Beyoncé is imádja! Az tündérhaj a karácsonyi és szilveszteri időszak kedvenc frizurája

Beyoncé is imádja! Az tündérhaj a karácsonyi és szilveszteri időszak kedvenc frizurája
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

A tündérhaj, vagy ahogy a közösségi médiában fut, Fairy Hair a 2023-as év legmenőbb ünnepi frizurája!

Éppen csak felocsúdtunk abból a döbbenetből, amit az okozott, hogy a Z-generáció visszahozta idén a múltból az aprócska, pillangós hajcsatokat, már itt van a következő őrület a felejthetetlen ’90-es évekből: a csillámos póthaj, amit angol nyelvterületen Fairy Hair-nek neveznek. Ez magyarul annyit tesz, tündérhaj, és mindjárt te is megláthatod, hogy nincs tökéletesebb frizura ennél az ünnepi időszakra!

Meghódította a világot ez a tündéri hajtrend!

A tündérhaj tulajdonképpen fémesen csillogó, sokszor színes (ezüst, rózsaszín, kék, arany), hosszú póttincsekből készül, ezeket a haj felsőbb rétegei alá lehet berejteni kis kapcsokkal, vagy egy egyszerű csomózási technikácal. Ezek a látványosan csillámló tincsek olyan hatást keltenek már messziről, mintha maga a haj ragyogna, innen kapta a tündéri elnevezést. Mielőtt a TikTok felkapta volna, Beyoncé már tett róla, hogy a tündérhaj újra előkerüljön, 2010-ben ilyet frizurát viselt az 52. Grammy-díjátadón. Sok évvel később olyan sztárok is kipróbálták, mint Katy Perry vagy Meghan Thee Stallion.

Kép
forrás: Getty Images

A 90-es években jellemzően születésnapi bulira, koncertekre és fesztiválokra csinálták meg ilyenre a hajukat a nők, ám azt nem árt tudnod, hogy a trend már akkor is megosztó volt, akadtak, akik szerint cuki, míg mások szerint ciki volt. 2023-ban egyértelműen a TikTok tette népszerűvé, a #fairyhair és a #hairtinsel hashtagek hatalmasat mentek a Z-generáció körében, több, több mint 130 milliós nézettséget generáltak. Persze nem csoda, hogy újra menő lett ez a trend, a tündérhajjal ugyanis gyorsan, könnyen, egyszerűen és felesleges vágás, festés nélkül dobható fel a kissé unalmassá vált frizura. Könnyen kezelhető, egy pillanat alatt ki lehet szedni a hajból, nem úgy, mint mondjuk a csillámos hajpray-t vagy a színes hajkrétát. Van még kérdés ezek után, hogy milyen lesz a hajad az ünnepi időszakban?

Így készítsd el magadnak otthon a tündérhajat

Kellékek

  • Csillámos póthaj, legalább 6 tincs, 3-3 egy oldalra
  • Olló
  • Hajkefe

Elkészítés

  1. Fésüld ki alaposan a frissen mosott hajad, hogy ne maradjon benne gubanc.
  2. Ezután fogd meg az első tincset és a tetején alakíts ki egy apró hurkot.
  3. A hajad egy alsóbb rétegéből fogj meg egy olyan vastag tincset, mint a tündérhaj, kösd ennek a tetejére a hurokkal a póttincset. Ügyelj rá, hogy minél közelebb kerüljön a fejbőrödhöz.
  4. Ha sikerült, vágd le a póthajat az igazi hajaddal egyező hosszúságúra.
  5. Ismételd a lépéseket addig, míg fel nem került az összes tincs a helyére.

Kellene még egy kis inspiráció az ünnepekre? Íme 10 csodás ruha 10 ezer forint alatt!

Galéria / 10 kép

10 kihagyhatatlan ruha karácsonyra 10 ezer forint alatt

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Szépség

3 zseniális ránctalanító arckrém, amit az 50 év feletti nők imádni fognak

Nem olyan könnyű rátalálni egy jó ránctalanító arckrémre, ugyanis nagyon nagy a piac, rengeteg a termék és elveszünk a sok információban. Most összegyűjtöttük a három legjobbat az 50 feletti nőknek, hogy egyszerűbb legyen!

Kép
Stílus

Fehér póló helyett: 2024 tavaszán erre a darabra esküsznek a stílusos nők

A fehér pólók régóta biztos alapdarabjai a gardróbunknak, de idén tavasszal érdemes ezt a vintage trendet is felvenned a megfontolandó ötletek listájára.

Kép
Életmód

14 idézet híres emberektől, amik által képes leszel észrevenni a kínálkozó lehetőségeket az életben

Elakadtál? Szomorúnak és motiválatlannak érzed magad? Ezek a bölcsességek segíteni fognak!

Kép
Életmód

A természet csodája: Ilyen elképesztő a lenmag hatása a testre és az életünkre

A lenmag valóban csodaszer a természetből. Rendkívül tápláló és előnyös a szervezetünk számára. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a szív- és érrendszeri egészséghez, az emésztési problémák megelőzéséhez, a bőr egészségéhez és a fogyáshoz. A lenmag könnyen beilleszthető az étrendünkbe, és számos módon felhasználható az ételkészítésben. Próbáld ki a lenmagot, és élvezd az egész testre kifejtett jótékony hatásait!

Kép
Életmód

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 10 fiatal hazai képzőművész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány képzőművészt!