Best friends: Kedvenc filmjeink, amik a barátságról szólnak

Best friends: Kedvenc filmjeink, amik a barátságról szólnak

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Minden helyzetben jól jön egy barát. Összeszedtük a kedvenc filmjeinket, amik a gyerekkori barátságtól, az egyetemen át, az oltárig vezetnek minket. Vagy még tovább, hiszen egy jó barát örökre velünk van!


A kis hercegnő (1995)


Egy leányintézetben köttetett barátság története. Sarah még csak apró kislány, de már hercegnő. A varázslatos Indiában él édesapjával, aki rajongásig szereti. Ám az álomvilág nem tart örökké: a papát behívják katonának, és Sara New Yorkba kerül, egy szigorú lányintézetbe. Szabályok, rend és vasfegyelem - itt szövetségesre van szükség!


Kép



2. E. T. - A földönkívüli (1982)


Ki ne szeretne egy földönkívülit barátjának? E. T., a bájos űrbéli lény egy kényszerleszállást követően a Földön reked. Ijedten lesi a földlakók mindennapjait, magányosan sóvárog milliónyi fényévre lévő otthona után. A félénk lényt hamarosan felfedezi a tízéves Elliot, és miután kölcsönösen leküzdötték kezdeti félelmüket, lassacskán összebarátkoznak.


Kép



3. Apád-anyád idejöjjön! (1998)


Lindsay Lohan barátságot köt Lindsay Lohannel. Na jó nem, ez egy olyan családi film, amiben kivételesen nem az Olsen ikrek szerepeltek. Hallie és Annie ikerlányok, akik eddig semmit nem tudtak egymásról, elszakítva, Kaliforniában, illetve Londonban nőttek fel. Egy nyári táborban találkoznak egymással, és a döbbenetes hasonlóság, illetve a véletlen egyezések miatt rájönnek, ők testvérek. Miután túl vannak a felismerésen, rafinált tervet eszelnek ki.


barátságról
barátságról



4. Négyen egy gatyában (2005)


A tinibarátságok ha nem is mindig, de sok esetben egy életre szólnak, és a közös pasizások és kamaszkori problémák összekovácsolnak örökre. A film négy barátnő különleges nyaráról szól. A lányok életükben először szakadnak el egymástól, ezért amikor egy használtruha-boltban rábukkannak egy farmerra, amely csodálatos módon mind a négyükön tökéletesen áll, elhatározzák, hogy a nadrággal fogják tartani a kapcsolatot az előttük álló hónapokban. Mindegyikük egy hétig hordja a farmert, megnézi, hogy szerencsét hoz-e, aztán továbbküldi a következő lánynak.


Kép



5. Édes kis semmiség (2002)


"A nők a könnyű kalandra mennek. A férfiak tönkre." A nők is csak azt akarják, amit mindenki más, és utána odébb állnak. Christina és barátnője, Courtney sportot űz abból, hogy bolondot csinál a férfiakból. Két botrányos lány, felbonthatatlan szövetség, rázós sztorik.


barátságról
barátságról



6. Romy és Michele (1997)


Romy és Michele tök jól elvannak. Egyikőjük sem egy észlény, a munkájuk is tré, de barátságuk már a középsuli óta virágzik, és ez mindennél többet ér számukra. Együtt élnek, és a maguk módján bírkóznak meg az élet nagy kérdéseivel, szóval kicsit sem boldogtalanok. Egészen addig a pillanatig, amíg meg nem hívják őket a tízéves érettségi találkozóra. A valóságot mégsem mondhatják el magukról, tehát remek hazugságot eszelnek ki, vajon össze jön nekik?


barátságról
barátságról



7. Szörny Rt. (2001)


Mike Wazowski és James P. Sullivan barátságát még egy félelmetes kislány sem teheti tönkre. Oké, szörnyek léteznek, és a ruhásszekrényeden keresztül lopóznak be a szobádba, csak azért, hogy halálra rémítsenek. Nekik ez a munkájuk - és a sikolyból nyerik az energiát. Azonban az egész bagázsból a két legjobb arc Mike és Sulli, akik már az egyetem óta együtt nyomják a rémisztgetést. Tuti te is bírni fogod őket!


Kép



8. Koszorúslányok (2011)


A történet két nőről szól, akiknek a barátnője menyasszony lett. Elkezdődik az esküvő tervezése, szervezése, azonban nem minden mehet zökkenőmentesen. A két barátnőnek teljesen ellentétes elképzelései vannak a szervezésről, ám a menyasszony érdekében elengedhetetlen, hogy közös megegyezésre jussanak, még ha nem is egyszerű. Az édes gyerekbarátságok próbája a felnőtt élet. Nehézségekkel, időhiánnyal, és például egy esküvővel.


barátságról
barátságról



9. Elvált nők klubja (1996)


Vagy a válás! Az első virágkorán már túllévő három grácia, Brenda, Elise és Annie sok év után egy volt osztálytársnő temetésén találkoznak újra. Mindhárman jósorú manhattani nők, akik mindenben segítették férjük karrierjét. És most mindhárman egy hajóban eveznek - vagyis inkább futottak zátonyra. Mert a házasság csodás dolog, de hogy működik-e hosszú távon - majd elválik. És el is váltak.


Kép


Forró csókok a filmvásznon! –

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Ez a 15 legjobb mikrobiom-helyreállító étel: azt is mutatjuk, miket kerülj beleid egészségének érdekében!

Az egészséges bélrendszer támogatja az immunrendszert és segít megelőzni a betegségeket. Cikkünkben mikrobiom-helyreállító és -tápláló élelmiszereket mutatunk, amiket érdemes gyakran fogyasztanod!

Kép
Stílus

Katie Holmes bemutatja: ha idén tavasszal csak egy új cipőt vennél, akkor ez legyen az

Katie Holmes is ebben a tavaszi cipőtrendben látta meg a fantáziát!

Kép
Életmód

6 zseniális film, ami nagyot ütött, de senki nem akarná soha újranézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép
Életmód

Ez a néhány ezer forintos eszköz forradalmasította a reggeli hajrutinom: nincs több lelapult, elaludt frizura!

Most 3 olyan szuper hajformázó eszközt mutatunk, amikkel bármilyen hajtrendet elkészíthetsz pillanatok alatt: legyen szó hullámokról, loknikról vagy szög egyenes frizurákról!

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!