Ez az év más lesz: 8+1 dolog, amit tudnod kell a 2018-as Victoria's Secret Show-ról

Ez az év más lesz: 8+1 dolog, amit tudnod kell a 2018-as Victoria's Secret Show-ról
Forrás: Getty Images

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Ez az év sem telhet el Victoria's Secret Show nélkül. Ez az a show, ahol a világ legszebb modelljei lépdelnek falatnyi, csilli-villi fehérneműkben, miközben a legmenőbb zenészek dalolnak, és ez az a show, ami után újra és újra megfogadjuk, hogy többet járunk edzőterembe.

Most összeszedtük az összes fontos tudnivalót a 2018-as Victoria's Secret Show-ról tudni kell, ugyanis ez az év több szempontból is tartogat izgalmakat számunkra!

1. A helyszín

Sokakat foglalkoztatott már a kérdés, vajon idén melyik nagyvárost foglalják be a lányok, és hol fogja magát mindenki más minimum XL-esnek érezni a show alatt. Az éves VS bemutató után nincs az a nő, aki ne nézne napokig máshogy egy tábla csokira, vagy ne venne sírva egy fitnesz bérletet. Két éve Párizs, tavaly pedig Sanghajban vonultak az angyalok, ám talán pont a tavalyi botrányok miatt döntöttek úgy, hogy idén inkább visszatérnek bölcsőjükbe, New Yorkba.

2. A dátum

A bemutatót úgy tudni, november 8-án forgatják majd, bár hivatalos bejelentést nem tett a Victoria's Secret. A teljes bemutatót pedig szokás szerint decemberben mutatják majd be a TV-ben.

3. Kelsey Merritt

Idén történelmet ír a Victoria's Secret, az idei show-ra ugyanis beválogatták Kelsey Merritter. Ezzel pedig Kelsey lesz az első filippínó modell, aki vonul a bemutatón.

4. Winnie Harlow

És még egy szuper castingdöntés, Winnie Harlow. A modell egy ritka bőrbetegségben, vitiligóban szenved, gyerekkorában gúnyolták és zaklatták, most pedig az egyik legmenőbb modell a kifutókon.

5. Jönnek a nagyok

Az elmúlt évben sok változás történt az angyalok listájában, nagy nevek mentek, és új modellek jöttek. Ami jó hír, hogy a nagy kedvencek közül Stella Maxwell, Cindy Bruna, Lais Ribeiro és Leomie Anderson már biztosan csatlakozik idén is a VSFS-hez.

6. De hol van a triumvirátus?

Még mindig nincs hír arról, hogy Kendall, Gigi és Bella vonulnak-e az idei bemutatón. Tavaly Kendall a La Perla-val kötött kizárólagossági szerződése miatt nem vehetett részt a show-n, Gigi-t pedig bojkottálták Kína lakosai. Hogy idén mi lesz a lányokkal, arról nem beszél senki.

Kép
forrás: Getty Images

7. Fellépők

Nos, róluk még mindig semmi hír, pedig általában ilyenkor már fény szokott derülni a sztárfellépők kilétére. Sokan úgy gondolják, a Csillag születik miatt Lady Gaga lesz az egyik, ahogy Katy Perry-ben is sokan bíznak, hiszen tavaly ő lett volna a Victoria's Secret Show egyik fellépője, csak kitiltották Kínából.

Kép
forrás: Getty Images

8. Kollaboráció

A 2017-es VSFS nem egy "szokásos" szuperdögös, szuperlátványos, szupergrandiózus show volt, hanem egy Victoria's Secret x Balmain bemutató. Nos, a kollaborációval úgy tűnik a márka hagyományt szeretne teremteni, már be is jelentették, hogy idén Mary Katrantzou-val dolgoznak együtt.

9. Palvin Barbi

Palvin Barbi alig néhány hónappal korábban maga vallott őszintén arról, hogy miért romlott meg a kapcsolata a világ egyik legnépszerűbb fehérneműmárkájával, és hogy miért nem lépett 2012 óta a Victoria’s Secret kifutójára. Nos, már nem titok, megbocsátottak neki!

Itt pedig megnézheted a modellek teljes listáját!

Galéria / 15 kép

Óriási megtiszteltetés a szakmában: Ezek a modellek vonulhatnak idén a Victoria's Secret kifutóján

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Ez a 15 legjobb mikrobiom-helyreállító étel: azt is mutatjuk, miket kerülj beleid egészségének érdekében!

Az egészséges bélrendszer támogatja az immunrendszert és segít megelőzni a betegségeket. Cikkünkben mikrobiom-helyreállító és -tápláló élelmiszereket mutatunk, amiket érdemes gyakran fogyasztanod!

Kép
Stílus

Katie Holmes bemutatja: ha idén tavasszal csak egy új cipőt vennél, akkor ez legyen az

Katie Holmes is ebben a tavaszi cipőtrendben látta meg a fantáziát!

Kép
Életmód

6 zseniális film, ami nagyot ütött, de senki nem akarná soha újranézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép
Életmód

Ez a néhány ezer forintos eszköz forradalmasította a reggeli hajrutinom: nincs több lelapult, elaludt frizura!

Most 3 olyan szuper hajformázó eszközt mutatunk, amikkel bármilyen hajtrendet elkészíthetsz pillanatok alatt: legyen szó hullámokról, loknikról vagy szög egyenes frizurákról!

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!