia nők ruhatárából

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

6 meglepő titok Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjéről!

Ma ünnepli Katalin hercegné és Vilmos herceg 13. házassági évfordulójukat. Íme 6 meglepő titok, amit nem tudtál a királyi pár esküvőjéről!

Kép
Sztárok

Kiderült, ez Katalin hercegné kedvenc esküvői fotója: meglepő módon Vilmos herceg nem szerepel rajta

13 évvel ezelőtt tartotta esküvőjét Katalin hercegné és Vilmos herceg. Ez a hercegné kedvenc képe a nagy napról!

Kép
Sztárok

Emlékszel még rá? Így néz ki ma az a kislány, aki széttrollkodta Katalin és Vilmos esküvőjét

Grace van Cutsem ellopta a show-t Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjén 13 évvel ezelőtt!

Kép
Sztárok

Eláll a lélegzet! Nicole Kidman lányai életükben először léptek a vörös szőnyegre, Sunday és Faith gyönyörű tinik már - FOTÓ

Nicole Kidman lányai, Sunday Rose Kidman-Urban és Faith Margaret Kidman-Urban most szombaton debütáltak először a vörös szőnyegen. Gyönyörű tini lett belőlük!

Kép
Shopping

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.